Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 M 9826 Rosso GT Q2 yeni yuvasını arıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

Benden değil, sevgili You are not allowed to view links. Register or Login şehir değişikliği ve vakit darlığı nedeniyle GT'yi satmayı düşünüyorum demişti. Bu hafta artık kesin satıyorum dedi. Kendisi forumda çok aktif değil, biraz da yoğun, o yüzden satış konusunu ben açıyorum. Bu konuyu açtığım sırada henüz ilana vermemiş olmalı, ilana yazmayı planladığı yazıyı da kopyalıyorum. 700.000TL düşünüyor. Telefon numarasını şimdilik özel mesajla sorarsanız paylaşayım. Araba da belki forumda kalır. :)

Resimleri düzgün şekilde eklemek için bu post'u editleyeceğim daha sonra, şimdilik kendi bulup depolamamdan fotoğraf linklerini paylaştım. Aracın foruma girdiği zamandan birkaç yıl sonrasına kadarki konusu şu:
You are not allowed to view links. Register or Login

Alıntı YapArabanın 2. Sahibiyim 15 Nisan 2015'te ilk sahibinden 28.000km'de aldım.

İlk günden beri tüm bakımları yetkili serviste yapılmış kayıtları mevcuttur. Aldığım yakıt miktarları ve sarfiyat geçmişi kayıtlıdır. Aracın tüm evrakları ve fabrika çıkışı paspasları, orjinal çadırı, ilk yardım kiti (2 adet) bulunmaktadır. Hiç kullanılmamış stepnesi ve aletleri üzerindedir.

Gördüğünüz tüm iç ve dış aksesuarlar orjinal parça kodları olan eklentilerdir.

14 Mart 2017 tarihinde arkadan çarpma sonucu bagaj kapağı hasar görmüş basit bir kaporta tamiri ile çözülebilecekken hep kaskolu kullanıldığı için İtalyadan orjinal bagaj kapağı istenmiş yetkili serviste değiştirilmiştir.

2021 Kasım ayında iç tavan döşemesi, kapı içi deri döşemeler ve direksiyon derisi orjinaline göre yenilenmiş plastik aksamlar boyanmıştır.

Arabamda orjinal ve araca uygun parçalarla bazı performans ve sürüş iyileştirmeleri yapılmıştır. Aşağıdaki listede verilen parçaların yaklaşık maliyeti 50.000 TL civarındadır. Aynı zamanda bu parçaların orjinalleri de alıcıya teslim edilecektir.

Ekstra Eklentiler:
-Orjinal kule gergisi
-Eibach 3.5cm yaylar
-Koni sport amortisörler (Mayıs 2019'da takılmıştır 10.000km kullanılmıştır)
-18" jetfin Alfa Romeo Jantları
-Spor direksiyon (Henüz takılmamıştır)

Yedek jant göbekleri, GT amblemi, Kilitli Alfa Romeo subap kapakları, kullanılmamış iki anahtarlık, Alfa Romeo Ruhsat Kılıfı vb. Birçok aksesuar da alıcıya hediye edilecektir.

Arabanın bu fonksiyonel özellikleri dışında, imajı, görüntüsü, rengi ve sürüş hissi tarif edilemez ve paha biçilmezdir.

Kıymetini bilecek birisine satmak isterim. Aciliyeti yoktur. Zaten kıymetini bilmeyen de bu pazarlıksız rakam için mesaj bile atmayacaktır.

octinum

Konunun altı boş kalmış ama dostlarımızı yanıltıp heveslenmelerine neden olmamak için not düşerek konuyu kapatayım: Araç yeni yuvasını buldu arkadaşlar.