Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Giulietta Dizel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
Konu devam ediyor :)

Biradere sıfır aldık, ben de aşka geldim.

Düşük kilometreli uygun fiyatlı dizel jülyet bilen-gören haber versin :)

Hayırlı olsun hemşerim , güzel bi Jülyet bulalım sana  ;)

ozoozo

Ne kadar bir fiyat aralığı belirlediniz ona göre denk gelirsek size söyleyelim :) 59.000 TL ye güzel bir giulietta var dizel ve distinctive 22.000km de pazarlıkla falan düşürebiliriz ama ne kadar fiyat düşündüğünüzü bilemediğim için söylemekte kararsız kaldım :)

düzeltme: araçta fonksiyonel paket(arka camlar fabrika çıkışlı kararmış & blueme) ve panoramik sunroof mevcut. Buz beyazı

Alfadanadam

Ne kadar bir fiyat aralığı belirlediniz ona göre denk gelirsek size söyleyelim :) 59.000 TL ye güzel bir giulietta var dizel ve distinctive 22.000km de pazarlıkla falan düşürebiliriz ama ne kadar fiyat düşündüğünüzü bilemediğim için söylemekte kararsız kaldım :)

düzeltme: araçta fonksiyonel paket(arka camlar fabrika çıkışlı kararmış & blueme) ve panoramik sunroof mevcut. Buz beyazı

Üst limit 47-48 gibi. sunroof'ta gözüm yok ama olsa kim istemez. :)
Distinctive+fonk.paket sıfırı tiko para 62 belki az aşağısına alınabiliyor zaten. sunroof var diye 59 yerine 62 verip sıfır alınır diye düşünüyorum şahsen :)

ozoozo

Üst limit 47-48 gibi. sunroof'ta gözüm yok ama olsa kim istemez. :)
Distinctive+fonk.paket sıfırı tiko para 62 belki az aşağısına alınabiliyor zaten. sunroof var diye 59 yerine 62 verip sıfır alınır diye düşünüyorum şahsen :)

62 ye 0 giulietta distinctive + fonksiyonel paket + cam tavan + sunroof nasıl alıyorsun abi :) ben mi yanlış anladım

Alfadanadam

Distinctive+fonk.paket sıfırı tiko para 62 belki az aşağısına alınabiliyor zaten. "sunroof var diye 59" yerine 62 verip(sunroofsuz) sıfır alınır diye düşünüyorum şahsen.

Ekleme yaptım, şimdi daha anlaşılabilir sanırım :)

ozoozo

Distinctive+fonk.paket sıfırı tiko para 62 belki az aşağısına alınabiliyor zaten. "sunroof var diye 59" yerine 62 verip(sunroofsuz) sıfır alınır diye düşünüyorum şahsen.

Ekleme yaptım, şimdi daha anlaşılabilir sanırım :)

eğer 62 alabiliniyorsa bence hemen alın ben çok zor diye düşünüyorum şuan için kampanyalı satış fiyatı 67 milyar buna -buz beyazı -plaka masrafları -fonksiyonel paket -cam tavan hariç.

zephry

kampanyalı satış fiyatı 67 milyar

Yarısını şimdi yarısını 1 sene sonra verirsen 67bin.Hepsini şimdi verirsen 62bin.Kampanya bu şekilde zaten.

ozoozo

kampanyalı satış fiyatı 67 milyar

Yarısını şimdi yarısını 1 sene sonra verirsen 67bin.Hepsini şimdi verirsen 62bin.Kampanya bu şekilde zaten.

ben sitedeki kampanyalı satışa göre dedim :) ayrıca şöyle birşey var ben alırken 3 bin lira ekleriz abi demişlerdi demekki iyi bir indirim yapmışlar :)

Alfadanadam

İkinci el ile mukayese ederken 62'yi baz alıyorum zaten. Neticede ikinci ele hepsi nakit ödüyoruz. Öyle olunca sıfır daha mantıklı gibi geliyor. Ancak öyle bir rakama çıkmayı düşünmüyorum, öyle olsa direk biraderle aynı anda alırdık hatta cüzi de olsa bir indirim daha alma imkanı olurdu.

Kısaca ikinci el devam :)

Calibra

İkinci el ile mukayese ederken 62'yi baz alıyorum zaten. Neticede ikinci ele hepsi nakit ödüyoruz. Öyle olunca sıfır daha mantıklı gibi geliyor. Ancak öyle bir rakama çıkmayı düşünmüyorum, öyle olsa direk biraderle aynı anda alırdık hatta cüzi de olsa bir indirim daha alma imkanı olurdu.

Kısaca ikinci el devam :)

Abi şimdiden hayırlısı olsun :)

50.000 civarına sahibinden'de çok ilan görmüştüm ama ofisten bağlanamadığım için buraya link atamıyorum.

Bu arada Soner Bey (naxos) satıyordu sanıyorum Giu'sunu?
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alfadanadam

sahibinden'i hatim ettim Alper'cim :)
Bir arabayla görüşüyoruz. Ben tamam fiyatın dedim şimdi de evden satma diyorlar, ne yapsam kararsızım diyor. Bana da böylesi denk geliyor işte :)

Calibra

sahibinden'i hatim ettim Alper'cim :)
Bir arabayla görüşüyoruz. Ben tamam fiyatın dedim şimdi de evden satma diyorlar, ne yapsam kararsızım diyor. Bana da böylesi denk geliyor işte :)

Abi kızma, belki yapacak birşeyi yoktur :)

(2011'de başıma geldi de oradan biliyorum.
İmza: Alıcıyla el sıkıştığını görünce eşi ağlamaya başlayan satıcı.)

Alfadanadam

Giu işi bıkknlık verdi :)

Bir aksilik olmazsa aileye bir 159 kardeş geliyor. Hayırlısı artık :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

147BLACK

Uzun zamandır "acaba Bülent abi ne yaptı araba işini diyordum meğerse bu başlıkta bilgi varmış" :-)

Abi Jülyet dizel almak yerine bir çılgınlık yapıp 147 Q2 alsana... Hem paranın bir kısmı cebinde kalır hem de performans anlamında çok haz veren bir makine sahibi olursun.
1.9jtd 147'lerde halen benim bile gözüm var. Sen büyük araç istiyorsun biliyorum ama Jülyet 1.6 dizele o parayı ben şahsen vermem 147 Q2 varken.
Ha diyeceksin ikinci eli daha güçlü, daha yeni teknoloji, daha temiz araç vs... ok, biliyorum ama 1.9jtd motor ve 1300 kg ağırlık acayip cazip geliyor. :-)
*Biraz kişisel tatmin mesajı gibi oldu ama fikir fikirdir değil mi?  :arkadasim:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Alfadanadam

Ardacım teşekkürler yorumun için ama bir üst mesaja bakarsan yola girmiş bir alfa mevcut :)

147BLACK

Görmüştüm abi... zaten sana da 159 yakışır, malum çocuk da var. Umarım istediğin gibi olsun.
Halen Jülyet varsa aklında belki bir nebze fikir olur diye demiştim. ;-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Alfadanadam

:) saolasın.

miracozdag

Q2 isterseniz ben satıyorum. Bilginize. :D

Alfadanadam

Kısmetse aynı motorlu başka arabayla nişanlanıyoruz yarın :)

Calibra

Oooww hayırlısı abi, bekliyoruz :)

ozoozo

Hayırlı uğurlu olsun abi umarım herşey yolunda gider biran önce kavuşursun :)

KAKIRMAN

Büleeeent duuuur yapmaaaa.
Şaka bir yana 159 mevzusunu konuşmuştuk. Akabinde benim gönlümde yatan 159 halihazırda. Amma velakin Mito işi de bıkkınlık verdi. Hatta satıcıya kapora verdiğim ve 1 aydır dereden sudan bahaneler uydurup şimdi de pişkin pişkin utanmadan ister bekle istersen başka alternatif bak demesi beni zaten zıvanadan çıkardı. Gri Giu ne zamandır ilanda ve de 1-2 kez aradım tampon değişmesinde felan bahsetmişti. 1-2 pazarlık yaptım hatta ama gıdım inmedi. Eee alfalar satılmıyor derler sonuçta.
Dün size de özelden ilettim griyi ama iznin varsa düşünmüyor değilim. Olmadı takipte olduğum 159 da var ona da yönelebilirim. Hattaaa anasını satarım deyip 145 alır (onu da bulduk gibi) yarın öbürgün 145'i ağzı durmayan içişleri bakanına devrederim.
Hayırlısı olsun Allah inşallah nasip eder sağlıklı bir makinayı size...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

KAKIRMAN

Ohaaaa
Eleman şimdi fiyat yükseltmiş 51 olmuş fiyat. Sokarım böyle işe töbe töbe yahu. Acayip sinirlendim şimdi bak. Allah aşkına şunu aramak lazım töbe töbeee
The Machina List

Alfadanadam

Bunu aldım. Kaparosu verildi, Carium'da rutin bakımları yapılıyor şu anda. Araba da Zeki abi'de kalacak zaten. Yarın sabahtan da notere gidiyoruz :)

Gri Giu sıkıntılı. Birçok kişiye ayrı ayrı arattım. Ayrıca kendim aradığımda "aldım" diye anlaştık. Bana bir sürü foto çekti gönderdi. Herşey hazırdı. Alfistiturkey muhabbeti yaptım, bu camiada eskiyim falan muhabbeti oldu. İlginçtir birkaç saat sonra gereken parayı buldum, satmaktan gazgeçtim dedi. Ama ertesi gün hala ilandaydı. Birkaç arkadaşa arattım. Hiçbirşey yokmuş gibi satılıktı falan. Sonra mail attım falan filan uzar gider. O işin içinde başka birşeyler var diyorum.
Becerebiliyorsan al diyorum. Bu arada fiyatını da biraz önce 51'e yükseltti haberin olsun :)

Fiyat da 51 olacaksa git bunu al derim.

KAKIRMAN

Hocam (arkadaşlar kusura bkamayınız bu aralar çok bela okuyorum ama hakediyorlar) Allah belasını versin diyeceğim demiyorum bu sefer. Aynen izmirdeki terbiyesizn bana yaptığı hareketleri sergilemiş ve de onun yüzünden kırmızı işi de yattı gibi. Lanet olsun bu zihniyetteki insanlara. Şimdi arayıp sormak lazım sen nasıl bir insansın yahu diye. Ciddi sinirlendim şimdi.
Bu arada 159 tahmin ettiğim makina çıkmadı allahtan  :D. Takip ettiğim de aynı renk fakat 112k larda. Sahibiyle öncelerden tanışmış muhabbetimiz olmuştu. O zamanlar vereyim sana demişti. Geçenlerde aradım nedir düşüncen diye o da kararsız açıkçası satıp satmama konusunda.
The Machina List