Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 için orjinal 18 jant.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

Arkadaşlar orjinal takım 18 inc çok kollu (geçenlerde You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımız resimlerini koymuştu) jant satılıktır fiyat 2000 tl kredi kartı geçerlidir boyası iyi durumda isteyenler benimle iletişime geçebilir.159 sahipleri için bulunmaz fırsat tr de sadece 6 araçta var biride benim ki zaten.507 100 9583 burdan iletişime geçebilirsiniz.Resimler yüklenecek.

muğlalı

[IMG]http://[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Reha

Hayırlı satışlar. Kaç zaman aradım da bulamadım gittim ti jant aldım. Kısmet işte.

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı satışlar. Kaç zaman aradım da bulamadım gittim ti jant aldım. Kısmet işte.
Kısmet artik ne diyelim

OğuzCanAlantor

ertena

Çok güzelmiş gerçekten. Alıcısına hayırlı olsun  :nazar:

muğlalı

muğlalı

Fiyat uygun kaçmaz .
2 ay önce 3 kişi arıyordu bu janti şimdi tık yok  

Theillest

Hayırlı satıslar 156 mdada var bu janttan cok sık fiyatıda uygun

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

muğlalı

E.Ç.M. (MiTongin)

Maşallah güzel jant. Kaldirimlara sürtmesin  :nazar:  :p
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

abdoganay

Ahhh ahh nasip işte, aklımda hep var ama, hele ki yaz öncesi,hem orjinal...
bir de lastik alınacak, bütçe sarsılmaz yıkılır yıkılır...😁

muğlalı

belli bir süre sahibinden de ve facebook ta ilan acmayacagim lastik olarak franco baresi  lastikleri satacak fiyat çok makul hemde orjinal ebat, olursa iletişime geçebilirsiniz.

abdoganay

İşin aslı kış başında iyice niyetlenmiştim Sivas'tayken 18" ti jant ve lastik satışı vardı Cem beyin, lakin Sivas havası radyatöre iyi gelmiyor mu ne😞 radyatör değiştirmek zorunda kaldım, hazır işe girmişken triger-mil kasnağı, yağı filtreleri değiştireyim dedim, bütçe o zaman yetmedi😊   şimdi de volan ile debriyajı değiştireyim dedim. Sizin jantlar çıktı 😐
Nasip olur da ağır işler biterse 😆  bir 18" alacağım, inşallah 😊

muğlalı

İşin aslı kış başında iyice niyetlenmiştim Sivas'tayken 18" ti jant ve lastik satışı vardı Cem beyin, lakin Sivas havası radyatöre iyi gelmiyor mu ne

muğlalı

Hayırlısi olsun,kredi kartina 9 taksit imkani var bu arada alacaklar için vade farki ile.

muğlalı

muğlalı

muğlalı

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

muğlalı

muğlalı

muğlalı

Güncel, fiyatı 2000 den 1800 e düşürüyorum nerdeyse replika fiyatına orjinal jant.

sabrican

İki üç ay sonra olsaydı bu jantların üstüne atlardım. Önce X-type'ı satmam gerekiyor. Sonra güzel bir 159 bulacağım inşallah :)
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

muğlalı