Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2009 model 147 collezione hakkında.(izmirlilerin yardımını bekliyorum )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Bence şöyle yapın.
Devkoya götürün aracı ve aracı orada expertize sokun.
Bunun sonucuna göre çıkan masraflar için servisle görüşün ve ne kadara tüm sorunları çözeriz gibisinden bir hesaplama yapsınlar.
Araç üzerinden tutarı düşerek yada atıyorum 2 bin lira masraf çıkardılar.
Bunun 1500 TL sini fiyattan düşün ve aracıda burada yaptıracağınızı belirterek anlaşma yoluna gidin.
Expertiz ücreti olarak da 50 TL yeterlidir bence.
Yetkili servislerde 250 den aşağı yapan yok zaten.
Bu arada motor kompresyon testine de sokmayı unutmayın Devkoda.
Özellikle belirtsin arkadaşınız.
Hem bu sayede bujilerin durumunu da kontrol etmiş olurlar.
Sonuçta Bujide ucuz bir parça değil bizim otomobillerimizde.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Sanırım kafamızdaki soru işaretlerini çözmemizin tek yolu Devkoya götürmek. Şimdi Enrikodaki ekspertiz yapan ustaya bidaha ulaşmaya çalışıyor , radyatörün masrafını öğrencek ona göre pazarlığa oturacak

Birde radyatörde tamir yoluna gitmeyin zaten yaşından dolayı değişimi daha mantıklı.
Değişim fiyatını sorsun yani tamir değil.

mahoretti

gizli neler çıkmış öyle..... birde ACELE yapılan işlerde kayıplar nasıl çok. 230TL az paramı ya....

mahoretti

bak forumdan bir arkadaşımızın... İzmirde hemde...

Anıl

Ekspertiz işinde acele ettiniz,daha önce dediğim gibi yetkili servisler çok para alır ve öyle ahım şahımda bir kontrol olmaz! 3500 liralık hasar bence ufak değil,sadece boya doğrultma olsa bu paralar çıkmaz,değişende olmadığına göre belki kaldırıma çıkmış olabilir,eğer düşünüyorsanız iyice pazarlık edin fiyatı düşürün,bana aracın durumuna göre yüksek geldi.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

h.t

Sanırım kafamızdaki soru işaretlerini çözmemizin tek yolu Devkoya götürmek. Şimdi Enrikodaki ekspertiz yapan ustaya bidaha ulaşmaya çalışıyor , radyatörün masrafını öğrencek ona göre pazarlığa oturacak

Birde radyatörde tamir yoluna gitmeyin zaten yaşından dolayı değişimi daha mantıklı.
Değişim fiyatını sorsun yani tamir değil.

Merhabalar,

Herkese öncelikle çok teşekkür ederim.

Önden hasarı ufakmış far vs değişmiş , radyatördeki sıkıntı yokmuş eğilip bükülme vs, yandaki pres yerlerinden su sızıyormuş değişmesi lazımmış.

Bütün masrafların fiyatı düşülecek ve o şekilde alınacak araç.

Kusura bakmayın ilk defa böyle oldu yurt dışında olmasam daha rahat ilgilenirdim sizide böyle soru yağmuruna tutmazdım :)

Arkadaşımın ilk arabası haliyle biraz heyecanlı. Kapora verip haftaya işi halletmeyi düşünüyor.

Bakalım nolacak. Devkoya götürmesini söyledim hafta içi duruma göre bakacak , bakalım nasıl olcak.

İnşallah hayırlısı olur  :)

h.t

bak forumdan bir arkadaşımızın... İzmirde hemde...

Abi merhaba.

Bu araç gerçekten çok güzel. Onada önerdim gel bu aracı alalım bak diye. 2009 model olması ve km si yüzünden tercih ediyor. Uzun yıllar binecem çünkü diye  :)

Saygılar

mahoretti

Tabiki alacak arkadaşın beğenisi en önemlisi ancak; bilinen masrafsız bir araba bilinmeyen ve alır almaz tamirciye sokulacak bir arabadan daha iyidir bizim düşüncemize göre de o yüzden linki verdim.... Ama ilk görüşte aşık olduğu arabayı almamak ta gönülde kırgınlık yaratır tabi....

ATA

Kusura bakmayin terclh sizin ama 110bin km ikinci el bir 147 icin cok normal bir rakam. Bu km'ler sorun olacaksa sifir arac bakmak daha mantikli heliyor bana. Millet 2000 model bmw yi 200binde bulunca kosa kosa aliyor :)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Ata'cım zaten 110.000 fazla diye değil 73.000 az diye diğerini tercih ediyor :)

Anıl

Herkesin görüşü farklı tabi ama belki 73bin'de olanın kondisyonu 110bin'de olandan daha kötü, aracına meraklı birisi olsa su eksilmesini farkeder vs...Ya da baştan söyler böyle bir kaza oldu,şunlar boyandı değişti diye,satıcıda belki farketmezler durumu sezdim!Sitedeki sahibi belli,bakımlı vs olan bana daha cazip gelirdi,bu satıcıdan sonra...

1998 GTV V6 TB

ATA

Tamam Bulent Abi durumun farkindayim:) bana göre aradaki farklar yuzunden elenecek bir durum yok ben nacizane dusuncem olarak bundan bahsetmek istemistim ki yanlis anlasilmaya cok musait bir mesele. Anil abi gibi bende aradaki 30k ya bakmazdim.

Bozuk ima icin ozur diliyorum, telefondan giriyorum bu aralar.
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

asklepios

ben burada kötü niyet sezdim...dürüst gelmedi bana satıcı...3500tl'lik hasar unutulacak ya da gözden kaçacak bir detay değil...

velhasıl; ben olsam,25bin'e veriyorsa alırım,işine gelirse...

h.t

Merhabalar,

Br kaç gündür giremedim (malum Çek Cumhuriyetindeyim , yılbaşından sonra anca kendimize gelebildik  :) )

Aracın boyasını kullanan çocuk bilmiyordu babasıda söylememiş. Ekspertizde çıkınca çocukta şaşırıp babasını aramış babası da doğru ama ufak bi kaza olduğu için, size söylememiştim demiş.
Neyse aracın masrafları düşülerek araç alındı. Arkadaşım çok sevmiş içine de sinmiş ekspertizde de olumsuz birşey çıkmayınca satış gerçekleştirildi.
Şimdi , Devkoya götürüp radyatörü değiştirecek ilk iş olarak.

Açıkcası km değilde model yılı biraz önemliydi arkadaş için. Bende içine çok sinince , diyecek başka birşey bulamadım. :) Yoksa benimkini satacaktım 2006 model 50 binde 147 im var  :) Hem 159 a geçmemede bahanem olurdu :P

Türkiyeye döndüğümde İzmir e arkadaşımı ziyarete gideceğim hem canavarı görmüş olurum hemde siz değerli İzmirli Alfisti abilerimle tanışmak isterim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.  :)

ATA

1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

asklepios

Anıl

Hayırlı olsun.Baba'nın ufak kaza anlayışı farklıymış 3500TL :)

1998 GTV V6 TB

mahoretti

hayırlı uğurlu bundan sonrası da kazasız belasız olsun ..... :clover:

FB10ur

h.t

Teşekkür ederiz. Ekspertiz de şasede , radyatörde kaza ile ilgili bişey almadığını , darbenin büyük olmadığını söylemişler.

Bu yakın çevremde Alfa alan 3. arkadaşım oldu bu arada  :p

alfa35

herkese merhabalar.bahsedilen araç benim aracım bikaç gün önce aldım bu sabah da metin usta gelip işyerimden aldı,radyatörün durumuna aracın genel durumuna bakıp bi ekspertiz de o yapacak.herkese teşekkür ederim alım sürecimdeki yardımınız için

Gouki

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz, güle güle keyifle kullanmanızı dilerim.

dragut

"Alfa sevgisi"