Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: 16" Teledial yeni boyandı, Lastikle birlikte Jant Seti  (Okunma sayısı 1061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brabus

• Membro
Arkadaşlar Merhaba,

Çok uğraşıp aldığım iyi bir yerde 4 jant düzeltme işlemi bakımı ve iç dış boyasını yaptırdığım jantlar benim GTV'ye uymadığı için satıyorum.

Jantların şu andaki durumu mükemmele yakındır. Bostancı'da tanıdığım Jant Tamir Servisi noktasında bu işlemi yaptırdım. Jantlardan 1 tanesinde küçük bir kaynak var tehlike ve önemli değil dedi ustam. Ben bu şekilde aldım.
Sonra titiz bir şekilde düzeltme işlemleri ve orjinal renge boya işlemleri yapıldı.
Ayrıca göbek logosu ve de orjinaldir.

Lastik: Pirelli 215 / 45 / 16
Lastik durumu çok iyi 2018 üretimi diye hatırlıyorum.

Lastikle birlikte 4500 TL'ye satabilirim. İsteyen kişi de Bostancı'da benim lastik servisimde ücretsiz taktırabilir.

Benim GTV'me uymama 2 nedeni var. Çok ofset farkı var GTV için ön arka spacer gerekiyor. Ayrıca da benim araçta spor yaydan dolayı alçaltma var 16" ve 45 tabana geçince benim aracım azalacaktı. Bu kadar işleme müdahale etmemek istedim. Özenerek bulduğum ve uğraştığım jantları da satıyorum. Araç liftteyken ön arka takıldı spacer sorunundan diğerleri takmadan jantları söktük. Zaten böyle olacağını da biliyordum açıkçası.

156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

916GTV

• Membro
Arkadaşlar Merhaba,

Çok uğraşıp aldığım iyi bir yerde 4 jant düzeltme işlemi bakımı ve iç dış boyasını yaptırdığım jantlar benim GTV'ye uymadığı için satıyorum.

Jantların şu andaki durumu mükemmele yakındır. Bostancı'da tanıdığım Jant Tamir Servisi noktasında bu işlemi yaptırdım. Jantlardan 1 tanesinde küçük bir kaynak var tehlike ve önemli değil dedi ustam. Ben bu şekilde aldım.
Sonra titiz bir şekilde düzeltme işlemleri ve orjinal renge boya işlemleri yapıldı.
Ayrıca göbek logosu ve de orjinaldir.

Lastik: Pirelli 215 / 45 / 16
Lastik durumu çok iyi 2018 üretimi diye hatırlıyorum.

Lastikle birlikte 4500 TL'ye satabilirim. İsteyen kişi de Bostancı'da benim lastik servisimde ücretsiz taktırabilir.

Benim GTV'me uymama 2 nedeni var. Çok ofset farkı var GTV için ön arka spacer gerekiyor. Ayrıca da benim araçta spor yaydan dolayı alçaltma var 16" ve 45 tabana geçince benim aracım azalacaktı. Bu kadar işleme müdahale etmemek istedim. Özenerek bulduğum ve uğraştığım jantları da satıyorum. Araç liftteyken ön arka takıldı spacer sorunundan diğerleri takmadan jantları söktük. Zaten böyle olacağını da biliyordum açıkçası.

Garajda karsilasip, konussaydik aldirmazdim ben sana 16teleleri.
Benim gtvnin stock jantlari garajda duruyor hala,  kullanmak istersen takabilirsin  :yukari-ok:

Brabus

• Membro
Garajda karsilasip, konussaydik aldirmazdim ben sana 16teleleri.
Benim gtvnin stock jantlari garajda duruyor hala,  kullanmak istersen takabilirsin  :yukari-ok:

Teşekkürler Kerem  :clover:

Senin stockları gördüm çok da güzel duruyorlar. Hatta benim lastikleri söktüğümüzde birini yanına koydum.
Teledial'leri almam aslında kötü olmadı. Büyük tecrübe oldu. İlla benzerini yaşayacaktım. Zaten 17" kullanacaktım. 16'da nasıl durduğunu da gördüm.
Lastik, göbek spacer konularını tam çözdüm :)
Ben bu Teledialleri ilerde garajımda duvarıma assam hiç sorun olmaz.

Yeni jantları benim aracın konusunda paylaşacağım. Garajda da denk gelelim.

Brabus

• Membro
Merhaba Lastik Jant satılmıştır.
Çok emek harcamıştım, yeni sahibi güzel günlerde kullansın.
 :clover:

Gouki

• Amministratore
Hayırlı olsun.

GoogleTagged