Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2001 156 SS Rosso Gazoz Olma Efsane ol! :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

Arkadaşlar konuyu yenilemeyi uygun gördük.

Herkese merhaba.
Elim gitmiyor ilan açmaya fakat maddi problemden ötürü satma kararı aldım.
Kısaca;
-Tüp hiç takılmadı.(İyiyken LPG kötüyken Tüp)  :)
-132.500 km
-Sunroof
-Siyah Deri
-Bi-xenon
-17" orjinal aksesuar yonca jant. 17" ss jantlarda mevcut You are not allowed to view links. Register or Login  nin aracının jantları ve bence güzel olur.
-205/50 Lassa impetus revo lastik ( 2012 6-7 mm )
-Çizilmez aynalı cam filmi
-Ses sistemi
-Ses yalıtımı (Aracın altına 2 kat sonaxta yaptırılmış daha önce.Bende kapılara ve bagaja ses sistemi için yaptırdım.)
-Renk farkları olmayan Boyası  :)

Araç ailemizdeki 3 adet 156 dan biridir. Toplam 4 adet 156 mız oldu.
Bugüne kadar birçok 156 kullanma fırsatım oldu.Böylesi inanın çok zor bulunur. (İyimser olduğum için bulunur diyorum ama bulunmaz) Aracın ilk Faturası ,orjinal stepnesi ve yedek anahtarı mevcuttur.
Kondisyonunun çok iyi olmasında asıl pay Forum üyelerimizden You are not allowed to view links. Register or Login abimize aittir.Sonsuz teşekkürlerimle... Onun eski You are not allowed to view links. Register or Login kendisi birçok ss e sahiplik etmiştir.
Bende bütün kurallarına uyarak araştırarak kullandım. Sevgili arkadaşımız You are not allowed to view links. Register or Login e ilk zamanlar başını ağrıttığım için verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
Kısmi boyası vardır.Bagajda ve sağ arka kapıda. Kaput ve Tavanda boya yoktur. Benden önceki sahipleri gibi bende boya kondisyonunu korumak için aracı güneş altında bırakmadım.Uzun süre kapalı garajda muhafaza ettim.Evimin önünde durduğu sürede sadece 10-12 saatleri arasında kısmi güneş gördü.Hasar sorgulamada 2011den 2000tllik bi kaydı vardı ön tampon değişimi için yanlış hatırlamıyorsam.

Kısaca Benim araca sahip olmam ve benden önceki geçmişi;İki sahibi olmuş daha sonra You are not allowed to view links. Register or Login ,Kuzeni ve Arkadaşı, Son olarak Ben. Kuzeninde 1 yıl kalmış ve arkadaşında sadece 1 ay .Alan kişi yurt dışına çıkmak zorunda kaldığı için satma kararı almış.Ama ilanı yoktu.O da Tanıdık eş dost etrafından birine satmayı düşünüyormuş.Ben forumda araç araştırırken üyelerin araçlarına ve iki yıl önceki satılık ilanlarına bakıyordum neler satılmış merak ediyordum.Konu başlığında ne olduğu belirtilmeyenlere bakmıyordum kısmet bu aracın satılık ilanını gördüm sadece 2001 156 yazıyordu :).Çok önceden satılmıştı.Yinede mesaj attım You are not allowed to view links. Register or Login  abimize.Kendisi telefonunu verdi ve yardımcı olacağını söyledi.Böylece aracın sahibiyle görüşüp anlaştım. Kader Kısmet varsa bu olay çok iyi bir örnek teşkil eder hayatımda :) Hatta daha öncesinde youtube üzerinden bu aracın videosunu görmüş "vay be ne 156 lar varmış ama bu trde değildir" derken plakayı görünce çok şaşırmıştım.Daha sonra forumdan satıldığını öğrenmiştim.:)

Araç Bakımlı ve emek harcanmış bir araçtır.
Mayıs 2013te(yaklaşık 15.000 km önce) yapılmış olan bazı işlemler;

-Farlar değişti, Mercek takıldı (Kemal Yaptı) Röntgen gibi çakan Audi, BMW farlarındandır.
-Logolar değişti (Orjinal Mengerlerde)
-3 numara gerçek amerikan cam filmi uygulaması yapıldı (400 TL) ön cam hariç.
-Debriyaj seti tüm rulmanları ile değişti (Genç Alfa İsmet Abi)
-Triger set halinde değişti
-Amortisörler değişti
-Yaylar değişti
-Fren Balataları ve diskler değişti
-Radyatör değişti
-Termostat Değişti,
-Varyatör revizyonu yapıldı
-4 Lastik değişti.(Şuanda Lassa impetus Revo)
-Arka Z rotlar değişti
-Ön Takımda aklınıza gelen tüm yürüyen parçalar sıfırlandı. Körükler, salıncaklar vs...
-Marş motoru değişti
-İlk çalıştırmada volan dişlisi ile ilişkisi olan manyatik bir parça değişti :) adını unuttum
-Klima gazı ve klima motoru bakımı yapıldı
-İç havalandırma motoru ses yapıyordu o değişti
-Akü değişti (varta kuru)
-Şanzuman yağı ve SS yağı dahil tüm sıvıları ve filtreleri değişti
-Ferrari Kornası Takıldı
-Bu işlemlerden sonra Motor ve ss bağlantı kabloları dahil ince ayrıntısına kadar temizlendi.
-Ön arka tampon boyandı
-park sesörü takıldı
-komple detaylı iç ve dış temizlik yapıldı.
-Sunroof bakımı yapıldı. (Hatasız çalışıyor)
-2 kat Sonax dan aracın altına ses yalıtımı yapılmıştır.

-Bende aldıktan sonra bazı düzeltmeler ve değişimler yaptım.

-Jant ve Lastik;Jantlar Ankaradan alındı Orjinal aksesuardır.İç tarafında tüm yazıları mevcuttur. Lastikleri 205/50 seçmemin sebebi yere basan kısmı azaltarak direksiyonu rahatlatmak.Biraz daha yanağı arttırarak konfor kazanmaktı. orjinal ebatlardan biri olan 205/55-16 ya göre 5mm tekerlek çapında fazlalığı var %0,79
-Basınç tüpü değiştirildi.
-Üst kapak contası değiştirildi.
-Ses sistemi (4 adet midrange,iki adet twitter,6 kanal jbl amfi,3 çıkışlı 4v 5band usb,cd,aux kenwood Ana ünite)
-Ses sistemi için yalıtım (Bitüself)
-Siyah yan sinyaller
-Krom kapı eşiği çıtaları takıldı.
-Yonca logoları

Aracımın üyelerimiz ve alfa romeoları bölümündeki linki;

"You are not allowed to view links. Register or Login)/"

Aracın ilk satılık ilanı linki;

"You are not allowed to view links. Register or Login"

Kısaca (gerçekten) hikayemiz ve geçmişimiz bu kadardır.
Fiyat konusuna gelecek olursak ben belirleyemiyorum maalesef.Neye göre belirleyeceğimi şaşırdım.
Aksesuarları mı ? Kondisyonu mu ? Kmsi mi ? Kazasızlığı mı ? Rengi mi ? Donanımı mı ? Malum siteye bakacak olursak her başlıkta tartışmasız.

Aracımı alıp al-sat yapacaklara göre bir fiyat düşünmüyorum. (Sözüm meclisten dışarı) Bugünlerde çok örneklerini görüyorum.Hem gerçekten bu aracın sevdalısı sahip olamıyor hemde araç piyasa oluyor.Örnek 22 ye ilk sahibi tarafından satılan araç bir ay sonra 26ya malum siteye düşüyor. birde övüne övüne alır almaz lpg taktırıldı diyorlar. Yani yıllarca ilk sahibi bi şekilde benzinli bindi sen iki ay bile dayanamadan lpg taktırdın.30.000-40.000 km binmiş olsan,binmeyi amaçlasan veya 2,5 luk sahibi olsan amenna dicemde...

---Alıcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen çok iyi bir değerlendirme yapın.Bütün kriterleri göz önünde bulundurun.Gelin zaman ayırıp görün tanışalım.---

Alfistiye, Bu güzel ailenin üyesine tabiki ayrıcalık olacak.Ses sistemimin kablo tesisatını ellemicem.2 ayımı aldı bileşenleri bulmak ve bir araya getirmek. -3adet Rca(ofc),Güç kablosu(Tam Bakır),Sigorta(a.s.s 150amp),Şasi kablosu,Sub woofer kablosu,Mid kabloları.
-Mid takımlarını vericem. F/P olarak daha iyisini bulamadım.Çok memnunum. Belgrad buluşmamızda dinleyen arkadaşlar olmuştu.
-Marşpiyelleri var boya ister karar veremedim takmak konusunda isteyen olursa onlarıda vericem.
-Uzun yolda kaputta taş izleri oluşmasından çekinen arkadaşlar için kaput maskesi de hediyemdir.
Forum dışına bunları vermicem.Ciddi bir emek var,zaman var ve az sayılacak bir para değil harcadığım.
Sadece yalıtım bile başlı başına emek ve para.
-Ana ünite,Sub ve Amfi benim değil(Arkadaşımın).Ben önceki alıcı arkadaş için sahibiyle görüşüp sökmek istemediğimi ve ona ücretini vermeyi teklif ettim ve kabul edildi.500 tl yi ana ünitenin ve amfinin sahibine vericem.(Piyasa değerinin çok altında.Tek amaç sökmemek ve alıcıya ekstra maliyet ve zaman külfeti yaratmamak)
Aşağıdaki linkler Rca, Mid,Ana ünite ve Amfi linkleridir.

You are not allowed to view links. Register or Login

Şimdilik malum siteye ilan vermeyi düşünmüyorum.Verdiğim zamanda kesinlikle alakasız insanlara satmıcam.Sitemize üye olmayan fakat çok değerli Alfacı arkadaşlarda var.
Dediğim gibi iş ile ilgili sıkıntıdan dolayı satma kararı aldım. Kredi ile almştım aracımı, vadeyi uzatarak tekrar ödemeye devam edebilirim.

Aracımı hep kendim yıkadım bunuda belirtmeden edemicem :)

Arkadaşlar Alfisti arkadaşlarında fikrini alarak aracımın fiyatını belirledik.
24.500 TL

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

octinum

İç fotoğrafları güzel olmuş Murat, eline sağlık. Umarım değerini bilecek, mümkünse forumdan bir Alfistaya gider bu. Şahsen gördükten sonra çok üzülürüm aksi halde.

Güncel!

Muratözdemir

Güncel diyelim

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratözdemir

Sahibinden linkimiz

2001 Alfa Romeo 156 SS Alfa Kırmızısı Full 132.500 km Masrafsız - You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Muratözdemir

Hayırlı satışlar.
Teşekkürler

Muratözdemir

Uğurşimşek kardeşimizle salı gününe sözleştik. Kaporası tarafından hesabıma yatırıldı. Hayırlısı olsun. Umarım yine bir Baba tarafından veto yemeyiz :)

ugursimsek

Teşekkür ederim, böylesi bir 2.0 ss e sahip olmak mutluluk verici.
Veto işini zannetmiyorum abi  :)
03 156 1.6 TS MK1
03 156 1.6 TS MK1.5
01 156 2.0 TS
12 Giulietta 1.4 170
12 Mito QV
01 156 2.0 TS Rosso SS

defrost

Ozaman hayırlı uğurlu olsun iki taraf içinde  :yukari-ok:

Muratözdemir

Teşekkürler amin diyelim :)

ademirtas

Hayırlısı olsun , çok güzel duruyor araç
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

Muratözdemir

Hayırlısı olsun , çok güzel duruyor araç
Teşekkürler Adem Bey.Hepimiz için Hayırlısı olsun.

ihsany

Bütçem beni zorluyor.. Yoksa kaçırmak istemediğim bir 156..
Hayırlı satışlar Murat Bey..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Muratözdemir

Bütçem beni zorluyor.. Yoksa kaçırmak istemediğim bir 156..
Hayırlı satışlar Murat Bey..
Teşekkürler İhsan Bey.

Muratözdemir

octinum

Bu, gitti demek miydi? Eğer öyleyse alan arkadaşa hayırlı olsun, en az böylesi tekrar senin olsun Murat.

Muratözdemir

Aynen gitti. Gitme kal diyemedim :)
Ama kafam o kadar rahatki hem karşılıklı güven konusunda hem araca gözü gibi bakacagı konusunda ugursimsek kardesime teşekkür ediyorum. İnsallah birlikte nice yollara giderler. Nice bin kmleri sorunsuz sekilde arkalarında bırakırlar.

Muratözdemir

Gouki