Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 jtdm q-tronik distinctive plus bose

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

Biraz ani oldu ama aracı satma kararı aldım, yerine almayı düşündüğüm araç ise nissan navara(subaru outbackte vardı ama motor 3.0 olunca vazgeçtim),  jeep tarzı araçların pahalı olması ve vergisininde yüksek olması sebebiyle bu modeli düşündüm hatta aradığım aracı dahi buldum.Fiyat 54 bin tl,  makyajsız kasadaki en temiz 159 desem yeridir diye düşünüyorum trim sesi kesinlikle yok.Aşşağıda yapılanların listesi var her şey zeki usta ve yılmaz ustada yapılmıştır. 2007 165 bin kmde dist. plus- elektrikli koltuk-bose müzik sistemi değişen yok.tramer temiz.resimler konuda mevcut

şanzıman komple
şanzıman beyni
vites beyin aparatı
turbo
termostat
motor ve şanzıman kulakları
direksyon kutusu ve yağ haznesi
alt ve üst salıncaklar
amortisörler
z rotlar
aks keçeleri
4 disk ve balata
akü
el freni teli
enjektör fişleri
kızdırma bujileri
su deposu
kapı gergileri
xenon ampulleri
triger set ve kayışlar
radyatör
katlanır ayna motorları
tavan lambası
vites topuzu
4 kapı iç tutamakları ve butonları
cam krikoları

bunların hepsi orjinal 0 parçalar ile değişmiştir çıkma yada revizyon söz konusu değildir.

Ayrıca; enjektör,intercoolar,şarz dinamo bakımı yapılmıştır.Seramik boya koruma, 4 jant boya ve logo,detaylı iç temizlik, meguers cam filmi de kozmetik olarak yapılanlar.Bose müzik sistemine ek olarak pionner 2 din mevcut çok kaliteli bir cihaz ayrıca geri kamera ve blutooth mevcut.Pleksi plakalık ve mühürlü app de araçta mevcut.

lastikler yeni continental spor contact 5 tir.Yağ bakımı yeni yapıldı.Dpf değişmiş ve yazılımda yapılmıştır.

Aracın orjinal 159 paspası dahi var.Ayak aydınlatması ve bagaj aydınlatmasıda mevcut.direksyon ve kol dayama deriside yeni.Muayene 2016 da.

Burda yazmadığım irili ufaklı şeyler mevcut kısacası emsalsiz bir 159 alacak arkadaş yağ bakımı dahil 1 tl bile harcamayacak o kadar iddaalıyım.Yapılanların tutarı yaklaşık 30 bin tl   alacak arkadaşa hayırlı olsun, çok şükür hiç bir aciliyeti yok.Detaylı resim isteyen olursa whatsuptan atabilirim  507 100 95 83.

TRSemih

Adam don değiştirir gibi Alfa değiştiriyor. Ben bu kez 3 ay ömür biçmiştim ama tutturamadım =)

Kıymetini bilecek, uzun soluklu kullanacak, sana benzemeyen birine gider inşallah

Hayırlı satışlar olsun.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
Adam don değiştirir gibi Alfa değiştiriyor. Ben bu kez 3 ay ömür biçmiştim ama tutturamadım =)

Kıymetini bilecek, uzun soluklu kullanacak, sana benzemeyen birine gider inşallah

Hayırlı satışlar olsun.
Vermedin GA yı böyle oldu :) hayırlısı gerçekten alacak arkadaş 0 gibi bir 159 almış olacak.

Koful

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

master

Bakım listesine baktım da hakikaten araba sıfırlanmış gibi. Hayırlısı olsun, umarım değerini bilen birine gider.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login Aracın You are not allowed to view links. Register or Login linki

erdem1904

Tuğrul Navara sahiplerinden bolca takas teklifi alacaksın. Ben sadece Alfa ile takas dememe rağmen 159 satışında 2 Navara sahibinden takas teklifi gelmişti. :) Navara son kararın mı ? Mitsubishi L200 leri yürütmesi daha kolay...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

muğlalı

Tuğrul Navara sahiplerinden bolca takas teklifi alacaksın. Ben sadece Alfa ile takas dememe rağmen 159 satışında 2 Navara sahibinden takas teklifi gelmişti. :) Navara son kararın mı ? Mitsubishi L200 leri yürütmesi daha kolay...
Abi ilan daha sabah yayına girdi 1 focus 1 megane 2 den teklif var 240 kişi bakmış 6 favori var  yazmama rağmen hemde,  l200 çok daha sağlam bakım parça olarak ucuz ama 2. araç olmadığı için şehiriçine uygun olması gerekiyor o sebeple navaraya yöneldim  daha otomobilimsi kalıyor kıyaslayınca, dün ilk kez bir aracı sürdüm pamuk gibi sürüşü hiç göründüğü gibi değil hatta o araca bugün yada yarın kapora vericem sahibinin acelesi yok zaten o yüzden rahatım kapora verirsem takas iptal olacak zaten.

ArinFırat

240 kişiden biri benim :) hayırlı uğurlu olsun,,umarım gönlünce satar gönlünce istediğini alırsın..

ArinFırat

double pinoeer marka değil mi, cuk diye oturmuş orijinal gibi duruyor. navigasyon var mı?

muğlalı

Takas teklifleri gerçekten komedi zırhlı lincoln navigatör :) 2.4 honda accord :) You are not allowed to view links. Register or Login evet pionner navigasyon olarak telefonu kullanıyor dahili olarak yok.

muğlalı

Güncel forumdan alıcı arkadaşlara indirim yapacağım şu an kesin değil ama belki mk2  147 ve 156 ile takas düşünebilirim.

akaydoruk

159'ların hepsinde hareketli bi-xenon far var mı yoksa bazıları xenon bazıları sadece mercek mi ?
11' Mito Qv

34 VK 5478

ES53

159'ların hepsinde hareketli bi-xenon far var mı yoksa bazıları xenon bazıları sadece mercek mi ?

Hepsinde yok,bazilari sadece xenon

Sent from my iPhone using Tapatalk

muğlalı

Güncel You are not allowed to view links. Register or Login

akaydoruk

Hangi paketlerinde var hareketli far ?
11' Mito Qv

34 VK 5478

ES53

Hangi paketlerinde var hareketli far ?

Tam olarak bilmiyorum benim aracim distinctive paket bende var.bazi distinctive paketlerde ne bi xenon var nede kademe gostergeli on arka park sensoru.bende cozebilmis degolim

muğlalı

Bu konu  çok tartışıldı 2008 de distinctive donanımdan aluminyum iç trimler, katlanır ayna,xenon fark, ön park sensörü ve göstergedeki ekran çıkarıldı(plus adı altında deri koltuk eklenip satıldı) kısacası 2008 sonrası distinctiveler progressiondan farksız(kararan ayna yağmur far sensörü arka park dididli başka farkı yok) eski aracım gibi yani kısaca 2008 den sonrakiler distinctiveler benim gözümde progression. 

ES53

Bu konu  çok tartışıldı 2008 de distinctive donanımdan aluminyum iç trimler, katlanır ayna,xenon fark, ön park sensörü ve göstergedeki ekran çıkarıldı(plus adı altında deri koltuk eklenip satıldı) kısacası 2008 sonrası distinctiveler progressiondan farksız(kararan ayna yağmur far sensörü arka park dididli başka farkı yok) eski aracım gibi yani kısaca 2008 den sonrakiler distinctiveler benim gözümde progression.

Benim arac 2008 elektrikli ve isitmali koltuk haric hepsi var.son anda yetismisiz :)

Rotweiler

Şimdi siz diyorsunuz ki yani, otomatik far yükseklik ayarı olmayan ancak xenon olan 159lar var. Fabrikasyon. Öyle satılmış.
Öyle mi?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

hi_cazz

Hareketsiz(oto yükseklik ayarı) olmadan Tüv'den geçemeyecek bir xenonlu aracı fabrikanın üretmesinin imkanı yok.

Xenon ya da bi-xenon olan araçta otomatik yükseklik ayarı mecburidir.

Sercan Keklik

Arkadaslar bixenonsuz ve yukseklik sensorsuz 159 yok. Fabrikada boyle bi uretim yok. Olanlar sonradan kit takanlar. Yanlis yonlerdirme yapmayalim.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

muğlalı

Güncel, 159 almayı düşünen varsa mutlaka aracı görsün mk2 156 ve 147 ile temiz olması şartıyla  takas yapabilirim.

muğlalı

Güncel,   arkadaşlar için güzel fiyata vereceğim aracı düşünen olursa.