Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1989 Model Alfa 33 1.7 ie Parasının arabası....

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali kaynak

Merhaba Arkadaşlar aracı Babam için almıştım kango tarzı arac ihtiyac sebebiyle satılıktır
Araç 89 model 1.7 boxor motor 8v ejeksiyonlu modeldir
Motoru ihsan usta tarafından sıfırlanmıştır. Degişen parcası vs yoktur . Komple yalıtım yapılmış temizlenmiş ve boyanmıştır. Üzerindeki lastikler sıfır alınmıştır onların hariçinde 4 adet giu jantları ile birlikte kar lastikleri de hediye edilecektir

Kusur olarak da Benim bildiklerim : sağ amortisör . 2 viteste kronik cırttt sesi . ve Km göstergesinin ve Kısa farların kafasına göre takılması dır  hariçinde sıkıntısız keyifli gazlaması güzel bi aractır..
89 model araba sonucta parasının arabası edilen masraf harcanan emek 6000 i cok cok geçmiştir.. 

FİYAT OLARAK PAZARLIKSIZ 6000 TL DİR

Araç siteden Serdar beyin eski aracıymış konuyu tesadüfen gördüm aracın eski durumu aşağıdaki konudadır

You are not allowed to view links. Register or Login

Lancia delta III

Theillest

Hayırlı satışlar abi :) Bendede böyle mazda 3.23 var abi ama bizimkinin durumu buna bakılarak kötü tabi yatıyor evin önünde bu baya  güzel ici dısı tertemiz

ali kaynak

Teşekkür ederim  ..
Lancia delta III

Tolga033

krm1983

İyi satışlar olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Muratözdemir

Hayırlı satışlar. Parasının daha fazlasını hakediyor bence. Diger alfalar gibi...

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

Hayırlı satışlar... Bu araba bu kadar güzel toplanan bir şahin olsaydı şu anda 12-13.000 tl den ilandaydı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ihsany

Virüs etki ediyor..  :clover:

Hayırlı satışlar, bence fiyat performans en iyisi budur.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

serdar

Hayırlı satışlar olsun. keşke maddi durum elverseydi de alsaydım oğlumuzu geri oğlumuzu diyorum çünkü hanım öyle derdi, boşuna sattık oğlumuzu alıcı geldiği gün vazgeçmiştim satmaktan ama Çağlar vazgeçmedi ve araba satıldı ama O da satılmakistemedi kanımca notere gittiğimzde kimliğimin kaybolduğunu farketmiştim. Almayı düşünen varsa kaçırmasın derim. Bilmem inanırmısınız ama çok uğurlu bir Alfa'dır kendileri.... Saygılar.. bu arada Ali bey neden dönmediğinizi anladım ve sebebine gerçekten üzüldüm.

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Rotweiler

Cidden böyle görünüyorsa şuan...
Motor iyi toplanmışsa...
Why not?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Erkay KAHYA

ali kaynak

Ne Kısmetli arabaymış maalesef aramızda kalamadı Sahibinden e akşam 9 da ilan verdim saat 13 .00 de bakan sayısı 876 favoride 45 kişi  :o
Forum dışı düzgün bi arkadaşa an itibari ile satışını verdim inşallah kıymetini bilir....

Lancia delta III

ali kaynak

Hayırlı satışlar olsun. keşke maddi durum elverseydi de alsaydım oğlumuzu geri oğlumuzu diyorum çünkü hanım öyle derdi, boşuna sattık oğlumuzu alıcı geldiği gün vazgeçmiştim satmaktan ama Çağlar vazgeçmedi ve araba satıldı ama O da satılmakistemedi kanımca notere gittiğimzde kimliğimin kaybolduğunu farketmiştim. Almayı düşünen varsa kaçırmasın derim. Bilmem inanırmısınız ama çok uğurlu bir Alfa'dır kendileri.... Saygılar.. bu arada Ali bey neden dönmediğinizi anladım ve sebebine gerçekten üzüldüm.
Abi satışını verdim arkadaş aracı al abi sen kullan dedi Allah inandırsın arac çalışmadı bas bas tık yok sanki küstü bana :) bi bakayım kaputu açayım dedim o arada alan arkadaş geçti tek Marş arac çalıştı ..
Lancia delta III

Erkay KAHYA

Ne Kısmetli arabaymış maalesef aramızda kalamadı Sahibinden e akşam 9 da ilan verdim saat 13 .00 de bakan sayısı 876 favoride 45 kişi  :o
Forum dışı düzgün bi arkadaşa an itibari ile satışını verdim inşallah kıymetini bilir....

İki tarafa da hayırlı olsun.

serdar

Hadi hayırlısı olsun istanbulamı satıldı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali kaynak

Hadi hayırlısı olsun istanbulamı satıldı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkür ederim arac  Avrupa yakasına gitti..
Lancia delta III

Rotweiler

Niyet ettik kısmet olmadı :(
Umarım hayırlı olur iki tarafa da ;)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ali kaynak

Niyet ettik kısmet olmadı :(
Umarım hayırlı olur iki tarafa da ;)
Telefonda sizlemi görüşmüştük :( araca bakmaya geliyorlar demiştim o gelen Arkadaşlara kısmet oldu ..
Lancia delta III

Muratözdemir

Hayırlı olsun bu paraya gelirlerde alırlarda tabi :)

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki