Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

since1910

You are not allowed to view links. Register or Login
307505606  Bu aracı bilen eden var mı arkadaşlar? Tam dolu mükemmel görünüyor, forumun eline geçti mi evvelden acaba ?

You are not allowed to view links. Register or Login dan sonra ben almıştım aracı fakat şehir değişikliği nedeniyle maalesef satmak durumunda kalmıştım. Utku'nun hislerini paylaşıyorum ben de kendimi emanete hıyanet etmiş gibi hissediyorum. Hele sattığım kişi ile birlikte gelen kişide 147 olması, aracınız güvenilir ellerde edebiyatları sonrası bir hafta içerisinde yanlış hatırlamıyorsam 40.000 TL üstü fiyatla sahibinden'e konması epey germişti...

Neyse... 100 bin km de Landrenzo marka sıralı sistem LPG uygulanmıştır denilmiş LPG Lovato marko OBD2 sistemdi...

Belki eleştirmek yersiz ama Alfa Romeo olunca ticari hissiyatla gerçekleştirilen her davranış rahatsızlık uyandırıyor... Çünkü ben bu forumda, tanıdığım hemen her alfisti'den samimi ve ticari amaç gütmeyen samimi davranışlar gördüm...

ArtemiS

Arkadaşlar, sosyal paylaşım sitelerinden birisi içerisinde üye olduğum 2.el alım satım platformunda bugün bir giulietta ilanı gördüm. Araç cam tavan falan olan modeli, kırmızı renkli dizel 106 binde...Anahtar çiziğinden 3 parça boyası varmış. 49 lu fiyatlara ilana verilmiş, bana uygun geldi, ilgilenenler olursa numarasını alıp, sizi iletişime geçirebilirim.

gorkemokan

Arkadaşlar herkese selamlar.

Uzun zamandır Giulietta istiyordum (dahada öncesinde 147) ama bir türlü nasip olmamıştı. Bu aralar yine araba aşkım alevlendi ve C30 derken (temizini bulmak çok zor, zaten toplasan 60 ilan çıkıyor) yine Giuliettaya döndüm. Yani Alfaya yaklaşık 10 yıllık bir platonik aşkım var. :) İlk arabam olacak ve başım ağrısın istemiyorum pek tabii. Ve maalesef bütçede sınırlı. 30 - 35 -40 derken 45 e kadar kendimi zorlayacağım. Ki krediyide çektim. Sıra geldi doğru aracı bulmaya. Bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var ve yardımcı olacağınızı umud ediyorum. Dizel düşünüyorum. İnşallah sizlerin birinin aracı kısmet olur.

Sahibindende baktığımda şu araç dikkatimi çekiyor ne dersiniz?

Paket progression ama distinctive den tek farkı koltuk gibi duruyor. Konuştuğum kadarıyla bunların hepsi servisinde yaptırılmış. Kazalarını sorgulattım 2 adet 2500 tl lik hasar kaydı mevcut. (ön çamurluk , tampon değişimi, ve yine aynı çamurlukda boya, + servis harici ön cam değişmiş) Pazarlıkdada esneyecek fiyat, belli.
Ne dersiniz acaba?

Ben aslında beyaz dizel bir distinctive düşünüyordum km si uçmamış. (ufak tefek boya vs olabilir) ama şu aşamada pek bir alternatif gözükmüyor. Malum bütçede belli.

Saygılarımla.

h.t

@gorkemokan hayırlı olsun şimdiden umarım gönlünüze göre bir Giulietta bulursunuz. Bu araba Distinctive bu arada. Progression olsa jant böyle olmaz , hız sabitleme olmaz. Hatta araçta görüş pakedide var )otomatik kararan iç dikiz aynası , far ve yağmur sensörü)
Ayrıca çift çıkış difüzörüdr mevcut.

Çamurluk vs ben takmam arabada ciddi bi problem yoksa , kazası büyük değilse(ki değil gibi duruyor ) alınabilir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

gorkemokan

Öncelikle güzel temenniniz için çok teşekkür ederim.

Araca gelecek olursak;

Aynı şeyi bende satıcıya sordum, bu araç distinctive diye. Kendisi emin olamadı ama aracın ilk sahibinin kuzeni olduğunu söyleyip onun numarasını verdi. Bende kuzenini arayıp görüştüğümde aracın progression plus olduğunu, değişiklikleri kendisinin yaptırdığını söyledi.
İşin tuhaf kısmı sıfır progression plus alıp sonradan distinctive neden çevrilir araç pek mantıklı gelmedi açıkcası.
Sanırım anlayabileceğimiz tek nokta koltukları ve göğüs rengi kalıyor, koltukları değiştirecek hali yok sanırım. :)

Giulietta sahibi arkadaşlar koltukların yada göğüs renginin hangi pakede ait olduğunu söyleyebilirlerse çok sevinirim.

Bir diğer sorum araca ses sistemi takılmış, bunlar takılırken kapı içinin sökülmesi gerekiyor sanırım, sizce herhangi bir mahsuru varmıdır bu durumun? Ses sistemi olması güzel ama (bagajdaki görüntü hariç) orjinalliğide bir okadar önemli sonuçta.

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun şimdiden umarım gönlünüze göre bir Giulietta bulursunuz. Bu araba Distinctive bu arada. Progression olsa jant böyle olmaz , hız sabitleme olmaz. Hatta araçta görüş pakedide var )otomatik kararan iç dikiz aynası , far ve yağmur sensörü)
Ayrıca çift çıkış difüzörüdr mevcut.

Çamurluk vs ben takmam arabada ciddi bi problem yoksa , kazası büyük değilse(ki değil gibi duruyor ) alınabilir .

Koful

Kapı döşemeleri sökülür takılır hiç bir sıkıntı yok, hatta araya bir de yalıtım malzemesi yapıştırmışlarsa tadından yenmez  :)

h.t

Hız sabitleme , jant ve koltuklar distinctive paketin. Ayrıca görüş pakedi var oda distinctive ek olarak alınıyor , progressionda alınmıyor diye biliyorum.Koltuklarda distictive gibi duruyor.
Ses sistemi mevzusunda da yapan kişinin işçiliği iyi ise sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login yanlış şeylere odaklanıyorsunuz.
Ses sistemini yada progression olmasını boşverin, zaten araç distinctive belliki.

Ben fiyata takıldım, bu renk, bu donanım, üstelik dizel, sadece 2 adet önemsiz tramer kaydına göre fazla You are not allowed to view links. Register or Login daha da düşecek gibi demişsiniz.Araç sahibinin de açıklaması şüpheli, insan aracının distinctive olup olmadığını bilmezmi.

Bi bit yeniği var bu araçta diye düşünüyorum.
Ruhsatını isteyin, şasiden gerekli sorgulamaları yapın derim.Eğer açıklamalar doğruysa direk alınır, fiyat uygun çünkü

Bu arada 45 lira bütçeyle düzgün dizel giulietta biraz zor naçizane fikrim.
120 lik tjet motorlu versiyonlara bakabilirsiniz.Lpg ye de uyumludur
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

gorkemokan

Yanıtlarınız için çok teşekkürler.

Arabayı sigortadan şase no ile sorgulatınca Distinctive paket gözüküyor evet. Ama sahibinin bunu bilmemesi tuhaf tabii. Bu arada ruhsatda sadece "Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD" olarak gözüküyor.

Pazartesi kısmetse araca bakmaya gidiyorum. Umarım bir problem çıkmaz. Expertizde şunuda mutlaka yaptır, sordur dediğiniz birşey varmıdır acaba? Aracın sahibi expertizde şunu söyleyeyim kesinlikle yaptırtmam diyor. Arabayı salıncakla tekerlekler boşta çalıştırıyorlar , önüne fan vs koyuyorlar ama salıncakla araba o şekilde asılırmıymış, servis bile böyle birşeyi onaylamazken böyle birşey yaptırtmam arabama diyor. Bahsettiği şeyi konuya uzak olduğum için tam olarak nedir bilmiyorum. tüm ekspertizlerde yapılan birşeymi, motor kapasitesinin ölçümü böylemi yapılıyor bilmiyorum. (%90 verimli vs gibi.) yada bunu ölçmenin başka bir yolu yokmu? İnsanın içine maalesef kurt düşüyor araç sahibi böyle diyince. Yada gerçekten haklımı? Al arabayı yolda bas 200 e problem değil ama o şeyi yaptırtmam arabaya yazık diyor. Açıkcası pek anlamdıramadım.

Bu arada Didimde yada Aydında önerebileceğiniz bir yer varmıdır expertiz için?

Umarım ters bir durumla karşılaşmam. Çekincelerim var çünkü.

fatihmehmet

Satıcının bahsettiği dyno test. Yani sizin de dediğiniz gibi aracın motor veriminin kac oldugunu gosteriyor. ( ne kadar doğru oldugu tartışılır)

Satıcının oyle demesinin altındaki sebep onemli. Evet düzgün bir yerde yapılmıyorsa ön tarafa fan bile konmuyor. Ekspertiz yaptıracaksınız zaten. Işini iyi yapan bir yere yaptırın. "Herhangi" bir ustaya gidip altına üstüne bakılarak ekspertiz olmaz. Alfa servisi varsa muhakkak oraya yoksa işinde kendini ispatlamış ekspertiz şirketlerini tercih edin. Hayırlısı olsun hakkınızda.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ArinFırat

Bence kafanızda deli sorular varsa ve tatmin olmadıysanız Alfalar zar atmaya gelmez.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

Yanıtlarınız için çok teşekkürler.

Arabayı sigortadan şase no ile sorgulatınca Distinctive paket gözüküyor evet. Ama sahibinin bunu bilmemesi tuhaf tabii. Bu arada ruhsatda sadece "Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD" olarak gözüküyor.

