Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2. el otomatik Micra arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Şimdilik cep telefonu ile çekilmiş ilk resimler. Önümüzdeki günlerde Autoking (içindeki birkaç sigara yanığı için), lastik değişimi, komple pasta cila ve sol arka çamurluktaki hafif ezik ve berbat rötuş boya düzeltildikten sonra daha faça resimlerini de eklerim. Acaba yay şart mı??

Register or Login" border=0>

BARLAS

Artık bir miktar acemiliğini atan hanımın arabasına biraz el atayım dedim. Birkaç yerde imzası var. Autoking'de tespit yaptırdım, 11 Aralık'ta Autoking'de 2-3 parça yerde ufak rötuşlar yapılacak. Bu arada lastikleri yenilemek istiyorum, tavsiye edeceğiniz marka, model var mıdır? Tabii ki en kalitelisine gerek yok ama sırf ucuz olsun diye en dandik lastiği de almak istemiyorum. Şöyle kalite ve fiyat anlamında ortalama hangi lastiği önerirsiniz?

Bu arada size komik bir anektod; bundan birkaç ay önce haftasonu evden çıktım, bakkala mı markete mi bir yere gidiyorum. Hanımın arabasının yanından geçerken ön tamponun sol tarafının yamulduğunu ve içeri göçmüş olduğunu gördüm. Eve döndüğümde n'oldu diye sordum, hanım "yaa geçen gün park ettiğim yerde vurmuşlar" dedi. İyi, geçmiş olsun dedim ben de. Bundan birkaç gün sonra göçük kısmın çok büyük ölçüde düzeldiğini, çok hafif bir girinti kaldığını gördüm ve tabii yine nasıl ve nerede yaptırdığını sordum hanıma. "Geçenlerde yıkacıdaydım, yıkamacı "abla burası yamulmuş düzelteyim mi" diye dordu, ben de düzelt dedim, adam düzeltti, ben de fazladan 5 TL verdim, böylece 5 TL'ye tamponu yaptırmış oldum" şeklinde bir açıklamayla karşılaşınca koptum!!

murat

Dunlop SP Sport, tavsiye ederim Barlas Beyciğimin değerli eşine
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Alfadanadam

Bilindik markalardan biri olduğu sürece o performansta ve sınıfta bir araç için hepsi fazlasıyla yeterli olur. Ama bir süredir kullandığım Continental marka lastikler için çok memnunum diyebilirim.