Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Aracın şaselerdeki işlemini bilemem ama genel olarak değerli bir versiyondur bunlar. Kendi aramızda Mk 1.5 diyoruz. Fiyat bence gayet iyi.

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login

İzmirde bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba?
bu araçtan bana da bahsetmişlerdi 159 takası ile geldi büyük olasılık onlara da. bugün fırsat bulursam gider bakarım :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

alfizml

Abi ben baktim araca, 159 takasli gelmis dediğin gibi.aracta 4 boya var birde kapi saci değismis dendi.ama kayitlarda sadece bir kaza gorunuyor ondada nekadar olduğu yazmiyor.araçlardan anlayan bir abimiz vardi bakarken alma cok oynanmış araçla, arka kapılarda sökülüp takılmış ederi 24 anca falan dedi.uzak dur bence dedi bianda soğudum bende.iceriside okadar temiz degil.sahibi al sat yapiyor kullanici değil bildiğin gibi.27.50 gecti son rakam aramizda.ama dediğim gibi soğuttular aractan guvenemiyorum şuan.keske tertemiz söyle sahibinden denk gelse ama şans biraz bu işler.onur abinin araçla ilgilendim olmadi ,şimdi öyle temizini bulmak zor.motivasyon düşürüyor.:)

Adalı35

Havalar ısınmaya başladıktan sonra daha da yükselecek galiba fiyatlar. Bence de 27.5 çok fazla. Gittim gördüm çok ilgimi cekmedi açıkçası.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Bandırmalı

Aracın şaselerdeki işlemini bilemem ama genel olarak değerli bir versiyondur bunlar. Kendi aramızda Mk 1.5 diyoruz. Fiyat bence gayet iyi.

Şasede yapılan çok küçük bir işlem.
Ancak içi çok kötü, ekran çalışmıyor, kapı döşemeleri ve tavan berbat.
Motor durumunu saymıyorum bile.
Bende bu kasayı çok beğeniyorum ancak bu araca 5-6K harcansa yinede adam olmayacağını düşünüyorum.  :alfisti:

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Sitsabaiesan

otur ağla araç nerelere düşmüş adamlar  >:( megane coupe muamelesi yapmışlar.

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Bandırmalı

Alıntı yapılan: Sitsabaiesan link=to :(11560.msg325512#msg325512 date=1425581449
otur ağla araç nerelere düşmüş adamlar  >:( megane coupe muamelesi yapmışlar.

Bu aracın konusu geçmişti, hatta ben bile niyetine girmiştim.
Ancak pek iyi bir geçmişi olmadığı konuşuldu.   :(
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

alfaadana

Dostlarım bir arkadaşım için 2001-2002 model mk1 1.6 yada 2.0 156 manuel bakımlı aracını satmak isteyen alfisti dostlarım bana mesaj atabilir misiniz?teşekkürler...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

takahara

Bu mitoyla ilgili bilgisi olan var mıdır? Uzun zamandır ilanda ara sıra güncel çekiyorlar galiba. Fiyat-km-yıl olarak mantıklı mı sizce?
2006 147 1.6 distinictive

saskuran

Bu mitoyla ilgili bilgisi olan var mıdır? Uzun zamandır ilanda ara sıra güncel çekiyorlar galiba. Fiyat-km-yıl olarak mantıklı mı sizce?
nedense bi soru işareti oluşuyo kafamda hep bu ilanla ilgili ... bikaç kere daha girdi cikti evet ..

SAS....

escape

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır temiz bir 147 arıyorum sitedeki ilan hakkında görüşlernizi almak istedim,yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

I ♥ YOU ALFA ROMEO

rain man

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır temiz bir 147 arıyorum sitedeki ilan hakkında görüşlernizi almak istedim,yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

aracı tanımıyorum ama bulabileceğiniz en iyi mk2 'lerden birisiymiş gibi duruyor. Km'si bayağı düşük.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

escape

You are not allowed to view links. Register or Login nasipse yarın gidip bakıcam ama araç kocaelide malum orda servis yok alfa ustasıda bulamadım,bostancıya goturup araca baktırmayı teklif edicem satıcı kabul ederse olacak etmezse zaten vazgeçicem araçtan.
I ♥ YOU ALFA ROMEO

iskoc

Değişen yokmuş..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

erdem1904

Değişen yokmuş..

06 ABD 80 eski plakası 2010 da forumdan Abdullah'ındı... 1-2 ay önce 16500 den satışa çıkıp aynı gün satılmıştı. Demek ki Eskişehir'e gitmiş.

Hikayesi burda :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Muratözdemir

Bir arkadaş için aradım

6 adet hasarkaydı varmıs tramerde. Olabilir dedim nedir tutarları?? Tutarları yazmıyor dedi. Tamam ben bi sigortacıma sorgulatayım şasi numarası verirseniz dedim. Şasi veremem dedi. Ama istanbuldan arıyorum sorgulamadan nasıl gelebilirim. O zaman başka araca bakın dedi :) hadi hayırlı satışlar o zaman sana :)

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delıfısek

Bir arkadaş için aradım

6 adet hasarkaydı varmıs tramerde. Olabilir dedim nedir tutarları?? Tutarları yazmıyor dedi. Tamam ben bi sigortacıma sorgulatayım şasi numarası verirseniz dedim. Şasi veremem dedi. Ama istanbuldan arıyorum sorgulamadan nasıl gelebilirim. O zaman başka araca bakın dedi :) hadi hayırlı satışlar o zaman sana :)

pert diyoruz biz ona  :D

Muratözdemir

Aslında başka şeylerde diyoruz ama yeri değil :)

erdem1904

Bir arkadaş için aradım

Zamanında Ankara'daydı ve sürekli gittiğim servisin müşterisiydi. Önden sağlam kazası olduğunu iyi hatırlıyorum.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

Bir arkadaş için aradım

Terbiyeli bir kisisiniz anlasilan , bana oyle cevap veren birine ben farkli konusurdum.

rain man

Bir arkadaş için aradım

Abi iyi sabretmişsin :) Gerçekten çok tuhaf insanlar var yalnız.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Muratözdemir

Şöyle bi durum var evet kötü bi söz söylemedim ama öyle bi hayırlı satışlar dedimki o mesajı almıştır haha :)

erk1n

Aşağıdaki GTV yi tanıyan var mı? Ne dersiniz?

Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

Kutay

Mal cillop
Ankara buluşmalarına geliyordu sürekli.
166 ile takasa gir.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

erk1n

Mal cillop
Ankara buluşmalarına geliyordu sürekli.
166 ile takasa gir.

You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkür ederim. Mekaniği benim 166 kadar bakımlı ve iyi durumdaysa kafa kafaya takas düşünüyorum. Sahibi sizler gibi Alfista mıdır, GTV'ye iyi bakmış mıdır, bakımlarını eksiksiz yaptırmış mıdır? Pert olmadıktan sonra boya, kaza kaydı vs takıntım yok 18 yıllık otomobilde.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...