Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALP

You are not allowed to view links. Register or Login
Alp..
Giu ile olmaz bu işler :)) SW şart.. hele ki 2 çocuk ile :)
Tamam dese alıcamda tamam demiyor ki sw ye hanım

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

devirsever

Tamam dese alıcamda tamam demiyor ki sw ye hanım

Alp Çalıkoğlu

Tamam der de 156 V6`ni takas yaparsan der. Gui duracak, kacari yok :-)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ALP

Tamam der de 156 V6`ni takas yaparsan der. Gui duracak, kacari yok :-)
Aynen öle diyor

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

brkcnn

Arkadaşlar linkteki arac için yorumlarınız nelerdir? Daha önceden araştıran bilen kimse var mı acaba?
8.000 civarı bir hasar kaydından bahsetti sahibi ama bu araç için önemli bir miktar mıdır karar veremedim? Fikirlerinizi bekliyorum? Saygılar..

muğlalı

Arkadaşlar linkteki arac için yorumlarınız nelerdir? Daha önceden araştıran bilen kimse var mı acaba?
8.000 civarı bir hasar kaydından bahsetti sahibi ama bu araç için önemli bir miktar mıdır karar veremedim? Fikirlerinizi bekliyorum? Saygılar..

değildir, bir tampon ve 1 far 8 bin çıkarır.

ArtemiS

8 bin lıralık hasar kaydına sebep olan darbeyi nereden aldığı, hasarın miktarından daha önemlidir diye düşünüyorum.

brkcnn

8 bin lıralık hasar kaydına sebep olan darbeyi nereden aldığı, hasarın miktarından daha önemlidir diye düşünüyorum.
8 bin tek seferde değil parça parça hasarlar, 1.500-2.000 en fazla tutarı olanlar.

ArtemiS

Düşünenler için, uygun bir mito gibi görünüyor,incelenmeli, süper kombin,süper renk

283312432

erensey

Düşünenler için, uygun bir mito gibi görünüyor,incelenmeli, süper kombin,süper renk

283312432
sahibini tanırım gayet samimi bir arkadaş mito yu hem satmak hem de takaslamak istiyor geniş bir aile aracı için onun haricinde birbirimizin araçlarına niyetlenmiştik ama olmadı ... adanaya gidecektim hatta kendisi takaslayacagımız gün bana dönüş yapmamıştı başkasına nasip oldu aracım

erensey

kimse alınmasın ama şu günlerde diyarbakır a gidip can vb dolandırılma tarzı olaylar yaşamayı riske etmek 3-4 bin tl daha fazla verip kendi şehrinden bir 159 almak daha mantıklı

E.Ç.M. (MiTongin)

kimse alınmasın ama şu günlerde diyarbakır a gidip can vb dolandırılma tarzı olaylar yaşamayı riske etmek 3-4 bin tl daha fazla verip kendi şehrinden bir 159 almak daha mantıklı
ne aci bir tablo. Formdan bir arkadasimizda diyarbakirda aracini satıyor ve diyorki * cekinen var ise urfaya antepe getirip gösterebilirim aracimi.  Durumları bu hale getirenlere ve bizleri bu sekilde bakis acisina yoneltenlere lanet olsun!!!
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Ugur55

Bırakın diyarbakıra araba almaya gitmeyi millet sokaga cıkmaya korkuyor. Bir pazar gunu ve heryer bomboş samsunda bile. Nasıl bir ruh halidir bu ki dogusu batısı diye birsey kalmadı bu ulkede.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

brkcnn

Ben zaten diyarbakır da olduğum için o konuda bir sıkıntım yok. Tabi bizde genel olarak sokağa çıkma konusunda tedirginlik yaşıyoruz ama napalım hayat da devam etmek zorunda malesef :( Ülkeyi bu hale getirenlere söyleyecek çok şey var ama onun için uygun platform burası değil :alfisti:

Sonuç olarak şu an clio-4 kullanıyorum (bu durumdan çok sıkıldım :duvar:)ve aracı takas yoluyla alma niyetindeyim. Ama bir türlü karar veremiyorum. Sanayiyi sık ziyaret etmek zorunda kalır mıyım düşüncesi hakim şu an bende? Ve maddi olarak beni üzer mi acaba diye düşünüyorum??

devirsever

Ben zaten diyarbakır da olduğum için o konuda bir sıkıntım yok. Tabi bizde genel olarak sokağa çıkma konusunda tedirginlik yaşıyoruz ama napalım hayat da devam etmek zorunda malesef :( Ülkeyi bu hale getirenlere söyleyecek çok şey var ama onun için uygun platform burası değil :alfisti:

Sonuç olarak şu an clio-4 kullanıyorum (bu durumdan çok sıkıldım :duvar:)ve aracı takas yoluyla alma niyetindeyim. Ama bir türlü karar veremiyorum. Sanayiyi sık ziyaret etmek zorunda kalır mıyım düşüncesi hakim şu an bende? Ve maddi olarak beni üzer mi acaba diye düşünüyorum??
Ustat insanlar ikiye ayrilir, birinci grup saglam oynarim, risk almam ve masraflarimi minimize ederim varsin olsun tekduze yasarim der, bunlari bu yolda destekleyenler de keza boyledir, ikinci grup hem yasarim hemde risk alir hemde eglenirim der, bunlarinda destekcikeri kendi gibi dusunenlerdir. Ben olsam clioyu bir saniye elimde tutmam satar ve gonlumde yatan bu 159 dagilmamis, oynanmamis temiz bir alfa ise alir keyfime bakarim, sonrada clio kullanan arkadaslar kiskancliklarindan catlatirim :-) bu arada ben ikinci guruptanim, hatta biraz daha ilerideyim ;-) Birde belirtmek isterim beni en mutlu eden araclarim hep birinci gruptaki arkadas ve aile fertlerimin en cok nefret ettigi ve sakin alma dedigi araclar olmustur, kaderin cilvesi olsa gerek...

Sent from my GT 3.2 V6 using Tapatalk

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ArinFırat

Kaç kere diyarbakır'a geldiniz kaç kere dolandırıldınız? Veya kaç tanıdığınız dolandırıldı? Kaygınız can ise kimsenin canı kimseden tatlı değildir, iktidarın yanlış dış politikaları yüzünden bırakın diyarbakır'ı TR'nin hiç bir yeri artık güvenli değil.hele ki Ankara ve İstanbul Diyarbakor'dan daha güvenli değil emin olabilirsiniz..sizden ricam elinizde somut veriler olmadan insanları veya bir kenti dolandırıcı olarak nitelemeyin,insanların en çok hangi şehirde dolandırıldığı aşikar olmasına rağmen hiç kimse cüret edip bunu dillendirmezken lütfen sizde olgun davranarak bu tarz yaklaşımlardan uzak durun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E.Ç.M. (MiTongin)

Kaç kere diyarbakır'a geldiniz kaç kere dolandırıldınız? Veya kaç tanıdığınız dolandırıldı? Kaygınız can ise kimsenin canı kimseden tatlı değildir, iktidarın yanlış dış politikaları yüzünden bırakın diyarbakır'ı TR'nin hiç bir yeri artık güvenli değil.hele ki Ankara ve İstanbul Diyarbakor'dan daha güvenli değil emin olabilirsiniz..sizden ricam elinizde somut veriler olmadan insanları veya bir kenti dolandırıcı olarak nitelemeyin,insanların en çok hangi şehirde dolandırıldığı aşikar olmasına rağmen hiç kimse cüret edip bunu dillendirmezken lütfen sizde olgun davranarak bu tarz yaklaşımlardan uzak durun.

onlarca tanıdığım insan doğu bölgesi ile alakali ozelliklede diyarbakir ile kaygilari vardi. Ta ki gidene kadar... bunlardir biride esimdir. Bayan olarak daha keskinlerdir bu konuda. Ama gittikten sonra gördüki cok buyuk bir hata yapmisim. Sonra bir daha gitti. Su anda da beraber gidicez. Buyuk kentlerde dolandiricilik kandirma olaylari cok cok daha fazla. Yine tekrarliyorum su zamanki olaylar yuzunden doğu bolgesine bu sekilde yaklasmak cok yanlis
.
*Smiles per gallon*

Aşmış

Esas şu günlerde Diyarbakır'a ses vermek lazım, ifadenizi aşağılayıcı ve yanlış buluyorum. Sanırım yanlış kaynaklardan kendinizi besliyorsunuz, dolandırıcılık dediğiniz şey ülkenin tamamına yayılmış bir kültür sorunudur, şimdi arabama atlasam 30 dakika sonra İstanbul, bağcılarda dolandırıcılığın yeni bir meslek olduğu yerlere gidebilirim isterseniz.
Bu ayrımcı yaklaşımlara site yönetimi olarak müdehale edilmesini rica ediyorum.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

brkcnn

arkadaşlar aracı tanıyan, daha önceden bilen, geçmişiyle ilgili bilgisi olan bir isi var mı diye sordum ama konu çok başka yerlere gelmiş malesef :(

ArinFırat

onlarca tanıdığım insan doğu bölgesi ile alakali ozelliklede diyarbakir ile kaygilari vardi. Ta ki gidene kadar... bunlardir biride esimdir. Bayan olarak daha keskinlerdir bu konuda. Ama gittikten sonra gördüki cok buyuk bir hata yapmisim. Sonra bir daha gitti. Su anda da beraber gidicez. Buyuk kentlerde dolandiricilik kandirma olaylari cok cok daha fazla. Yine tekrarliyorum su zamanki olaylar yuzunden doğu bolgesine bu sekilde yaklasmak cok yanlis
.
Sizler gibi duyarlı ve değerli dostların varlığı bile ümitlerin tükenmediğini,hiçbir siyasi malzemenin bu ülkenin halklarını kutuplaştıramayacağını gösteriyor.

ArinFırat

Esas şu günlerde Diyarbakır'a ses vermek lazım, ifadenizi aşağılayıcı ve yanlış buluyorum. Sanırım yanlış kaynaklardan kendinizi besliyorsunuz, dolandırıcılık dediğiniz şey ülkenin tamamına yayılmış bir kültür sorunudur, şimdi arabama atlasam 30 dakika sonra İstanbul, bağcılarda dolandırıcılığın yeni bir meslek olduğu yerlere gidebilirim isterseniz.
Bu ayrımcı yaklaşımlara site yönetimi olarak müdehale edilmesini rica ediyorum.
Nokta.. @aşmış

ArinFırat

arkadaşlar aracı tanıyan, daha önceden bilen, geçmişiyle ilgili bilgisi olan bir isi var mı diye sordum ama konu çok başka yerlere gelmiş malesef :(
Şimdi baktımda ilan yayında değil? Diyarbakır'daki bordo 159 mu baktığınız?

brkcnn

Şimdi baktımda ilan yayında değil? Diyarbakır'daki bordo 159 mu baktığınız?

Evet hocam aynen bordo 159. İlanın süresi dolmuş sanırım. Sahibiyle dün akşam konuştum da 6.000 km dir kullanıyormuş aracı. İzmirden bir doktordan almış. Alır almaz Triger değiştirmiş. Yalnızca çukurlara sağ önden ses geliyor onun dışında bir sıkıntı yok dedi. Bir göstermek gerek tabiki de yine..

ArinFırat

Evet hocam aynen bordo 159. İlanın süresi dolmuş sanırım. Sahibiyle dün akşam konuştum da 6.000 km dir kullanıyormuş aracı. İzmirden bir doktordan almış. Alır almaz Triger değiştirmiş. Yalnızca çukurlara sağ önden ses geliyor onun dışında bir sıkıntı yok dedi. Bir göstermek gerek tabiki de yine..
Numarası sende varsa sorun yok..aracı canlı gördüm,diri duruyordu ancak detaylarını bilmiyorum..

h.t

mitomu alirken çoğuna baktim ama bununla alakali malumatum yok

Aracı aldı arkadaşım , ilk alfası , memnun kaldı diyebilirim.. İnşallah sıkıntısız bir şekilde biner. Zaten sana güvenip aldım bişey olursa anahtarı veririm çözersin , Alfayı hiç bilmiyorum dedi :lol:
Kendisini foruma da davet ettim yakın zamanda gelir..

Herkese keyifli sürüşler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

Aracı aldı arkadaşım , ilk alfası , memnun kaldı diyebilirim.. İnşallah sıkıntısız bir şekilde biner. Zaten sana güvenip aldım bişey olursa anahtarı veririm çözersin , Alfayı hiç bilmiyorum dedi :lol:
Kendisini foruma da davet ettim yakın zamanda gelir..

Herkese keyifli sürüşler..

Sent from my iPhone using Tapatalk
hadi bakalim gelsin aramiza  :serefe:
*Smiles per gallon*