Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dogan48586

valla resimlere boğarım burayı ve ankarada bir buluşmada masraflar benden olsun diyeyim...
2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

ArtemiS

You are not allowed to view links. Register or Login
valla resimlere boğarım burayı ve ankarada bir buluşmada masraflar benden olsun diyeyim...
Zaten topu topu bir avuç alfistiyiz, tabi yardımcı olmak isteriz birbirimize,konuşupta hayrını kaçımayalım işin :) Ankarada ki arkadaşları memnun edecek bir haber, keyifli forumlar...Sizin için malum sitelere,ekstra dikkatli göz atacağım.

Selametle...

dogan48586

teşekkür ederim.inşallah hayırlısı ile sağ salim alıp kazasız belasız binerim ve hepimiz bineriz inşallah.
kırmızıda aradığım yok diyebilirim bulamıyorum siyahtada bu ikisine kadar eledim.

You are not allowed to view links. Register or Loginmarttan beridir neden satılmadı ona takıldım

ku2

teşekkür ederim.inşallah hayırlısı ile sağ salim alıp kazasız belasız binerim ve hepimiz bineriz inşallah.
kırmızıda aradığım yok diyebilirim bulamıyorum siyahtada bu ikisine kadar eledim.

You are not allowed to view links. Register or Loginmarttan beridir neden satılmadı ona takıldım

Bu güzel...!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ArtemiS

Bu güzel...!
İlanda ki araç şüphesiz çok alımlı ve alınası...Lakin arkadaşın belirttiği bütçeyi epey aşıyor, Selim Bey.

dogan48586

abim onun fiyatı da güzel biraz aşıyor beni şuan 28 verse koşa koşa alırım:)

ArtemiS

Biraz daha sabır, ben inanıyorum, bulacaksınız, tez zamanda... Bu arada linkteki 2 siyah renkli 147 nin 2 sini de ben pek sevemedim, naçizane...

dogan48586

tercihim kırmızı olacak zaten renkten vazgeçersem bu aracı ufuk beyden alacağım.

ArtemiS

tercihim kırmızı olacak zaten renkten vazgeçersem bu aracı ufuk beyden alacağım.

Araç forumdan sanıyorum ? Gayet güzel görünüyor, fiyatı da uygun geldi bana.

ku2

Verir belki 28'e..?
Konuştunuz mu..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

dogan48586

Tolga bey evet forumdan ufukbeyin aracı sagolsun kendisi cok cok yardimci oluyor renk sevdasindan vasgecersem onun alfasini alacagim. Selim bey konusmadim ama konusacagim. Yalniz pek dusecegini dusunmedigim icin aramamistim....

pervane

Mehmet bey sabırla inceliyor araçları.. güzel olacak :)
Alfa 156 MK1 2.0TS
Alfa 147 MK1 1.6TS
Alfa 156 MK2 1.6TS
Alfa 159 1.9Jtd

dogan48586

radar54

Bu aracı bilen duyan var mı? Fiyatı düşüpduru  :)
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

e.ateskaya

Merhaba dostlar, bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Yakın bir abimize düşünmekteyiz kısmetse..

4 Cam otomatik, 2.0 Motor, Deri döşeme mevcut fakat geçmişi ile ilgili bir bilgimiz yok forum içerisinde olabilir mi?

Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Bu aracı bilen duyan var mı? Fiyatı düşüpduru  :)

Daha önceleri araç bakarken görmüştüm, km ve özellikler bakımından fiyatı uygun gibi geliyor. Bütçemi aştığından dolayı satın alamamıştım. Hatları güzel duruyor özellikleri de dolu jant vs'de var bence düşünülebilir.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

afsahbaz

Bütün araçlar düşüşte alfalar yükselişte. 2009 beyaz, sanırım hatasız blackline 35.000e satilmiş.  :duvar:

Biri buna dur desin  :asagi-ok:

ArtemiS

Bütün araçlar düşüşte alfalar yükselişte. 2009 beyaz, sanırım hatasız blackline 35.000e satilmiş.  :duvar:

Biri buna dur desin  :asagi-ok:
Araç fiyatlarının düşüşte olduğu kanısına nasıl vardınız? Kaldı ki alfaların fiyatının yükselişte olması, bana göre, kanaatimce, hak ettiği fiyatlara satılması yolunda çok sevindirici bir gelişme...

afsahbaz

Araç fiyatlarının düşüşte olduğu kanısına nasıl vardınız? Kaldı ki alfaların fiyatının yükselişte olması, bana göre, kanaatimce, hak ettiği fiyatlara satılması yolunda çok sevindirici bir gelişme...

Benim gibi malum sitelerde düzenli olarak vakit gecirseydiniz siz de anlardiniz. Kış dönemi o yüzden fiyatlar az da olsa aşağı yönlü.
2-3 ay öncesine kadar Q2 ler 35bin seviyelerine gidiyordu. Keza  3 ay kadar önce muadili rosso bir iki parça boyalı sunrooflu ssli 147 forumdan 31 e gitti.
Alacağım zaman bu kadar yükselmesi isyan ettirdi takdir edersiniz. Yoksa tabi alfalarin değerini bulması araç sahipleri açısından güzel gelişme.

vieri

Benim gibi malum sitelerde düzenli olarak vakit gecirseydiniz siz de anlardiniz. Kış dönemi o yüzden fiyatlar az da olsa aşağı yönlü.
2-3 ay öncesine kadar Q2 ler 35bin seviyelerine gidiyordu. Keza  3 ay kadar önce muadili rosso bir iki parça boyalı sunrooflu ssli 147 forumdan 31 e gitti.
Alacağım zaman bu kadar yükselmesi isyan ettirdi takdir edersiniz. Yoksa tabi alfalarin değerini bulması araç sahipleri açısından güzel gelişme.

İsyanınızda haklısınız evet 2-3 ay içinde 147'lerin fiyatları baya arttı.Yalnız malum sitede sizin kadar herkes vakit geçiriyor.Piyasada son yıllarda kış aylarında fiyatların düştüğü falan da yok.Öyle bir piyasaya sahibiz ki hem kışın hem de yazın artıyor.  :) Yani demek istediğim ortada 147'lere has bir durum yok.

ArtemiS

İsyanınızda haklısınız evet 2-3 ay içinde 147'lerin fiyatları baya arttı.Yalnız malum sitede sizin kadar herkes vakit geçiriyor.Piyasada son yıllarda kış aylarında fiyatların düştüğü falan da yok.Öyle bir piyasaya sahibiz ki hem kışın hem de yazın artıyor.  :) Yani demek istediğim ortada 147'lere has bir durum yok.
You are not allowed to view links. Register or Login size sonuna katar katılmakla beraber, You are not allowed to view links. Register or Login, arkadaşımın,malum sitelerde ne kadar vakit geçirip, geçirmediğimle ilgili görüşüne katılamıyorum..Tabi ben bu konu ile ilgili bir kıyaslama, değerlendirme yapmayacağım.İyi forumlar, umarım aradığınız aracı bulursunuz tez zamanda

Gouki

Geçenlerde sorduğun 147'nin spy fotoğrafını çektim. Yanda bir transite -2 derecede polisaj yapıyorlar. Bir de her arabalarını kaldırım taşının üzerine park etme huyları var. Bakla kesme veya presten de daha ucuz bir yöntem :) You are not allowed to view links. Register or Login

Reha

Spor paket 120 hp Giulietta var mı? Çok güzel araç ama bundan kaybediyor.

dogan48586

Geçenlerde sorduğun 147'nin spy fotoğrafını çektim. Yanda bir transite -2 derecede polisaj yapıyorlar. Bir de her arabalarını kaldırım taşının üzerine park etme huyları var. Bakla kesme veya presten de daha ucuz bir yöntem :) You are not allowed to view links. Register or Login

o araçtan vazgeçtim ustam sıkıntıları çok geldi bana. forumdan fatihmehmet ile söz kestik sadece ufak pürüzlerimiz var onları da kısa sürede çözeceğiz ve inş fatih 156 sına ben 147 ime kavuşacağım hayırlısıyla

ahmetali

Arkadaşlar selam,

Alfa 147 2.0 SS arayışım var sizce aşağıdaki ilanlar nasıl bilginiz var mı?
You are not allowed to view links. Register or Login şöför kapısında bir darbe var gibi bir de ön tampon ve kaput hizası normal mi bilemedim.

Geçen yaz forumdan GTV almaya niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. O zamandan beri yüksek beygir gücü takıntım var. 1.6 manuel 120hp ile 2.0 SS 150 hp arasında ciddi performans farkı var mı?
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda