Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Hibe Masası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Router geçen hafta elimize geçti, çok çok teşekkürler :)
Rica ederim guzel gunlerde kullanin
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

alfist_o

Merhaba sevgili Alfistler. Aranızda çok yeniyim. Ve yeni bir Alfa 147 kullanıcısıyım. İlk mesajım buraya olsun istedim. Siz ne güzel insanlarsınız ya. Hiçbir forumda hibe duymamıştım. Hayran kaldım ve bu ailenin içinde olduğum için ayrıca mutlu oldum. Karaman'da bir alfist kardeşiniz olduğunu unutmamanız dileğiyle. Sevgiler.

Alfadanadam

Merhaba sevgili Alfistler. Aranızda çok yeniyim. Ve yeni bir Alfa 147 kullanıcısıyım. İlk mesajım buraya olsun istedim. Siz ne güzel insanlarsınız ya. Hiçbir forumda hibe duymamıştım. Hayran kaldım ve bu ailenin içinde olduğum için ayrıca mutlu oldum. Karaman'da bir alfist kardeşiniz olduğunu unutmamanız dileğiyle. Sevgiler.

Siz de nezaket göstermişsiniz, hoş gelmişsiniz :)

Kurzuk

Hoşgeldin güzel kardeşim. Ben de mutlu oldum bu samimi yaklaşımından. Kendini, arabanı tanıt tanıştır bize de daha da mutlu olalım. Tekrar hoşgeldin.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

jackoceans

Bende bu kısmı gördüğümde aynı düşünler geçti aklımdan fakat yazıya dökmeye üşenmiştim..
hoşgeldiniz :)

Jrnecmi

Merhaba ... 1 -2 Hn evvel Spider imin yaylarını orijinale çevirdim.. Arkalar 3,5 cm einbach, önler ise kesilmiş.. Isteyen 916 sahibi varsa free yollarım...
916 sahibi olmayıpta, bulunsun diye isteyene, yada tüccar olana vermem..

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

hasiko

Merhaba ... 1 -2 Hn evvel Spider imin yaylarını orijinale çevirdim.. Arkalar 3,5 cm einbach, önler ise kesilmiş.. Isteyen 916 sahibi varsa free yollarım...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bilmediğim için soruyorum. Bu yaylar 2005 mk2 156 ya olurmu ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ATA

Bilmediğim için soruyorum. Bu yaylar 2005 mk2 156 ya olurmu ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkalari alabilirsem cok memnun olurum. Vogland yaylar ile surtme problemi yasiyorum. :( Onlere ihtiyacim yok, ihtiyaci olan varsa onlere mani olmiyim :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

hasiko

alfist_o

Hoşgeldin güzel kardeşim. Ben de mutlu oldum bu samimi yaklaşımından. Kendini, arabanı tanıt tanıştır bize de daha da mutlu olalım. Tekrar hoşgeldin.
Sevgili arkadaşlar henüz cok acemiyim. Yorumlara ancak cevap verebiliyorum bağışlayın  :) Adım Yusuf. Karaman'da araştırma gorevlisiyim. Ve taze Alfa kullanıcısıyım. Aracim 2004-147. 1.6 Distinctive. Alfa'ya bağlılığım bu siteyle her geçen gün artıyor diyebilirim. Bu yüzden de hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Ve tabi ki yolu Karaman'a düşen tüm Alfistleri bekliyorum.

ideall

Çok güzel bir bölüm. Böyle bir şey ancak alfistilerden beklenir. Tebrikler.

Adalı35

arkadaşlar alfam için uzakdoğudan 2 adet anahtar kabı almıştım. Biri işimi gördüğü için diğeri boşta duruyor. 10-12 dolar gibi bir rakama almıştım yanılmıyorsam. ihtiyacı olan arkadaşım var ise seve seve gönderebilirim. izmir ve bursa olursa elden de teslim edebilirim.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Recep Küçük

arkadaşlar alfam için uzakdoğudan 2 adet anahtar kabı almıştım. Biri işimi gördüğü için diğeri boşta duruyor. 10-12 dolar gibi bir rakama almıştım yanılmıyorsam. ihtiyacı olan arkadaşım var ise seve seve gönderebilirim. izmir ve bursa olursa elden de teslim edebilirim.

Üstad 147 ye uyarsa ben seve seve talip olurum çünkü benim ki çok berbat durumda.

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Adalı35

bende 147im için almıştım. işinizi görecektir mutlaka. akşama foto da paylaşırım, detayları konuşuruz. anahtar kabı senindir. :serefe:

Recep Küçük

bende 147im için almıştım. işinizi görecektir mutlaka. akşama foto da paylaşırım, detayları konuşuruz. anahtar kabı senindir. :serefe:

Teşekkür ederim üstad çok sağol :serefe:

ugur_1903e

Elimde 147 den kalma 2 litre veya biraz fazla mobil 10 60 yağ var ihtiyacı olana gönderebilirim.

Adalı35

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bunlarda fotosu

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Recep Küçük

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bunlarda fotosu

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla süper. Benim anahtarın hali içler acısı şuan. Çok teşekkür ederim tekrardan :arkadasim:

Adalı35

Rica ederim. Kargo bilgilerini gönderirsen sirketin kargosu ile ücretsiz de göndereyim

Bandırmalı

Yokmu 159 için doubledin olan arkadaş

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

delıfısek

Elimde 147 den kalma 2 litre veya biraz fazla mobil 10 60 yağ var ihtiyacı olana gönderebilirim.

üstad arabayı sattınmı kullanmıyormusun anlamadım. yani yedek yağ bir alfacının vazgecilmezidir. :D

delıfısek

üstad arabayı sattınmı kullanmıyormusun anlamadım. yani yedek yağ bir alfacının vazgecilmezidir. :D

arkadaslar bu arada 156 arka orjinal yay arayısım var. spor takıp orjinlere üvey evlat gibi bakan varsa talibim. :)

ugur_1903e

😂  Yedek yağ alfacı için gerçekten candır.  147 ile yolları ayırdık ondan dolayı  kalan yağ işe yarasın diye düşündüm.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  üstad elime ulaştı kargo. Allah razı olsun tekrardan yüreğine sağlık :serefe:

Adalı35

mutlu, güzel günlerde kullan You are not allowed to view links. Register or Login . allah senden de razı olsun.  :arkadasim: :alfisti: