Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALP

Karıştım iyice konudan konuya atlıyoruz

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

erensey

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login doğrudur kardeş , bende yiğidi öldür hakkını ver prensibi vardır , aracın bana kalırsa on numara param olsa alırım , ama inan bana bende o meblaya çıkacak para yok , umarım alan arkadaş da hevesle senin kadar iyi bakar.
ne bilim alan kişi sanki alfa olmasada başka araç olsa da olur modundaydı .. bak dedim bu araç yakıyor , içi bej kir gösterir, bak tüpü yok dedim almasını istemedim ama farkındaydı temiz olduğunun enson aracın özel alfa romeo termosunu ve kol düğmelerinin hala durduğunu gösterdiğimde 200 tl çıkartıp susturdu benii ... ahhh lidyalılar dedim içimden !!

hemre.eroglu

ne bilim alan kişi sanki alfa olmasada başka araç olsa da olur modundaydı .. bak dedim bu araç yakıyor , içi bej kir gösterir, bak tüpü yok dedim almasını istemedim ama farkındaydı temiz olduğunun enson aracın özel alfa romeo termosunu ve kol düğmelerinin hala durduğunu gösterdiğimde 200 tl çıkartıp susturdu benii ... ahhh lidyalılar dedim içimden !!

Valla umarım kullanırda sonra dan vay efendim bindim alfaya şöyle iyi değil böyle iyi değil demez , ruhu olduğunu anlar . Lidayalılara gelincede bu kez kırdılar belimi :)

metci

Selamlar arkadaşlar...
Otomatik siyah 159 almak istiyorum.
İzmir'de olan varsa şu aracı bilen, tanıyan var mı?

İzmir Alfa Milano servisindeymiş. Servisi de tanımıyorum bu aracı da... Yardım edebilecek varsa çok sevinirim...
Hala yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...

Anlhcylmz

2015 Giulietta TCT QV bugun veloce araciligiyla (hakkimizda yapilan olumsuz yorumlara rağmen) satılmıştır kendilerine ayrica tesekkur ederim. Yeni sahibine ve gereksiz yorum yapan arkadaşlara hayırli olsun.
2015 Giulietta QV TCT

agucba

Kemal Bey, ilanınız hala daha duruyor. Fiyatı da 112.500 TL. Satmadınız mı yoksa?

///////////////

ALP

2015 Giulietta TCT QV bugun veloce araciligiyla (hakkimizda yapilan olumsuz yorumlara rağmen) satılmıştır kendilerine ayrica tesekkur ederim. Yeni sahibine ve gereksiz yorum yapan arkadaşlara hayırli olsun.

Hakkımızda derken araba sadece size ait degilmiydi?

OnurCangir

Hala yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...

Satıcı ile ilgili sorun yaşayan kişiler oldu forumdan. Ben de onlardan biriyim, bana kalırsa uzak durun. Araçla ilgili bilgi sahibi değilim malesef.

ALP

Satıcı ile ilgili sorun yaşayan kişiler oldu forumdan. Ben de onlardan biriyim, bana kalırsa uzak durun. Araçla ilgili bilgi sahibi değilim malesef.

İzmir milanoylamı sorun yaşadınız satıcıdan kastınız?

Anlhcylmz

Kemal Bey, ilanınız hala daha duruyor. Fiyatı da 112.500 TL. Satmadınız mı yoksa?

Yogunluktan kaldiramamistim, su an kaldirdim :)
2015 Giulietta QV TCT

OnurCangir

İzmir milanoylamı sorun yaşadınız satıcıdan kastınız?

Evet evet İzmir Milano, İstanbul'da da Milano adında bir servis var. İlan kalkmış yayından bakamıyorum o yüzden. O servisle mi karıştırdım acaba?

teacher

Arkadaşlar merhaba. Acaba aşağıda linki verilen araç hakkında bilgisi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Hasan

Merhabalar, bu Giuletta hakkında bilgisi olan var mı? Hasar kayıtları var ama fiyatı iyi gibime geliyor?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nazamarya

- VRD AUTO-2013ALFA ROMEO GİULİETTA 1.4TB 170HP OTOMATİK HATASIZ
İlan No: 302447327

2013 model, 14binde, kaza boya degisen yok, cam tavan ve TCT. 60.000TL cok iyi degil mi? Yarin baska bir galeride 63-64den yerini alabilir diye dusunuyorum.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

nazamarya

- VRD AUTO-2013ALFA ROMEO GİULİETTA 1.4TB 170HP OTOMATİK HATASIZ
İlan No: 302447327

2013 model, 14binde, kaza boya degisen yok, cam tavan ve TCT. 60.000TL cok iyi degil mi? Yarin baska bir galeride 63-64den yerini alabilir diye dusunuyorum.

Araç birkaç saat sonra 62.000TL ye yükselmiş :) Acaba mesajı mı gördüler :) Şuanda da yayında değil.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

ArtemiS

302853486

Beyaz blackline 147 hemde henüz 65 binde, Aracı bilen tanıyan var mı arkadaşlar, anneme düşünüyoruz nasipse ve araç çok hoşumuza gitti?

ssg

302853486

Beyaz blackline 147 hemde henüz 65 binde, Aracı bilen tanıyan var mı arkadaşlar, anneme düşünüyoruz nasipse ve araç çok hoşumuza gitti?

You are not allowed to view links. Register or Login!!/

Sanırım aynı araç You are not allowed to view links. Register or Login
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

furkan_topay

You are not allowed to view links. Register or Login!!/

Sanırım aynı araç You are not allowed to view links. Register or Login
Bende o diye düşünmüştüm ama büyük ihtimalle değil. Egzoz vs. farklı tabi bide kaza boya yok demişler doğru söylüyorlarsa.
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

salihyksk

aynı arac değil km farkı var

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Aynen şu an dikkatli bakınca farkına vardım. Teşekkürler :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Muratözdemir

2004 156 selespeed Rosso
35 alf 31
Arkadaşlar var mı bilgisi olan araç Hakkı'nda

Sent from my iPhone using Tapatalk

e.ateskaya

Bir kaç kere gözüme çarptı bu araç Pendik taraflarında ve E5 te gördüm bir kaç kez hatları düzgün duruyor fakat gazlayan bir alfistiye benziyor gidişi ile..
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

Muratözdemir

Bir kaç kere gözüme çarptı bu araç Pendik taraflarında ve E5 te gördüm bir kaç kez hatları düzgün duruyor fakat gazlayan bir alfistiye benziyor gidişi ile..
Sagol Emre. Arac düzgün duruyor evet ve düzgün binilmis gibi bur kanıya varıyorum bu kadar diri olmasına karşı 416.000 km de 380 de motor yapilmi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

Galeriye satilirsa 45bin km de tekrar gorebilirisiniz araci :-)

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

salihyksk

aracı bilenimiz varmı acaba sanırım plaka değişmemiş hiç sahibinin dediğine göre köpeğe çarpmasından dolayı kaput ve tampon değişmiş