Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redromeo156

bız satarken etmez abı :) bu ısler böle kısmet dıyelım yazık ama bos araçlara bu kadar paralar vermek önemlı olan alırken kazanmak
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Bandırmalı

Merhabalar,
İzmir den resimdeki araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmıdır.

Yolunuz açık olsun  :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

redromeo156

bu araç 2004 model olması lazım doğru mu gecen hafta satıldı dıye bılıyorum suan yıne mı satılık
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

eger bu tarz bır araç aryor ısenız tugrul abının aracıda satılık 2006 sanrooflu lpg lı brc ayrıca trıger baskı balata on takım yenı
.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Bandırmalı

Doğrudur bu aracı izmirden ben aldım.
Ancak araç hakkında çok bir bilgim yoktur.
Sadece bilen arkadaşlardan bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Geçmişinde kimde ne tür işlemlerden geçmiş, Alfistimi yoksa sıradan birindemiydi onu öğrenmek istiyorum.
Aldığım kişi 5 ay falan binmiş eveliyatını bilmiyorum.
Bilen arkadaşlardan paylaşmalarını rica ederim.
:alfisti:
06 EF 773 2006 159

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

redromeo156

bu arac ı ızmıre ben sattım oncelıkle bende ızmırden aldım 1 gun sahıbı olabıldım arac ızmırden gelırken  ılana koydum babam getıryordu gece telefon caldı sabah gelıp aldılar aracın trıger kayısı degısmıtı benden oncekı sahıbınde ben ılk sahıplerınden aldım expertız olarak aracın kesınlıkle degısenı yok buna emınım bel altında ufak tefek boyaaları mevcut bnm boya takıntım yok tavanda olmasın yeter sızde hayırlı ugurlu olsun trıgerkayısının 90 bınde degıstıgını söledıler
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Bandırmalı

Bilgiler için teşekkür ederim.
Araç şu an 124 binde, emin olmak için trigere girmek lazım.

Değişen yok ancak arkadan küçük bir kazası olmuş galiba.
Bagaj çok ayarsız duruyor, hatta onur usta baya uğraştı tam istediği gibi olmadı.
Kilometre falan her şey orjinal oynanmamış.
Eh artık Allah izin verirse iki sene beraberiz galiba  :clover:  :nazar:
:alfisti:

06 EF 773 2006 159

redromeo156

araç kötü olsa kesınlıkle ben almazdım sonuçta bende bu işi yapıyorum araç cıdden km olarak kombınasyon olarak harıka güle güle kullanın :nazar:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

iSMAİL SARIGÜL

You are not allowed to view links. Register or Login
eger bu tarz bır araç aryor ısenız tugrul abının aracıda satılık 2006 sanrooflu lpg lı brc ayrıca trıger baskı balata on takım yenı
.

Merhaba,
Bahsettiğniz aracın fiyatı ve km' si nedir?

redromeo156

tugrul abımızın aracı 2006 model sanroof lu brc lpg lı yenı muaynesı sıfır ayrıca baskı balata on takım trıger sıfır aracın 1 lıra masrafı yok butun agır bakımları  yapıldı
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Sercan Keklik

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

4-5 aractir karsima gelen mevzu.. Ledler sokuk yani? Abs beyni bozuk iken degil, kod karti lambasi yanmaz. Airbag yanmaz :)

Siz habersizce araci alirsiniz baktirmadiysaniz exam a baglanmadiysa anliyamazsiniz.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

erdem1904

Üçkağıtta sınır yok... Pes :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

aliosmanrenklibay

değerli arkadaşlar

şu araçla ilgili bilgisi veya yorumu olan var mı?

ihsanakdas

Arkadaşlar özellikle Bursa da bulunanlar aşağıda ilanı bulunan aracı bilen var mı? Bir arkadaşımı alfisti yapmak üzereyiz. Ben satıcıyı aradım konuştum konuşması açıkcası pek hoşuma gitmedi. galerici ağzıyla konuşuyor.

csumer

Arkadaşlar bu aracı tanıyanınız bileniniz var mı acaba ? 34 HS 9596 

Cimbom Başı Dik Yürür..

sabrican

Bu aracı bilen var mı?
Füme, içi kırmızı deri. Sunroof var, ısıtmalı koltuk var.
180000 kilometrede. 34AY2054 Nasıldır bu araç? 

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

zeibel

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Hayırlısıyla şu hurda yasası çıkarsa, faydalanıp az yakan çok kaçan Samara'mı verip Romeo ailesine katılmak istiyorum.  :) Bütçem maksimum 24.000 olacak hesaplarım tutarsa. Aslında o bütçedeki araçlara baktım ama gerek kasa olarak gerek donanım olarak leş hepsi.  Gerçi ilk arabam Samara olduğu için diğer tüm arabalar uzay mekiği sayılır bana göre, işte yine de insan elindeki miktarla en iyisi olsun istiyor. Kafamda 2 model kaldı; şöyle ki eğer uygun, temiz bir 147 bulamazsam maalesef Fiat Stilo almak durumunda kalacağım. Şu ilanlara bakıp acaba kafanıza yatan var mı? Sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.

asng33

Arkadaşlar Mersin - Adana civarında 2004-2006 modeller arası Alfa 156 arıyorum...sorunsuz araç bulursam alıcam.. bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim...

asng33

arkadaşlar bu araçla ilgileniyorum... aracın durumu ve geçmişi hakkında bilgisi olan varmı.. ayrıca tavsiyelerinizide bekliyorum.. :duvar:

Alfadanadam

arkadaşlar bu araçla ilgileniyorum... aracın durumu ve geçmişi hakkında bilgisi olan varmı.. ayrıca tavsiyelerinizide bekliyorum.. :duvar:

Satıcı ilan başlığına AYIK OL demiş. Sizi bilmem ama ben mesaj bile atmam öylesine...

Alfadanadam

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Hayırlısıyla şu hurda yasası çıkarsa, faydalanıp az yakan çok kaçan Samara'mı verip Romeo ailesine katılmak istiyorum.  :) Bütçem maksimum 24.000 olacak hesaplarım tutarsa. Aslında o bütçedeki araçlara baktım ama gerek kasa olarak gerek donanım olarak leş hepsi.  Gerçi ilk arabam Samara olduğu için diğer tüm arabalar uzay mekiği sayılır bana göre, işte yine de insan elindeki miktarla en iyisi olsun istiyor. Kafamda 2 model kaldı; şöyle ki eğer uygun, temiz bir 147 bulamazsam maalesef Fiat Stilo almak durumunda kalacağım. Şu ilanlara bakıp acaba kafanıza yatan var mı? Sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.

Çoğu artık pasif ilan olmuş ama Çiftçiler'dekinin ciddi kilometre avantajı var.

asng33

bu araç hakkında bilgisi tavsiyesi olan varmı...

Gouki

Sağ far değişmiş sanki. Ayıkkkk olll nedir ya :D

asng33

evet sağ far değişmiş gibi yada ışıkdan foto da öyle gözüküyor olabilir... Ayık ol bi önceki mesajımda bulunan linkdeki araç için yazılmış satış ilanında öyle  yazmış adam....

FIRST

Çoğu artık pasif ilan olmuş ama Çiftçiler'dekinin ciddi kilometre avantajı var.

Çiftcilerdekiyle ben tel den görüsmüstüm bi kac boya vardi degisen iki parcasi olmasi lazım toplamdada 5000 bin liralık hasar kaydı var dedi diye hatırlıyorum.Aslında güzel arac ama ben kırmızı renk ariyorum temiz mk2 bildiginiz varsa bakabilirim.