Pazartesi kısmetse araca bakmaya gidiyorum. Umarım bir problem çıkmaz. Expertizde şunuda mutlaka yaptır, sordur dediğiniz birşey varmıdır acaba? Aracın sahibi expertizde şunu söyleyeyim kesinlikle yaptırtmam diyor. Arabayı salıncakla tekerlekler boşta çalıştırıyorlar , önüne fan vs koyuyorlar ama salıncakla araba o şekilde asılırmıymış, servis bile böyle birşeyi onaylamazken böyle birşey yaptırtmam arabama diyor. Bahsettiği şeyi konuya uzak olduğum için tam olarak nedir bilmiyorum. tüm ekspertizlerde yapılan birşeymi, motor kapasitesinin ölçümü böylemi yapılıyor bilmiyorum. (%90 verimli vs gibi.) yada bunu ölçmenin başka bir yolu yokmu? İnsanın içine maalesef kurt düşüyor araç sahibi böyle diyince. Yada gerçekten haklımı? Al arabayı yolda bas 200 e problem değil ama o şeyi yaptırtmam arabaya yazık diyor. Açıkcası pek anlamdıramadım.

Bu arada Didimde yada Aydında önerebileceğiniz bir yer varmıdır expertiz için?

Umarım ters bir durumla karşılaşmam. Çekincelerim var çünkü.
İlan yayından kalkmış..aldınız mı? Bunca tereddütlerden sonra açıkcası aracın akıbetini merak ettim.umarım gönlünüze göre temizliğe sahiptir.

ninapersson

İlandaki aracı anlaşırsak takas ile alacağım? Yorumlarınızı rica ediyorum, diğer ilandaki focus ise kendi aracım.

Kaan

Tanıdığımız bildiğimiz tam bir Alfista sahibinden 159. Bakımları zamanında yapılmış, genelde uzun yolda binilen bir araç. Focusla takas düşünmek mantıklı. Çünkü 159 a focus takası ile sahip olmak neredeyse imkansız gibi.
1 hayal
5 duyu
6.his

E.Ç.M. (MiTongin)

İlandaki aracı anlaşırsak takas ile alacağım? Yorumlarınızı rica ediyorum, diğer ilandaki focus ise kendi aracım.

cok sevdigimiz bir kardesimizin arabasidir. 159 un bakimsizi uzer. Bilindik kişiden ve bakimli olmasi büyük sans. Mantiken 159 verip focus alacak kisi binde birdir. Sanirim babasi icin tercih ediyor. Güzel denk gelmiş. 

Konusuda

7. Sayfada
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Alfa33

Arkadaşlar merhaba, forma nadir girmekle birlikte sıkı bir alfa kullanıcısıyım 2006 156 umu satıp ilandaki 159 u almak istiyorum ilandaki araba hakkında bilgisi olan varmı, renk bej denmiş ama bildiğim kadarıyla 159 larda bej renk yok bir de fiyatı konusunda yorumlarınızı bekliyorum ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler şimdiden
2000-2002 Siyah          1990 model 1.5 33
2002-2004 Kırmızı         1994 model 1.5 33
2004-2012 Kırmızı         1994 model 1.7 33
2012-  ?     Gümüş Gri   2006 model 156

ALP

Arkadaşlar merhaba, forma nadir girmekle birlikte sıkı bir alfa kullanıcısıyım 2006 156 umu satıp ilandaki 159 u almak istiyorum ilandaki araba hakkında bilgisi olan varmı, renk bej denmiş ama bildiğim kadarıyla 159 larda bej renk yok bir de fiyatı konusunda yorumlarınızı bekliyorum ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler şimdiden
Bilmediginiz galeriden alfa almayın bence bilinen sadece alfa satan arkadaşlarımız var tavsiyem onlarla irtibat kurmanız

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

Alfa33

Aracı tabi ki ustamla gidip almak istiyorum.Ustama bu konuda çok güvenirim.
2000-2002 Siyah          1990 model 1.5 33
2002-2004 Kırmızı         1994 model 1.5 33
2004-2012 Kırmızı         1994 model 1.7 33
2012-  ?     Gümüş Gri   2006 model 156

francobaresi

bej renk 159da da var ama resimden gorulecegi uzere beyaz araba :) beyazi seceyim derken beje tiklamistir.

Cuore sportivo

ArinFırat

Bence renk ve kombinasyon çok güzel..sorunu eksiği gediği yok ise alınır.

Muratözdemir

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Arkadaslar bu 147 ye bi arkadasm icin bakiyorum ama pek bilgi verilmemis fiyat cazip geldi fakat var mi daha once arastiran bilen eden

Koful

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Arkadaslar bu 147 ye bi arkadasm icin bakiyorum ama pek bilgi verilmemis fiyat cazip geldi fakat var mi daha once arastiran bilen eden

Valla ben sırf şu jantlar yüzünden bu araçtan uzak dururdum.
2.0 olsaydı alıp herbiyerini toplayıp takılırdım, ama 1.6 için değmez bence.

Muratözdemir

Vallahi bende arkadasa bu jantlar yuzunden uzak dur derdim. Ama daha Alfayla yeni tanistigi icin ne diyorsun sen falan derdi :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuk

Taniyan bilen var mi arkadaslar

ahmetali

Arkadaşlar bu aracı bilen var mı? Trameri temiz sayılır...  Sadece tavan kafama takıldı.  Orjinal siyah tavan var mı?
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda