Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Twin Spark GTV Arıyorum (ALINIK GTV 2.0 TS) :D

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

İstanbul'dan ts gtv arıyorum. Şuan You are not allowed to view links. Register or Login da hiç satılık twin spark gtv  yok ama maksat birşey yapmak olsun diye bu başlığı açıyorum.

Siteden satmayı düşünen arkadaş falan olabilir diye düşündüm belki.
GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

Türkiye'de satılık olduğu yıllar boyunca 36 tane V6 TB 18 tane 2.0 TS motora sahip GTV satıldı.
Yani TS bulması gerçekten aşırı güç. Ben yaklaşık 6-7 senedir satılık GTV'leri yakınen takip ediyorum. TS ilanı yılda bir kere ya çıkar ya çıkmaz. Bildiğim kadarıyla sitemizde 99 model TS kullanıcısı bir arkadaş 6 ay önce üye oldu ve aracını satıyordu. Sonra ilan internetten kalktı, arkadaşta siteye bir daha uğramadı.
İllaki GTV diyorsanız V6 TB düşünün yok illaki TS motor ve 916 kasa bir Alfa olsun diyorsanız Spider arka koltuğu olmaması dışında güzel bir alternatif. (2 sene GTV kullandım, arka koltuğa en fazla 3-4 kere birileri oturmuştur, onlarda bayan. Çünkü aşırı ötesi dar.)

Fiction

evet 36 v6tb 18 ts gtv satılmış ama 7 tane v6tb ilanı varken 0 tane ts ilanı var:) bu orana göre bi 3 tane ts ilanı olması gerekirdi

v6tb den yani aslında 3.0 v6 dan çekiniyorum çünkü en son 1 yıl önce pederin 80 beygir megane'ını kullandım ilk araba olarakta fazla olur gibime geliyor + mk1 dashboard beğenmiyorum

Edited by - Fiction on 26/03/2011  23:31:24
GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

V6 TB'ler 3000 cc değil 2000 cc'dir.
Yani aslında 2.0 TS ile aynı hacme sahip.
3.0 V6 ayrı bir motor. Onda turbo yok.
Yeni dash istiyorsanız şuan 2 tane spider var satılık onlara bakın. Model yılına oranla fiyatlarıda inanılmaz güzel. Hele mavi olana jant takılınca tadından yenmez.

erdem1904

Zamanında satılık olan sitemiz üyesi gtv ts nin başlığı...

You are not allowed to view links. Register or Login
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fiction

ewet bu ts gtv başlığını görmüştüm sitede.

@ tolga: v6tb 2bin motor biliyorum fakat performans olarak 3.0 v6 ile nerdeyse eşdeğer o manada dedim

3.0v6 270nm tork ve 220 PS iken v6tb 285 nm tork ve 200 PS :) nerdeyse aynı yani

evet o 2 tane spider çok güzel.. özellikle içi kırmızı deri koltuklu olan gri spider ve km'si çok hoş ama benim vermek istediğim para o civarların çok uzağında :)
GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

Performans eş değer sayılır (TB chip sonrası 3.0 V6 daha iyi olabiliyor) fakat vergi açısından TB çok daha avantajlı.

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login

..

bussone

Tolga'ya katılıyorum. Bence 2.0 TS motor GTV'den çok Spider'a daha çok uyan bir motordur, bunun nedeni Spider'da üst açık gezileceği ve aracın keyfi öyle çıkarılacağı düşünüldüğünden coupedeki gibi güçlü bir motora çoğu zaman ihtiyaç duyulmaz. Yeterli performans veren bir motor Spider (ya da her tür roadster, cabrio ya da başka ne isim verilebiliyorsa) için yeterlidir. Arkada çoluk cocuk için yere ihtiyacınız yoksa Spider derim. Spider'ın mevsimi de geldi artık Tolga:)
Dr.Ingegnere Bussone

tolga_ozhan

Ben bu hafta sonu sezonu açtım zaten (yani tavanı)
Sende gaza basarken dikkat et. Ufaklık fazla G kuvveti yemesin.

bussone

quote:
Sende gaza basarken dikkat et. Ufaklık fazla G kuvveti yemesin.

Zaten o kadar yavaş gidiyorum ki arkamdan korna çalıyorlar Efe sağlam Alfista olucak galiba motor sesini duyunca kesintisiz uyuyor
Dr.Ingegnere Bussone

tolga_ozhan

Bizlerin çocuklarının büyüdüklerinde Reno'ya binmesi beklenmez zaten