Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sıfır,kırmızı renk,Alfa Romeo ön koltuk kılıfı!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Tek bir koltuk için,kırmızı renk,Alfa Romeo amblemi işli,su geçirmez,koltuğunuzu,kirden güneşten vs koruyan koltuk kılıfı,malzemesi kumaş değil,elyaftır(dış örtü malzemesine benziyor)her modele uygundur,alt ve üstten,içten lastiklidir koltuğu sarar. Hiç kullanılmamış,ihtiyaç fazlasıdır.İngiltereden gelmiştir,çan çin değildir.Fiyat 80 TL, fotoğraflar yarın konacaktır.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ihsanakdas

fotoğrafları merakla bekliyorum

ihsanakdas

fotoğraff ??

Anıl

İlanı verdiğimde sitede sorun olduğundan yayınlanmadığına dair hata mesajı almıştım ama ilan çıkmış,buyrun bunlar fotoğraflar...
Register or Login" border=0>

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Güzel ürünmüş hayırlı satışlar:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Merak işte, evde dolabımda hertürlü parça, aksesuar yayıntı mevcut kullanmadıklarımı elden çıkarayım dedim.

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Peki benim araca uyacak var mı herhangi bi aksesuarın? Hem aynı renkmiş arabalarda:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

156'dan orjinal çamurluk sinyalleri kaldı sadece,diğerlerini arabanın üstünde verdim,mesela parlak alüminyum gösterge çerçeveleri çok yakışıyordu ebay'den bak bence...

1998 GTV V6 TB

asklepios

merak ettiğim için soruyorum,sakın yanlış anlamayın da "ne işe yarıyor bu kılıf,ne zaman kullanılıyor?"

wolrath

servıse gıttıgınızde ya da ustunuzun kırlı-ıslak olabılecegı yerlerde kullanılabılır dıye dusundum :)

Anıl

Koltuğun sürtünmeden yıpranmasını engelliyor,su geçirmiyor,yağmurlu havada rahatça kullanabiliyorsunuz,üstünüz kirliyse veya kendim için söylüyorum yazın balığa gittiğimde üstüm kumlu veya ıslak olursa,koltuğun üzerine birşey koyarsam diye almıştım...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

quote:

Koltuğun sürtünmeden yıpranmasını engelliyor,su geçirmiyor,yağmurlu havada rahatça kullanabiliyorsunuz,üstünüz kirliyse veya kendim için söylüyorum yazın balığa gittiğimde üstüm kumlu veya ıslak olursa,koltuğun üzerine birşey koyarsam diye almıştım...

Özellikle plaj dönüşü falan işe yararmış :)

Anıl

Ben kıl adamım hayatta ıslak, hele tuzlu şekilde bu koltuğa oturmam yazın derinin sıcaklığını geçirmesin yeter!

1998 GTV V6 TB