Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alınık 156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delimai

bir arkadaşıma 156 bakıyoruz 1.6 veya 2.0 farketmez 16 bin bütçesi var...temiz alfa ustası'lık-nasıl bir tabir olduysa anladınız siz onu  :D- sorun çıkartmayacak-zira oda kayseri de-taraf etrafınızda bildik bir araç var ise bekleriz efenim :rock:...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

egeozal1

Alfa Bayrak'ta olan 2,0 156 yı tavsiye ederim...

You are not allowed to view links. Register or Login

delimai

Alfa Bayrak'ta olan 2,0 156 yı tavsiye ederim...

evet bu güzelmiş farlarda mercekli...km si orjinal midir acaba..senede 10bin km mmm olabilir...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

egeozal1

Levent abi Alfa Bayrak'ta km sorunun olmaz. Orası benim bildiğim en dürüst galerilerden. O konuda güvenebilirsiniz..:)

ibrahim_020805

bu araç istanbulda başka bir galerideydi hiç yoksa 6 aya yakın ilanda kaldı
1998 Marea hlx 2.0 v5
1999 Alfa 156 2.0 Excutive
2001 Volvo S 40 1.9 T4
2007 Alfa 147 1.6
2005 Alfa 156 1.6 Distincive
1999 Mercedes C 200  CDI
1997 Opel Omega CD 2.5 V6
1999 Honda Accord 2.0 Ex (Amerikan)
2013 Chevrolet Aveo 1.3 D
2006 Mercedes A150 Avantgarde

FB10ur

Levent abi Alfa Bayrak'ta km sorunun olmaz. Orası benim bildiğim en dürüst galerilerden. O konuda güvenebilirsiniz..:)

Kardeşim arabayı biliyor musun ? Önermeden önce bir arabayı bilmen gerekir diye düşünüyorum. Alfa bayraktan daha önce araba alıp sattınız mı evet iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorsun fakat bilmediğin şeyleri önerme lütfen egeciğim...

Neden dersen; diyorsun'ki bana kızıyorsunuz işte bu yüzden büyüklerin sana kızıyor..

Alfa bayrak konusuna gelince kendilerini tanırım ederim daha önce'de yazdım bunu bugüne kadar ters bir ticaret anlayışı içinde olmadıklarını biliyorum..

egeozal1

Abi ben kendilerini tanıyorum zaten Hakan abiyi, Savaş abiyi , Kadir abiyi onlarda beni tanır. Daha önce satım yaptık. Bu sefer bilmediğim denizde kürek çekmedim. Biliyorum onları ve tanıyorum. Ataç konusuna gelince aracı pek bilmiyorum. Ama galeriyle bir sohbet halindeyiz. İstanbul'da olduğum zaman 2 haftada bir uğrarım hal hatır sormaya. Bu sefer de sen bilmeden yargılıyorsun abi. Bülent abi ve Serkan abi den yeterince ders aldım. Bir daha da bilmediğim konuya atlamıyorum.

Kutay

bu araç istanbulda başka bir galerideydi hiç yoksa 6 aya yakın ilanda kaldı
Bu arac benım arkadasımın aracıydı yaklasık 1.5- 2 sene once sattı. arka camurlukların birinde ciddi anlamda macun var hatta .cok temız buldu benzinde bindi.
Gecen sene haziranın ılk haftasında bu arabaya bakmaya gittim. baska bir galerideydi ve arabayı git gel işlerine kullanıyorlardı. Sportivoya götürdüğümde ortalama 3000 TL masrafı vardı. arkadasım bendeyken eksozu çürümüştü dedi.  baktık hala curuk. galerici mantıgı araca hiç bakım yapmamıslar You are not allowed to view links. Register or Login orjinal fakat bakımlarının kontrol edilmesi gerekir.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

FB10ur

Abi ben kendilerini tanıyorum zaten Hakan abiyi, Savaş abiyi , Kadir abiyi onlarda beni tanır. Daha önce satım yaptık. Bu sefer bilmediğim denizde kürek çekmedim. Biliyorum onları ve tanıyorum. Ataç konusuna gelince aracı pek bilmiyorum. Ama galeriyle bir sohbet halindeyiz. İstanbul'da olduğum zaman 2 haftada bir uğrarım hal hatır sormaya. Bu sefer de sen bilmeden yargılıyorsun abi. Bülent abi ve Serkan abi den yeterince ders aldım. Bir daha da bilmediğim konuya atlamıyorum.

Ben seni bilmeden yargılamadım farkındaysan senin iyiliğin açısından bir yorum getirdim..Elimden geldiğincede seni kırmamaya özen gösteriyorum zaten sadece önerme yaparken lütfen bildiğin şekilde öner kardeşim.. galeriyi biliyorum fakat arabayı bilmiyorum yazabilirsin değil mi  ;)

egeozal1

Doğru diyorsun abi. Araç hakkında pek bir bilgim yok ama dürüst satıcılar. :)

FB10ur

Doğru diyorsun abi. Araç hakkında pek bir bilgim yok ama dürüst satıcılar. :)

Galeri konusunda hem fikiriz kardeşim :) sadece daha iyi yorum yazabilirdin yani anladın mı..Ben sadece senin iyiliğin için söylüyorum sonra abilerim kızıyor diyorsun;dikkatli olursan kimse kızmaz  ;)