Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alınık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

herkese merhaba,

bir arkadaşıma 159 bakıyoruz. şöyle özellikler istiyoruz:

* mümkünse siyah
* deri koltuk (hafızalı-ısıtmalı)
* kazasız, boyasız (veya önemsiz yerleri boyalı)
* düşük km (< 100.000)
* otomatik dizel (1.9 jtd dist.)

bunlar haricindeki ekstralara (navigasyon, sunroof, bose, çift egzost çıkışı, sensör veya plus paketleri v.b.) da hayır demeyiz

satmayı düşünen varsa benimle irtibata geçerse sevinirim. alım işlemi 20 mayıstan sonra olacak o yüzden biraz vaktimiz de var. temiz bir araç istiyoruz yani. bu arada ankaradayız, belirtmek isterim.

selamlar
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

dragut

Konuyu farklı başlıklarda açmamak için buradan yazıyorum. Tanıdık bir abimiz için 159 arıyoruz. Jtd veya Jts fark etmez. 2008 veya üstü olması tercih sebebimizdir.
Not:Renk için öncelik siyah ve beyazdadır.
"Alfa sevgisi"

ismet

burada devam etmekle iyi etmişsin. benm 159 baktığım arkadaş delta aldı, konu kapanmadan buradan devam ederiz artık..

master

Düşünürseniz benim satma niyetim var:

You are not allowed to view links. Register or Login
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ismet

Önder Bey'in bu aracı forumda takip edebildiğim kadarıyla tertemiz bir araç.. benim birader kime düşünüyor bilmiyorum ama değerlendirmekte fayda var.. Önder Bey plus pakette ek olarak neler var bilgilendirebilir misiniz? bildiğim kadarıyla xenon farlar ve park sensörleri var ama emin değilim..

dragut

aracınızı değerendirmeye aldık önder bey. şüphesiz karar anında öncelik sizin olacaktır. bu arada You are not allowed to view links. Register or Login tanıyan var mı? 54.000 tl'ye bırakırım diyor sahibi
"Alfa sevgisi"

ismet

aracı kim istiyor?

dragut

Mehmet Çalım'ın amcası Turgut abi. Yani adaşım:)
"Alfa sevgisi"

ismet

hadi hayırlısı, hatay'a bir 159 kazandıralım

dragut

inşallah
"Alfa sevgisi"

master

İsmet Bey, inanın donanım listesi aklımda değil, ancak sunroof, navigasyon ve BOSE hariç bütün donanımlar var. Bunların içinde:

Deri döşeme, ısıtmalı yan aynalar, xenon farlar, far yıkama ve 17 inç alaşım jantlar, EBD destekli ABS, Elektronik Denge Kontrol Sistemi-VDC, Patinaj Önleyici Sistem-ASR, sürücü ve ön yolcu havayastığı,  yan havayastıkları, pencere havayastıkları, sürücü diz havayastığı, hız sabitleyici, deri direksiyon simidi üzerinden kontrol edilebilen CD çalarlı müzik sistemi, üç bölgeli otomatik klima, ön ve arka park sensörleri, yağmur sensörü, elektrikli, hafızalı koltuklar, elektrikli katlanabilen aynalar, Hillholder, ve bütün sensörler (yağmur, koku, buğu, far, park) gibi donanımlar var.

Özet olarak şöyle diyeyim, AMG paket bir C serisinden daha fazla donanımı mevcut. Geriye alınabilecek sadece mesajın başında yazdığım donanımlar var.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

dragut

jtd modellerden vazgeçtik arkadaşlar. uzun km yapılmayacağı için 159 jts veya mpi arıyoruz.
"Alfa sevgisi"

ismet

daha önce siteden bir arkadaşın sattığı You are not allowed to view links. Register or Login 1.8 mpi 159 yine satılık. lpg taktırmış alan kişi ama uyum sorunu yaşayınca çıkarttırmış. ekstra olarak birkaç bir şey eklenmiş. km'si ve donanımı gayet uygun görünüyor. bir arayıp konuşursanız daha net bilgi alırsınız