Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login
254606310    off off... Ne güzel bir 159 bu....Foruma nasip olsun inşallahl..
Kısa farların biri yanmıyor.
Kilometresi yaşına göre biraz yüksek. Anlaşılan doktor iyi gezmiş.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

ArtemiS

Far benim de dikkatimi çekti, km durumu biraz göreceli lakin dediğiniz gibi yılına göre bana da biraz yüksek geldi You are not allowed to view links. Register or Login. Senede neredeyse 40 bin km yapmış oluyor.Beni cezbeden makyajlı oluşu,plus donanım oluşu ve 159 a çok yakıştırdığım renk olan beyaz olması oldu  :)

OğuzCanAlantor

Teşekkür ederim bilgiler için :)
Yarın aracı görmeye gitmeyi planlıyorum.
fiyatı normal midir eğer bahsedildiği üzere temiz bir araç ise?
pazarlık olacaktır mutlaka, 23.5 - 24 civarı uygun olur mu araç için?

Bi ara bizim servisede geliyordu , yarın kayıtlardan kontrol edeyim kilometre geçmişi Nasıl , fiyat pahalı gerçi piyasada artışta var.

Adalı35

Far benim de dikkatimi çekti, km durumu biraz göreceli lakin dediğiniz gibi yılına göre bana da biraz yüksek geldi You are not allowed to view links. Register or Login. Senede neredeyse 40 bin km yapmış oluyor.Beni cezbeden makyajlı oluşu,plus donanım oluşu ve 159 a çok yakıştırdığım renk olan beyaz olması oldu  :)

bu firmanın sattığı bütün araçlar hep ilk günden beri bakımı orda yapılan araçlar oluyor nedense.
benim bildiğim 1 yıl bile olmadı bu servis kendine iş yapmaya başlayalı.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

ArtemiS

248360471 Sahibinden.comda dikkatimi çekti bu araç... Arkadaslar bu araç spor paket mi bilen ya da bakınca anlayacak olan var isel yardım istiyorum... 2011 jetta tdi dsg var, belki bir takas düşünebileceğim kısmetse.

tarr

Bugün buluşup expertiz yaptırdık. 1000 TL acil 1000 TL uzun vadeli masraflar çıktı. ve önümüzdeki ay muayenesi var imiş, bir de araç 5.5 parça boyalı çıktı(kapılar çamurluklar), önemli bir kazası yokmuş, kaporta iyi durumdaymış. Bunlar dışında ilk kez bir alfa sürdüm ve bayıldım  :)
Ancak fiyat olarak 24.250ye düştü
Forumdan Oğuz abiye danıştım, çevremde bazı arkadaşlara danıştım. Fiyatın fazla olduğunu söylediler. yarın tüm bu durumları belirtip 23.500 Tllik son teklif yapacağım bakalım.  :(

edit: kış lastikleri de yok

Gouki

248360471 Sahibinden.comda dikkatimi çekti bu araç... Arkadaslar bu araç spor paket mi bilen ya da bakınca anlayacak olan var isel yardım istiyorum... 2011 jetta tdi dsg var, belki bir takas düşünebileceğim kısmetse.

SP değil.

ku2

SP değil.

Spor paket değil. İstenen fiyata araç epey boş..
Deri döşeme yok, Blue me yok, görüş paketi yok (otomatik yanan farlar). Spor paket yok.
Xenon var diyor.. Sonradan takma xenon.
Araçta bi-xenon ve far yıkama yok. Şalterlerin en sağda olanı bixenon ile gelen ekipman.. Farların viraj içi aydınlatmasını sağlar.
Farlar beyaz bu arada..Siyah iç zemine sahip değil.. (spor paket olmadığı için..)
Marşpiyeler yok..Gene spor paket olmadığı için.

Kısaca böyle.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

muğlalı

Bu fiyatlara temiz spor paketli cam tavanlı bulursunuz hatta yüksek km lerde 50 bandında bile araçlar var.

ArtemiS

Arkadaşlar tesekkür ediyorum, dediğiniz gibi, eğer spor paket değilse zaten, niyetimden vazgectim...Ben düz mantıkla cam tavanı görünce herhalde dolusudur diye bodoslama daldım ilana...Guilettalar hakkında çok bilgi sahibi olmadım henüz, mazur görünüz, Selametle...

Burhan30101986

Arkadaşlar iyi geceler yaklaşık 4 aydır kırmızı alfa aramaktayız artık tıkandık 200 binde 2009 model bLACKLİNE serisi bir araç mevcut  aracı bilen belki vardır diye linki aşağıya yazıyorum sizce 200 bin çokmu değermi bu fiyata resmen eşim Punto ya bakmaya başladı Alfa dururken Punto nedir bana bir akıl verin km çokmu sizce motor durumu ne kadar daha gider sizce çokmu ücreti

alperen08

Sizin bu yazınızdan sonra malum siteye baktım sırf meraktan illa kırmızı olmazsa olmazınız ise daha düşük kmde de kırmızı 147ler mevcut onlarıda değerlendirebilirsiniz

Km konusuna gelince bakımlı ve yorulmadan kullanılan bir araç için günümüz şartlarında 200 bin km çok bir km sayılmaz ancak ilan fiyatı 200 binde ki bir araç için çok yüksek benim nacizane fikrim başka araçları da değerlendirmeniz yönünde olacaktır. Tabi daha kıdemli üyelerimiz daha fazla yardımcı olacaklardır.

TRSemih

Daha uygun fiyatlara alfista aracı bulabilirsiniz. Bu araç hem yorgun görünüyor hem leş durumda hem de kullanıcısının aracını tanıdığını sanmıyorum.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kibitzer

Arkadaşlar iyi geceler yaklaşık 4 aydır kırmızı alfa aramaktayız artık tıkandık 200 binde 2009 model bLACKLİNE serisi bir araç mevcut  aracı bilen belki vardır diye linki aşağıya yazıyorum sizce 200 bin çokmu değermi bu fiyata resmen eşim Punto ya bakmaya başladı Alfa dururken Punto nedir bana bir akıl verin km çokmu sizce motor durumu ne kadar daha gider sizce çokmu ücreti

Kırmızı direksiyonu gördüğüm anda kapattım :) Bu paraya bu araçtan bir buçuk tane falan almanız lazım. Çok ama çok pahalı ve pek bakımlı değil gördüğüm kadarıyla.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

camcoder

35 AV 8590 bu aracı bilen var mı arkadaşlar?

dogan48586

arkadaşlar abiler bu araçla ilgili bilginiz varmı acaba?? nedir durumu
147 mk2 kırmızı renk arayışım devam ediyor. malum sitede ilanlarla boğuşuyorum hergün.

2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

ArtemiS

Fiyat epey uygun görünüyor, hatta çok uygun, bu durumda, araca kuşku ile yaklaşmak, iyice baktırmak, her yerini didiklemek gerekebilir, eğer talip olunacaksa  :)

Gouki

Bizim 2 bina yanımızda bir galeri satıyor. Genelde 106, e46 veya doblo, transit connect tarzı arabalar satan bir yer. Kola ile lastikleri parlattıklarını görüyorum bazen. 15 yıldır da ilk defa bir Alfa Romeo görüyorum kapılarında. Arabaya gelirsek de Ti paket. Orijinal jantları beyaza boyayıp dj göbek takma gereği duymuşlar. Ön tamponda sol sis tarafında kırık var. Arabanın genel kondisyonuna bakınca ve hava filtresini o şekilde kullandıklarını görünce biraz masraf açabileceğini düşünüyorum. Tabi bunlar öngörü.

dogan48586

teşekkür ederim dikkatli bakılıp iyi incelenmesi gerekiyor sanırım. gouki bey sanırım ankaradasınız bana 147 bulma konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Gouki

Mehmet bey kelin merhemi olsa kendi başına sürer :)

dogan48586

bi tane kırmızı 147 mk2 arıyorum mümkünse sunrooflu 28.000 e kadar verebileceğim ama bulamıyorum ne yapacağım valla alfa bulmak gerçekten sorunmuş::::::::::::::( sabırla bekleyeceğiz. zaten bulamazsam ufuk beyin mavi 147 yi alacağım.

ArtemiS

teşekkür ederim dikkatli bakılıp iyi incelenmesi gerekiyor sanırım. gouki bey sanırım ankaradasınız bana 147 bulma konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mehmet Bey, aradığınız araç ile ilgili, eğer açmamışsanız,uygun yere konunuzu açmanızı öneririm..Sonrasında herkes sizlere elinden geldiği kadar, yardımcı olmaya çalışacaktır, merak etmeyin... Bunun için Ankara da yaşıyor olmak, bir kriter olabilir, lakin size Türkiyenin dört bir yanından yardım etmeye hazır bir kitleyiz burada :)

Şaka bir yana, umarım aradığınızı bulursunuz.

ArtemiS

Mehmet Bey, aradığınız araç ile ilgili, eğer açmamışsanız,uygun yere konunuzu açmanızı öneririm..Sonrasında herkes sizlere elinden geldiği kadar, yardımcı olmaya çalışacaktır, merak etmeyin... Bunun için Ankara da yaşıyor olmak, bir kriter olabilir, lakin size Türkiyenin dört bir yanından yardım etmeye hazır bir kitleyiz burada :)

Şaka bir yana, umarım aradığınızı bulursunuz.
edit; Konunuz varmış daha evvelden şimdi gördüm, kusura bakmayın, konu açmanızla ilgili tavsiyede bulunduğum kısmı,okumadan atlayın gitsin  :yukari-ok:

dogan48586

tolga bey konu açtım 3 araca kadar düştük ama onlarda da mk1de takılı kaldık:( yardımcı olacağınızı biliyorum açıkçası aracı bulana güzel şeyler düşünüyorum:) teşekkür hediyesi gibi. benden kurtulmuş olacaksınız :duvar:

ArtemiS

tolga bey konu açtım 3 araca kadar düştük ama onlarda da mk1de takılı kaldık:( yardımcı olacağınızı biliyorum açıkçası aracı bulana güzel şeyler düşünüyorum:) teşekkür hediyesi gibi. benden kurtulmuş olacaksınız :duvar:
Estafurullah, ne hediyesi, aracınızı bulmanız konusunda, küçücük bir katkım olursa, kendi adıma memnuniyet duyarım..Bana ve forumdaşlara vereceğiniz, en güzel hediye de, alfanızla burada paylaşacağınız, mutlu mesut resimleriniz olur :)