0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kibitzer'den saçma sapan sorulara hoşgeldiniz! Birçoğunuzun bildiği veya bilmediği gibi 2014 model dizel manuel giulietta dist. Alfam var.İstanbul'da maalesef artık manuel kullanılamıyor. Kendi adıma problem olmasa da aracı en az benim kadar süre tek başına kullanan eşimin bel fıtığı ile manuel araç kullanmasını yüreğim kaldırmıyor. Bu nedenle son 3 ay taksidi kalmasına rağmen Alfamı satılığa çıkarmak üzereyim. Bu durumda %99 ihtimalle yine Alfa almak amacındayım. Karşımdaki seçenekler 159 Qtronic ve Giulietta Multiair TCT. Diğer seçenekleri düşünmüyorum. Giulietta dizel tct almak için alfamın üzerine ciddi para eklemem gerekecek. Ben hiç üstüne eklemeden, hatta mümkün olduğu kadar çok para elimde kalsın gibi bir düşüncedeyim. Selespeedli seçenekleri ise yine eşim tek başına kullanırken en ufak bir problem çıkarma ihtimalini göze alamadığım için eliyorum.Bu durumda elimdeki iki seçenek olan 159jtdm qtronic ve giu ma tct arasında hangisini tercih etmek daha mantıklı?Önem sırasına göre kriterler;1. Kullanım kolaylığı2. Arıza çıkarma ihtimali3. Yakıt tüketimi4. Kasko, sigorta vs. giderleri5. Kullanım keyfi, km başına gülümseme Aklıma gelenler bunlar, konunun ilerleyişine göre eklenip çıkarılabilir.Teşekkürler
Yorumlar için teşekkürler Ben de tabii ki giuliettanın mantıklı olduğunu biliyorum. 159 almaya çalışsam en yenisi 2011 model. Tabii ki gidip cacığa dönmüş 159'lardan bakmayacağım. Sahibinden'de birkaç tane var zaten bakmaya değer 159. Diğerleri "bu ilanı bir daha bana gösterme" seçeneği olsa işaretleyip bir daha bakmayacağım kadar kötü. Çok çok iyi durumda bir 159 (Mesela Nurcan arkadaşımızın 159'u gibi) tercih edilirse giuliettanın önüne geçebilir mi?(bak hala inat edip 159 diyor!) Yani 2010-11 model, düşük km, bakımlı ve giuliettanın neredeyse tüm parasını gömeceğim bir 159?Yakıt tüketimi konusunda; LPG işine girmeyeceğim çok çok mecbur kalmadıkça. Buradaki 159 kullanan arkadaşların anlattıklarına göre de 159 gürül gürül 10lt'yi yakıyor. Giuliettada ayağımıza hakim olursak benzinli dahi olsa aynı maliyette gezebiliriz. Yani günlük 45km vs yaptığımızı varsayarsak 159 ile 20TL yaksak, giulietta ile de yaklaşık o kadar yakacağız.
159 da çok ısrarlı görüyorum sizi.bahsettiğiniz gibi,zirvedeki 159 lardan bir tane bulabilirseniz bir şans verin o halde diyorum.Ola ki eşiniz zorlandı,satmanız ve giu almanız fazla zor olmaz.Arabalardan hiç anlamayan,bir kez bile direksiyona oturmamış bir arkadaşım var.kendisiyle birlikte giu,159 ve C230 kompressor mercedesle azımsanmayacak kadar seyahat ettik.O bile sürekli şu lafı tekrarlar "159 çok farklı bir araba." Bizler gibi arabalarla ilgili kişilerin yorumları bir tarafa,bu ayrıca değerli benim için. Belirtmek istedim nedenseLG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tersi yönde geçiş yapmış biri olarak (159 Q-tronic'ten Giu Manuele), kullanım kolaylığı anlamında hiç aramıyorum 159'u, çünkü çok rahat bir şanzımanı olduğunu düşünüyorum ki bunu bilerek aldım zaten. Ancak 159 da başka ve unutulmaz bir dünya benim için..Temizini bulmak çok zor bulsanız da elinize küçük bir miktar para bırakır sanıyorum. Giuilietta TCT almak ise geleceğe yatırım olacaktır. Ancak ben olsam biraz daha bekler yeni Giuilietta'ya kadar mali birikimimi yapıp bir TCT yapıştırırım.
159 bi bayanın günlük aracı olmak için tasarlanmamış sanki. 159'u hepimiz ne kadar sevsek de bu sorunun yanıtı giu.
Valla benim de mantığım giulietta diyor. Fakat hem maddi açıdan zorlayacak. Model düşsem dahi iyi bir giulietta için üstüne para eklemem gerekecek. Hem de çoook istiyorum 159'u.Bir ara "sağlıklı" bir 159 bulup denememiz lazım.
159 a binerseniz giulietta artık bir seçenek olamayacak sizin için LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben TCT için bir uyarı yapmak istiyorum yalnız. Yarım debriyaj durumlarını çok sık yaparsanız balata ısınması gibi sorunlar çıkabilir. Bunlar TCT'nin sorunu değil, kullanım hatası kaynaklı. Eşimin Alfayı kullanmama bahanesi bu zaten. Hanımefendinin rotasında rampa yukarı dur-kalklı bir dilim var. Ayağını gaz-frene atmayla uğraşamazmış, kendi arabasında sadece frene basıp bırakarak g.tüm g.tüm gidebiliyormuş. 159'da öyle olmaz, en kötü ihtimalle şanzıman yağını daha sık değiştirirsin. Bence sıkışık trafikte 159'un tam otomatiğini sağlıklı şekilde kullanmak daha kolay.
Ben 2015in ocak ayında 5 yıllık dizel yazılımlı bravodan MA TCT'ye geçiş yapmıştım. Yakıt olarak karşılaştırmam gerekirse bravoda hiç kasmadan 6 lt civarı mazotla gezerken alfada biraz dikkatle 7.5-8 civarı benzinle geziyorum. Gerek psikolojik olaraktan gerekse ailede 2 yeni araç daha olduğundan sanırım Bravoyla 5 yılda 110000 km yaptığım halde alfa halen 17500 kmde 159 hiç kullanmadım yorum yapamıyacağım ama benimki biraz dizel giudan sonra benzinli giu ile nasıl bir tüketim yapacağını göstermek oldu sanırım