Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

164 ile takaslı 145...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caddeboy

You are not allowed to view links. Register or Login

ilandaki aracımı 164 ile takas etmeyi düşünüyorum....tecrübeli arkadaşlarımın değişik önerileri varsa değerlendirilir...saygılar...

alfin

164 güzel bir araçdır ama rahat konforlu düzgün temiz bulursan al ama 156 filan düşün istersen

caddeboy

valla ne bileyim taktım biraz bu 164 e ...büyük bi araç istiyorum...sitedeki 164 le ilgili bütün yorumları okudum içime sindi...aracımı nakit satarsam netteki bütün 164 lere tek tek gidip en düzgününü almaya çalışacağım.... görüntü olarak dışından çok aracın içi beni ilgilendiriyor 156 gerçekten çok güzel bi alet ama 164 ün daha konforlu olduğu kanısındayım....

alfin

lpg takdırcaksan bazılarında tekleme sorunu oluyor çoğun kişide sorunu pek bılmez ona dıkkat et bazen eskı bır araba oldugu ıcın coğı kişinin başına bela oluyor.

marauderjingo

2.0 ts yerine 2.0 v6 turbo niye denemiyorsunuz?

tolga_ozhan

2.0 TS benzinle bile V6 TB'nin tüplü halinden az yakar.

164 ve mk2 156 kullanmış birisi olarak söyleyeyim. 164 daha konforlu (süspansiyon, koltuklar, oturuş pozisyonu, arka diz mesafesi) Fazlasıylada kullanışlı. Birisinin bagaj hacmi 378 birisin ki 504 litre.
Mekanik debimetre, zincirli triger, bozulmayan varyatör, arıza ışığı yakma ihtimali az olan motor vs... Bence eski olmasını göz ardı ederseniz 164 kesinlikle daha az arıza yapma ihtimali olan bir araç.

caddeboy

turbolu versiyonunu düşünmüyorum tolga beyle aynı fikirdeyim...156 dan ziyade 164 olur inş...
You are not allowed to view links. Register or Login
bu araç duruşu bakımından ilgimi çekti kendi aracımı elden çıkarabilirsem ilk gideceğim 164

marauderjingo

ama şimdi biri 150 diğeri 200 küsur beygir düşük devirde yüksek tork falan, aslında biraz dikkatli kullanılırsa az yakabilir. bu arada ilandaki araç çok diri duruyor zaten öbürlerine göre tek ihtimal gibi.

Edited by - marauderjingo on 04/04/2010  22:15:31

Alfadanadam

Bu arada geçtiğimiz günlerde 2.0 V6 TB için LPG uygulanabilirliğini soruşturdum. Hatta BRC firmasına aracın şasi numarası motor numarası vererek uyumluluk sordurdum. Gelen cevap problemsiz olduğu ve Turbo kitli olarak fiyatın 2100-2200 civarı olduğu. Düşünenlerin aklında olsun.
Not:Bilgi almak için şasi ve motor numarası desteği için Tolga'ya teşekkür ediyorum tekrardan.

marauderjingo

o zaman 2.0 V6 TB isteriz

agucba

quote:

o zaman 2.0 V6 TB isteriz

o zaman devrim beyin yakıt parasını da siz verirsiniz herhalde.

///////////////

tolga_ozhan

quote:

Bu arada geçtiğimiz günlerde 2.0 V6 TB için LPG uygulanabilirliğini soruşturdum. Hatta BRC firmasına aracın şasi numarası motor numarası vererek uyumluluk sordurdum. Gelen cevap problemsiz olduğu ve Turbo kitli olarak fiyatın 2100-2200 civarı olduğu. Düşünenlerin aklında olsun.
Not:Bilgi almak için şasi ve motor numarası desteği için Tolga'ya teşekkür ediyorum tekrardan.

Rica ederim Bülent Abi işini görmüş olmasına sevindim.