https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-159-2.4-sportwagon-840841626/detay/
Sahibinden linkinde küçük hata nedeniyle açılmıyordu. Bu link sağlam olması lazım.
Araç muhteşem. Manuel olmasa hanımı ikna turlarına girişmiştim ama maalesef manuel
Cok tesekkurler düzenleme için.
Manuel candır ya neden oyle diyorsunuz
İnsana arka koltuk ihtiyacı bile yokken SW aldırabilir bir güzellik ve emek var umarım değerini bilecek birisine gider.
İyi satışlar.
Umarım oyle olur. Benim de tek temennim o.
Bu aksam eve gelirken yine düsündüm satmasam mı diye.
Çok güzel maşallah.
Forumumuzun guzeli
Sagolun abiler
Signore + ford Ka + 2 çuval kabuklu fındık + kredi vs ne istiyorsun başkan iste ayarlayalım dışarı gitmesin bu güzellik
2. oğlan yolda tam benlik aslında ama üste verecek naktim yok çok ters bir zaman hayırlı satışlar olsun
Abi signore bana gecsin istemem. Yani şu dönemde istemem. Boş beleş insanların eline düsecek bi arac degil signore.
Cunku alacagım arac belli. Signore bende durmaz
Ama onun dısında her turlu anlasırız. Forumdan birine gidecekse bence rakam cok önemli degil.
Sakin kalmalıyım... sakin kalmalıyım... kendime hakim olmalıyım.. hem parçası yok... ustası da yok.. Bi çılgınlık yapmamalıyım..
Daha ustalık, parca beklemelik bir durum kalmadı abi bu aracta. Degismeyen 2.4e özgü tek parca kalmıstı, onlar da sag ve sol motor kulakları. Siparislerini dün verdim. Sol cok iyi durumda degil de, almısken sagı da alayım dedim.
"Almışken" dedigime bakmayın. Birisi 220 Euro, digeri 140 Euro. Nakliye haric.
Ankarada ustası var. İstanbulda da illaki vardır.
Ama cılgınlık yapmamak gerek tabi