Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
[vimeo][/vimeo]

[vimeo][/vimeo]
bayılırım,orda olupda canlı izleyenler çok şanslı
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

valla bu ara polisinde işi zor,haklı oldukları durumda bile ben gibi  :)) biri çıkıp atarlanıyo olay uzuyo.ankarada abiyi baya kısdırmışlar veriyor ayarı

Deniz

valla bu ara polisinde işi zor,haklı oldukları durumda bile ben gibi  :)) biri çıkıp atarlanıyo olay uzuyo.ankarada abiyi baya kısdırmışlar veriyor ayarı

Ali Kemal vardı diyor alfa 156 sında sallama ile dolaşırdı diyor :) 01.46 da :D

ozoozo

:o

Yok artık bu nedir :D Turbolara ve borulara bakarmısın haha turbonun 1 tanesi benim göbek kadar  >:D  >:D

Tolga033

Deniz

burada bir benzeri var incelemesini yapmışlar

Tolga033

Su tesisatı gibi her yerden borular geçiyor yav.  :D

gezegen87

:o

yolun sonunu bulmuş hurdacı sevket saka biyana yazık olmuş arabaya pordon yer ucagı

Tolga033

Bu bir yere gitmek istese en az 2 kişi götürecek demek ki . Ne olur ne olmaz basık araç ,kasis falan çıkar.   :D
Rusya galiba. :D

milano 75

eşşeğin kulağına su kaçırmak,hatta aynı lafım üstteki mustang içinde geçerli.naparsın 3000 hp arabayı,

milano 75

eyyyt,havalara bak  :D

Tolga033

Artist şekil ya.  :D

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login bunu görmeli :)

universeee

Gallardo tam benlik  :D

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Tolga033

Gallardo tam benlik  :D

Bu nispeten daha güzelmiş.  :))

agucba

///////////////

ozoozo

Yalnız adamın şanslılığından ziyade bir tane allahın kulu durupta noluyor demiyor :) ben video u izlerken yok artık diye şok oldum o yükün nasıl öne geldiğine. 1 tane adam durup yardıma koşayım demedi. Gözümün önünde tır devrildi arabayı kapatmada ne el freni vs koşa koşa adamın yanına gittik burda abilerim ne güzel motorla bakıyor hmm diyip gidiyor :D

Tolga033

Aynı şeyi düşündüm Özdemir bende.Bir Allah'ın kulu durupta ne oluyor,ne olmuş demiyor  :asagi-ok:

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Tolga033

İlginç ve güzel bir test.  :yukari-ok:

Rotweiler

Yalnız adamın şanslılığından ziyade bir tane allahın kulu durupta noluyor demiyor :) ben video u izlerken yok artık diye şok oldum o yükün nasıl öne geldiğine. 1 tane adam durup yardıma koşayım demedi. Gözümün önünde tır devrildi arabayı kapatmada ne el freni vs koşa koşa adamın yanına gittik burda abilerim ne güzel motorla bakıyor hmm diyip gidiyor :D

Bak işte lojistikteki "lashing" olayının önemi burda ortaya çıkmış. Video harika özdemir.
Çoğu taşıma türkiyede'de böyle lashingsiz yapılıyor, halbuki o kadar pahalı bir operasyon da değil. Hem temiz hem düzenli hem de güvenli oluyor. Sıkıntı olursa da lashing firmasını sorumlu tutuyorsun. Misal: Gemi firmaları lashing olmadan katiyen yük almıyor. Ama kara taşımacılığında kimsenin taktığı yok. Eskişehir yolundan temelliye doğru gidin, zaten her gün görürsünüz bu manzaraları atatürk sanayisinden çıkarken.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ozoozo

Bak işte lojistikteki "lashing" olayının önemi burda ortaya çıkmış. Video harika özdemir.
Çoğu taşıma türkiyede'de böyle lashingsiz yapılıyor, halbuki o kadar pahalı bir operasyon da değil. Hem temiz hem düzenli hem de güvenli oluyor. Sıkıntı olursa da lashing firmasını sorumlu tutuyorsun. Misal: Gemi firmaları lashing olmadan katiyen yük almıyor. Ama kara taşımacılığında kimsenin taktığı yok. Eskişehir yolundan temelliye doğru gidin, zaten her gün görürsünüz bu manzaraları atatürk sanayisinden çıkarken.

Ben videoya laf etmedim ki :D lashing mashing hikaye insanlık bitmiş :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi