Selamlar iyi forumlar. Forumdaki çoğu arkadaşımızın abimizinki kadar temiz ve masrafsız olmasa da

2 yıl boyunca en az siz değerli arkadaşlarım kadar özen göstererek emek ve zaman harcadığım, zevkle bindiğim ve Alfisti ruhunu bana tamamiyle yaşatan aracımı satıyorum.
156 1.6 ts Distinctive 2004 model 207 bin km.de.
Brc sıralı sistem Lpg
Manuel.
Hız sabitleme
Ön, yan ve perde hava yastıkları
Dijital çift yönlü klima
Sunroof
Deri spor koltuk
Ön arka sis farı.
16 inç çok kollu çelik jant
Park sensörü...vs.
Muayene 2019a kadar.
2 kaza toplamı 2500tl civarı hasar kaydı görünüyor. Ağır hasar veya pert kaydı yok. Ufak tefek kazaları olmuş benden önceki sahiplerinde. Benden önceki sahibi tanıdığım arkadaşım aracı alacak karşılığı almış ve pek bilgisi yoktu. 2 sene önce alt takım, yürüyen,akü, buji ve kabloları toplam 15bin civarı masraf yaptım. Yaptığım masrafların listesi ve daha detaylı bilgiler link.deki konusunda mevcut.
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ealfistiturkey%2Ecom%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D16637%2E0&share_tid=16637&share_fid=59510&share_type=tTemiz masrafsız el değmemiş bir araç değil öncelikle. İlk arabası olacak veya son parasıyla alacak arkadaşlara göre değildir.
Yanlış anlaşılmasın sürekli arıza çıkaran bi araç da değil kesinlikle. Aracımı aktif olarak sürekli şehir içi ve şehirler arası (Adana-Antep İslahiye arası) kullanmaktayım. Çalışmayan aksamı, özelliği bulunmamaktadır. Bana göre eksileri klasik yağ yakma, varyatör sesi, hava filtre borusu ve yeni kapalı hava filtre kutusu gerekli. Ön iki airbag açılmış ve tamir ile giderilmiş galiba. Airbag kontrolü yaptırdım aktif ve sağlam görünüyor. Park sensör kablolarında bi temassızlık var sanırım bazen çalışmıyor. Lastiklerin değişmesi gerekli. Motor ve aydınlatma arıza ışığı yanıyor nedenini bulamadık bi türlü. Motor arıza lambasının kablo veya bağlantılarından olabileceğini düşündük sadece.
Araç boyalı ve komple boyanması lazım. Tampon ve kaportada macun çatlakları var.
Benden önceki sahibi 2bin tl civarı harcanarak yarım motor yapıldığını söyledi ama tam olarak ne yapıldı bilmiyorum açıkcası.
Gelelim fiyatına; Araç satış sitelerine baktığımızda bu paket ve özellikte arızası masrafı olanlar bile 25-27bin.den başlıyor. Yanlış ise lütfen düzeltin Ben şahsen fiyat olarak 23000 tl istiyorum. Tabi fiyat konusunda forumdan hiç bir arkadaşı kıracak değilim. Şimdilik bu kadar. Teşekkürler.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi