Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Cem hayırlı olsun bücürük :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login
Cem hayırlı olsun bücürük :)

Teşekkür ederim Erdem Abi :)

antihero

Hayırlı olsun Cem, güzel günlerde kullanman dileğiyle...
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

cem meric

Hayırlı olsun Cem, güzel günlerde kullanman dileğiyle...

Teşekkür ederim Özhan Abi :)

tfnsmsk

Hayırlı olsun Cem, kazasız belasız iyi günlerde kullan
Görüşmek ümidiyle..
sportif ruh.

cem meric

Hayırlı olsun Cem, kazasız belasız iyi günlerde kullan
Görüşmek ümidiyle..
Teşekkür ederim Tufan Abi :)

bado

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Buda benim 147 ve giuliettadan sonraki aracım.

2015 CLA 200 AMG

Bir yılı devirdik çok şükür. Izlenimime gelince teslim aldığımdan bu yana 17.000 km ye yaklaştım. Servis iki kere gittim bu süreçte
1. Yıllık bakım icin 2. Ön cam değişimi için.

Simdi giuliettadan sonra afalladım acikcasi servis hususunda :) Sanirim giuliettanin ilk senesinde bi 35/40 kere saçma sapan problemlerden ötürü z.kuyu birmotun yolunu arşınladim. Bunlar hep minör problemlerdi fakat yorucuydu. CLA sorunsuz bir araç çıktı. Ama ruhu varmi derseniz ruhsuz bir araç. Ama bakıyorumda Alfa dan başka bende ruh hissi veren araç yok denecek kadar az. Giuliettadaki sürüş keyfini araçla olan bütünleşikliği ben Mercedes de alamadim. Suan bu arac her ihtiyacıma Cvp veriyor. Donanım ve teknik anlamda. Özellikle otomatik ilk aracım olmasından dolayı İstanbul trafiğinde cok rahat ettiğimi söyleyebilirim. :) ama Alfa aşkı içimden hic geçmiyor. Nasıl bi bağ yarattı bu marka anlamis degilim yolda Alfa görünce kendimi bakmadan alamıyorum telefonumda giulia videoları ve fotolarıni takip ediyorum arkadaşlarım garipsiyor Adam mercedese biniyor halen Alfalara bakıyor diyorlar :) onlara cevabımda Mercedes arabamı bunun yanında adı var diyorum o kadar :)
Özellikle giulia almayı cok isterim ama Türkiye şartları icin cok yüksek rakamlarda olacağını düşünüyorum ve donanımsız araçlar hic ilgimi cekmiyor. Bide donanımlı isine girince baya hayal oluyor benim icin. Bakalim Alfa ya tekrar dönüşüm ne Zaman olacak

selamlar herkese

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

cem meric

Araç ve Borusan ile ilgili ufak bir bilgi paylaşayım,

Aracın kullanım kılavuzu yoktu, Borusan'a dün mail attım şase numarasını istediler,

Az öncede aradılar adres teyidi için ücretsiz olarak kullanım kılavuzu ve bakım geçmişini gönderecekler,

Daha önce Alfa 156 kullanırken de talep yapmıştım aynı şekilde dönüş olmamıştı  :(

Borusan müşteri hizmetinde + puanı kaptı benden.  :yukari-ok:

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login maşallah  :nazar: alfa konusunda sizi uzmeyecek hayirli bir arac denk gelir umarim :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ucarozcan

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

cem meric

h.t

@bado hayırlı olsun sizede , sizdekide makyajlı sanırım. Vallahi aynı duyguları paylaşıyoruz , bende 2016 ocak ayında cla 200 amg aldım , kardeşime verdim giuliettamı. Hafta en az 1-2 Giulietta'yla çıkmasam olmuyor , arkadaşlarda diyor "oğlum hastamısın mercedese binsene" diye.. Alfa Romeo'dan bende hiçbir zaman kopacağımı düşünmüyorum. Halen haftasonları sık sık sohbete alfa servisime giderim :lol:
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Benim araba da 4 bin kilometreyi geçti , şimdilik mutlu mesut devam ediyoruz. Sertliği dışında memnunum. Hem rft hem potenza hem 18" vallahi Türkiyenin yollarından nefret ettirdi artık bozuk yola gireceğimi bildiğim güzergahlarda şirket arabasıyla gidiyorum :D

bado

Tesekkur ederim Dilek'leriniz icin

bado

@h.t merhabalar Ewt askında pek makyaj denmez Sanırım tuş takımları ve ekran büyük sadece gerçi yazın gelecek olan makyajlı CLA da da major bi değişiklik yok far ve stopların iç yapısı ve dörtlü flasorun olduğu tuş takımının rengi gri oluyor sadece benim gözlemdiklerim sertliğe gelecek olursak Ewt gerçekten cok sert bi araç Giulietta da benim 18 di ama bu kadar sert değildi

h.t

Aynen iç mekan , direksiyon , gösterge paneli , ekran , radyo değişti ufak tefek donanım eklentileri oldu. Yazın gelecek makyajda ön-arka tampon ve led far farklı. İç mekan bizdekilerle aynı. Bende ki giu 17" jantlı spor paket , cla ya göre baya konforlu. Ama cla ya göre virajlarda daha az yatıyor ve limiti cla dan daha yüksek gibi geliyor. Spor paketli bir giu gerçekten muazzam yol tutuyormuş , bunu cla ya geçince iyice anladım :)

esatkaracan

You are not allowed to view links. Register or Login üstadım kazasız belasız kullan. Sen alfadan başka arabaya binemezsin. 2. Bir araba şart sana  :)
You are not allowed to view links. Register or Login  maşallah sizinkide ayrı güzel

Tolga033

@cem meric,@h.t @bado  hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız.

hi_cazz

@bado hayırlı olsun. Forum yıldıza kayıyor bakıyorumda.

Tapatalk

bado

You are not allowed to view links. Register or Login üstadım kazasız belasız kullan. Sen alfadan başka arabaya binemezsin. 2. Bir araba şart sana  :)
You are not allowed to view links. Register or Login  maşallah sizinkide ayrı güzel

Sagol Esad'ım artık kismet ne olur biter Zaman ne gösterir

bado

Teşekkürler tekrardan herkese valla alternatif olarak Yıldız'dan baska yok sanki o yuzden bence

@h.t kesinlikle katılıyorum Giulietta'nin yol tutusu daha iyi CLA'dan benim arac sp2 idi mükemmeldi

hi_cazz

Teşekkürler tekrardan herkese valla alternatif olarak Yıldız'dan baska yok sanki o yuzden bence

@h.t kesinlikle katılıyorum Giulietta'nin yol tutusu daha iyi CLA'dan benim arac sp2 idi mükemmeldi

Giulietta'nın yol tutuşu kesinlikle daha iyi. Mercedes önden çekerde tecrübesiz bir firma. O yüzden fazla yüklenince burun kayıyor cla'da.

Tapatalk

bado

C Nasıl acaba hic kullanmadım o arkadan itiş daha iyidir heralde

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkür ederim , daha iyileri sizin olur inşallah  :)

You are not allowed to view links. Register or Login Hocam pc ye geçince farkettim sizin araçta gece paketi de varmış. Gece paketli siyah bir ayrı duruyor  :nazar:

You are not allowed to view links. Register or Login abi sanırım dizelde önden kayma bizimkilere göre daha fazla oluyor , ağırlık dağılımına bağlıyorum ben.. Ayrıca çözdüm arabayı virajın içine doğru girip gaza asılınca arka kayıyor , züğürt arkadan itişi  :)) Ama çok dengeli , esp yi devreye hemen sokmuyor ve senin kontra vermenle aracı düzeltmene izin veriyor.. Tabi ki arkadan kaydırdığım durumu Giulietta da deniyorum , tren rayı misali dönüyor namussuz  :)) Belki benim Giu dizel , ondan dolayı pek bir güç verEmiyordur yere , ondan stabildir  :lol:

Bu arada lastiklerimi yanlış hatırlamışım Potenza değil , Turanza T001 miş ve hiç memnun değilim. Memnuniyetsizliğim ısınması çok zaman alıyor. Leon tsi ı soğuk lastikle az daha geçemiyordum araba hep sardı.. Giulietta ya CSC5 aldım , müthiş lastik vallahi , bakıyorum bazı CLA lar contiyle gelmiş , bize şansa turanza gelmiş.  :'(

bado

Ewt gece paketide var guzel detaylar gece paketi.
Benim lastiklerde bridgstone taş gibi ya hic darbe emici degil

hi_cazz

Bende aracı teslim alırken bir c daha teslim ediyorlardı onun lastikler goodyear f1 assimetrik ti. Benimkiler maleaef pzero bende memnun değilim.

Tapatalk