Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Hibe Masası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ysbilgin

Kozmetik kusurlarından dolayı yenilediğim arka bagaj logo-düğmesi ve dörtlü düğmesini ihtiyaç duyacak biri varsa gönderebilirim. İkisi de faal, bagaj butonunun logo kısmında dış etkenlerden solma olmuş, dörtlü düğmesinde de tırnak izleri var, belki plastik bakım ürünleriyle düzelebilir.

Faal oldukları için çöpe atmadım, farklı amaçlar için birinin işine yarar belki. :)

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

ArinFırat

bagaj açma butonu işlevi faal ise logoya ben talibim.

ysbilgin

You are not allowed to view links. Register or Login
bagaj açma butonu işlevi faal ise logoya ben talibim.

Evet faal, sadece kozmetik amaçla söktüm.
PM ile adres gönderirseniz Pazartesi kargolarım.

coyote

Şimdi böyle söyleyince bana da tuhaf geliyor ama, yukarıdaki subwoofer'ları 1992 ya da 1993 yılında almıştım. Her ikisi de sıfır ve çeyrek asırdan daha yaşlılar. Hani yabancıların NOS (new old stock) dedikleri var ya, işte ondan.

156'nın parçalarını satışa çıkarma kararı alınca, eşim artık bunların da yuvadan uçma vakitlerinin geldiğini söyledi :). Önce sahibinden'e ilan vermeye niyetlendim ama, bir an, yıllar önce, bu sublar elinde heyecenla mağazadan çıkan 18-19 yaşındaki genç gözümün önüne geldi ve üç beş yüz lira için hatıralarımı satmamaya karar verdim.

Uzun lafın kısası, bu subları, olması gerektiği gibi, o yıllara ait 33, 145, sprint, gtv hatta belki 75'e takacak, forumdan iki arkadaşa hediye etmek istiyorum. Subların ikisi de sıfır ama, içlerinden birisi yıllar önce kızımın gazabına uğradığı için hafiften façalı. Sese etki etmeyecek, sadece tozlukta olan bir problem ama, ilk talipli tozluğu sağlam olanı alır, ikinci arkadaş da façalı olanı :)

Tek bir ricam olabilir, alan arkadaşlar taktıktan sonra, subların araç üzerinde bir fotoğrafını paylaşırlarsa, yıllar sonra da olsa, subların yerlerini bulduğunu görüp mutlu olurum.

Subların detayını merak eden varsa, artık tarih olan, zamanının butik Amerikan markalarından Legacy marka, 30 cm, 200W RMS, 400W max. Zamanında bunlara verdiğim paranın canımı epey acıttığını hatırlıyorum :)

DcD-Semih

Benimle yaşıt imiş tam olarak :) Hocam benim mono amfim var bir subwooofer alıcam fakat bose sistemli 156'lar gibi pandizot üzerinde bir uygulama yapmayı düşünüyodum. Uygunsa sizin içinde 156'da kullanmak üzere ben isterim. Retro ürünler her daim ilgimi çekiyor :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@coyote
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

coyote

Ben 156'yı ilk aldığımda tek sub'ı montaj için niyetlenmiştim ama, arka pandizot 30 cm sub'a uygun değil diye hevesim kursağımda kalmıştı. Siz 156'ya uyacağından emin olun, o zamana kadar ilk sub size rezerve  :yukari-ok:

Bir de mesajı yazarken yazmamışım ama, aklıma gelmişken genel bilgi için buraya ekleyeyim; sub free air, yani kutu ile kullanıma uygun değil.

DcD-Semih

Oraya direk oturtmak imkansız zaten ama bi bakıcam sağına soluna yine ufak bir tadilat gerekecek gibi duruyor, ben emin olunca geri dönüş yaparım hocam ozaman sağolun şimdiden :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

coyote

156'nın parçalarını listelerken, yine bir eski dost çıktı karşıma. Bu seferki yaklaşık 20 yıl öncesinden, GSX-R750 zamanlarımdan.

Kaskı 2 sezon kullanmıştım. Ancak durduğu yerde içindeki süngerler toza dönüşmüş, ayrıca vizörün kaplaması da deforme olmuş. İsteyen bu haliyle dekor niyetine kullanır, isteyen de elden geçirip artçı kaskı yapabilir. Marka Caberg, size medium.

Bakalım 156'nın tüm parçalarını listeleyene kadar daha neler çıkacak evden. :)

alperuzi

1 Çift Çıkma (yaklaşık 1 sene kullanıldı) Aliexpress ürünü D1S 6000K (beyaz) xenon ampulü, çalışır durumda (en son söküldüğünde), kutusunda, ilk adres atan alır.

far kapanma, flicker (göz kırpma) gibi şeyler oluyorsa alıp denemenizi tavsiye ederim sıfır ampul almadan önce. Çoğu zaman ampullerin yerini değiştirmek bile çözüyor.

umitkilic

1 Çift Çıkma (yaklaşık 1 sene kullanıldı) Aliexpress ürünü D1S 6000K (beyaz) xenon ampulü, çalışır durumda (en son söküldüğünde), kutusunda, ilk adres atan alır.

far kapanma, flicker (göz kırpma) gibi şeyler oluyorsa alıp denemenizi tavsiye ederim sıfır ampul almadan önce. Çoğu zaman ampullerin yerini değiştirmek bile çözüyor.

Benim sağ far geçen bir göz kırptı gibi geldi bana.Acil ihtiyacı olan yoksa ben alabilirim,Alper

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperuzi

coyote

Oraya direk oturtmak imkansız zaten ama bi bakıcam sağına soluna yine ufak bir tadilat gerekecek gibi duruyor, ben emin olunca geri dönüş yaparım hocam ozaman sağolun şimdiden :)

You are not allowed to view links. Register or Login, günaydın. Göbeği sağlam olan wooferın bir taliplisi daha çıktı. Sizin kesme biçme işlerinde durum nedir, ona göre o arkadaşa bir cevap vereceğim. Görüşürüz.

ArinFırat

Evet faal, sadece kozmetik amaçla söktüm.
PM ile adres gönderirseniz Pazartesi kargolarım.
logoyu bugün teslim aldım..çok çok teşekkürler,kargo ücretini de ödemiş olmanız beni çok çok mahçup etti.. You are not allowed to view links. Register or Login :alkis:

cem_dogan

emek verip kargoladığı için serkan buredan teşekürlerimi iletmek iserim. :alfisti:
alfa sevgisi

ysbilgin

logoyu bugün teslim aldım..çok çok teşekkürler,kargo ücretini de ödemiş olmanız beni çok çok mahçup etti.. You are not allowed to view links. Register or Login :alkis:

Rica ederim, güzel günlerde kullanın.

oguzca

156'nın parçalarını listelerken, yine bir eski dost çıktı karşıma. Bu seferki yaklaşık 20 yıl öncesinden, GSX-R750 zamanlarımdan.

Kaskı 2 sezon kullanmıştım. Ancak durduğu yerde içindeki süngerler toza dönüşmüş, ayrıca vizörün kaplaması da deforme olmuş. İsteyen bu haliyle dekor niyetine kullanır, isteyen de elden geçirip artçı kaskı yapabilir. Marka Caberg, size medium.

Bakalım 156'nın tüm parçalarını listeleyene kadar daha neler çıkacak evden. :)

Merhaba, eğer sizin için de uygunsa bu kaskı evimde güzel bir yerde dekor olarak kullanmak isterim.

Selamlar.

coyote

Merhaba, eğer sizin için de uygunsa bu kaskı evimde güzel bir yerde dekor olarak kullanmak isterim.

Selamlar.

Tamamdır, eğer İstanbul'daysanız, Çekmeköy'deki ofisimden alabilirsiniz.

coyote

Kask Ankara'ya, woofer'lardan ilki de Hatay'a doğru yola çıktı. Yeni sahipleri güle güle kullansınlar.

Majo

Kask Ankara'ya, woofer'lardan ilki de Hatay'a doğru yola çıktı. Yeni sahipleri güle güle kullansınlar.
You are not allowed to view links. Register or Login teşekkür ederim.
You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşım sen de helal et hakkını. İlk sen talip olmuştun.
Risk yoksa ben de yokum.

coyote

Diğer woofer da yeni adresine doğru yola çıktı. Bir değişiklik olmazsa, tam da ekürisi olan bir 33'e takılacakmış.  :)

Majo

Diğer woofer da yeni adresine doğru yola çıktı. Bir değişiklik olmazsa, tam da ekürisi olan bir 33'e takılacakmış.  :)
Bana gönderdiğiniz subwoofer sağ salim elime ulaştı.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Risk yoksa ben de yokum.

coyote

Bana gönderdiğiniz subwoofer sağ salim elime ulaştı.
Tekrar teşekkür ediyorum.

iyi günlerde kullanın, bitmiş halini merakla bekliyorum  :yukari-ok:

octinum

Şu şanzıman yağından bir kurtulalım. :D

Elimde 1 litre AW-1 standardında otomatik şanzıman yağı kalmış, oda değişikliğinde malzemelere bakarken buldum. 159'lardaki 6 ileri Aisin Warner TF-80SC'nin orijinal yağı. Tutela GI-VI ile aynı standartta, GM marka. Şu aşağıdakinden olması gerek:

Alfista35

Şu şanzıman yağından bir kurtulalım. :D

Elimde 1 litre AW-1 standardında otomatik şanzıman yağı kalmış, oda değişikliğinde malzemelere bakarken buldum. 159'lardaki 6 ileri Aisin Warner TF-80SC'nin orijinal yağı. Tutela GI-VI ile aynı standartta, GM marka. Şu aşağıdakinden olması gerek:

156ya uyuyorsa ben talibim  :)
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

octinum

156ya uyuyorsa ben talibim  :)

Ne yazık ki. :) 156'da bunu kullanabilecek bir şey yok.