Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaşlar bu aracı bilen var mı? Trameri temiz sayılır...  Sadece tavan kafama takıldı.  Orjinal siyah tavan var mı?

Blackline serisinde siyah tavanla gelen araçlar var hocam , fabrikasyon bu arabanın tavanı

Sent from my iPhone using Tapatalk

cem meric

Arkadaşlar bu aracı bilen var mı? Trameri temiz sayılır...  Sadece tavan kafama takıldı.  Orjinal siyah tavan var mı?
Araç daha önce Ankarada idi,

Sol arka kapı değişmiş, 1,2 boyalı yeri vardı diye hatırlıyorum.

Donanım oldukça iyi.

Biz geçen sene kuzen için baktık,

Kondisyon orta idi.

Güncel durumu bilemiyorum.

Gurkandmrc

Herkese Merhaba,
Arkadaşlar linkteki 156'yı almayı düşünüyorum araç izmirde uzakta olduğumdan hem ön bilgi olması amaçlı hemde fikirlerinizi almak için size sormak istedim.
tramerinde 2009 a ait 864 tl ve 300 tl iki kayıt mevcut,yine sorgulamaya göre km orjinal. bir kapıda el kadar boya olduğu söylendi.
aracı bilen varsa bilgi verirse memnun olurum.

octinum

Herkese Merhaba,
Arkadaşlar linkteki 156'yı almayı düşünüyorum araç izmirde uzakta olduğumdan hem ön bilgi olması amaçlı hemde fikirlerinizi almak için size sormak istedim.
tramerinde 2009 a ait 864 tl ve 300 tl iki kayıt mevcut,yine sorgulamaya göre km orjinal. bir kapıda el kadar boya olduğu söylendi.
aracı bilen varsa bilgi verirse memnun olurum.

Niyeyse özellikle 1.6TS için "hız makinası, yer uçağı" filan yazıldığında huylanıyorum ben. Belli ki altındaki aracın olayına hakim değil. Aklıma sürekli zorlanmış motor ve yürüyen aksam geliyor. Pek fazla fotoğrafı da yok.

Bunun dışında tramer kayıt rakamları önemsiz görünüyor. Kriteriniz aracın gerçek hali olsun.

ahmetali

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar, aracı almak için yola çıktım. Aldığımda resimleri paylaşırım.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar, aracı almak için yola çıktım. Aldığımda resimleri paylaşırım.

Ali bey, bakmaya gittiğiniz araç türkiye ye giriş yapmış en dolu 147 lerden biri.
Bu donanım da 3-5 adet satıldı diye biliyorum.Orjinal xenon, gt koltuğu falan vardı hatırladığım.bluetooth, bose sunroof saymıyorum.Donanımın da üstüne 2.0 selespeed, üstüne blackline, üstüne de kırmızı :)
Ankara ya gelmeden önce de bursadaydı.Önemli bi kazası yoktu.
Şimdiden hayırlı olsun, arayıpta bulunamayacak bir araç
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Alfa33

Arkadaşlar merhaba, forma nadir girmekle birlikte sıkı bir alfa kullanıcısıyım 2006 156 umu satıp ilandaki 159 u almak istiyorum ilandaki araba hakkında bilgisi olan varmı, renk bej denmiş ama bildiğim kadarıyla 159 larda bej renk yok bir de fiyatı konusunda yorumlarınızı bekliyorum ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler şimdiden
arkadaşlar yok mu fikri olan
2000-2002 Siyah          1990 model 1.5 33
2002-2004 Kırmızı         1994 model 1.5 33
2004-2012 Kırmızı         1994 model 1.7 33
2012-  ?     Gümüş Gri   2006 model 156

nazamarya

arkadaşlar yok mu fikri olan

Yaz tatillerimi Akçay, Altınoluk tarafında geçiririm. Bölgenin sanayi durumunu bilmiyorum ama Alfa yaygın değildir. Hatta Yetkili Servis olarak volkswagen servisi bile açılalı çok olmadı. Bu yüzden bakımlar ve geçmişi hakkında net bilgi var mıdır acaba. Genel olarak ford, renault, fiat, tofaş yaygındır. Edremit'den alfa alınır mı diye sorarsanız açıkcası ben pek güvenemem. Aracın geçmişi net olabilir, kullanıcısı aracını seven bir kişi olabilir, bence yakından görmek lazım.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

milano 75

bi arkadaşım 146 bakıyor,daha doğrusu 1.4 bi 146 bulmuş,bana söyledi detayları duyunca vazgeçirdim,şimdi alttakini soruyor,nasıldır bu araç,ederleri bumu,tı nadir sanırım,daha önce kullanmıştım zevkli arabaydı, marea ile bunun arasında karar vericez
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

e.ateskaya

Araç MK1 olmasına rağmen ön taraf MK2 dizaynına sahip, birde bildiğim kadarı ile sanal alemde al satçı bir alfacıdır kendisi. Daha önce sattığı bir araba ile ilgili sözlü kavgasına şahit olmuştum. Eşe dosta duyurulur.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Bu arkadaş bizden mi bilmiyorum ama düzenli aralıklarla satış ilanlarını plakasından dolayı hatırladığım bir araç, ilan açıklaması daha önce girildiği gibi resimler bile aynı bu kadar detaylı araca bakım yapılmış olabilir mi bilmiyorum ama araç güzel duruyor.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

vieri

bi arkadaşım 146 bakıyor,daha doğrusu 1.4 bi 146 bulmuş,bana söyledi detayları duyunca vazgeçirdim,şimdi alttakini soruyor,nasıldır bu araç,ederleri bumu,tı nadir sanırım,daha önce kullanmıştım zevkli arabaydı, marea ile bunun arasında karar vericez

Ti'lerde genelde fiyatlar böyle.Fiyat biraz daha düşük yazılabilirdi belki.Genel olarak temiz duruyor ama o direksiyon simidi hiç hoşuma gitmedi.

milano 75

Ti'lerde genelde fiyatlar böyle.Fiyat biraz daha düşük yazılabilirdi belki.Genel olarak temiz duruyor ama o direksiyon simidi hiç hoşuma gitmedi.
1.4 falan bakıcak sanırım,fiyat banada biraz fazla gibi geldi,sağ tarfda gamzeler,boya solgun, direksiyon dediğiniz gibi,iyi bi bakım ister gözüküyor bu haliyle
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

e.ateskaya

147 arayanlar için söylüyorum araç daha önce Beykoz tarafında idi, sahibi satıp askere gitmişti. 4-5 ay önce o zaman da aynı fiyata satılıyordu. Temiz bir araca benziyor önceki sahibinin ilanında epey ilgilendiği yazıyordu.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Araç takip ettiğim bir araçtı, 1.5 sene kadar evvel Bursa'dan İstanbul Avrupa yakasına satıldı orda da 6-7 durdu sanıyorum ardından tekrar satılmış. Dizel 130 binde bir Alfa peş peşe neden satılır acaba.. Fiyatlar hep 28 civarı yazılıydı biraz indirime gidilmiş. Sahibi aramızda mıdır acaba?
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

nazamarya

147 arayanlar için söylüyorum araç daha önce Beykoz tarafında idi, sahibi satıp askere gitmişti. 4-5 ay önce o zaman da aynı fiyata satılıyordu. Temiz bir araca benziyor önceki sahibinin ilanında epey ilgilendiği yazıyordu.

Ustaya gitmez ustanı al getir   :S Sabah, öğle ve akşam aramayın  :D İlana koymuş ama satmaya niyeti yok  :)
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

e.ateskaya

Ustaya gitmez ustanı al getir   :S Sabah, öğle ve akşam aramayın  :D İlana koymuş ama satmaya niyeti yok  :)

Sanki usta süperman bakınca gözlerinden ışık çıkacak, arabanın bir altını kaldıralım bir makineye bağlayalım ne biçim bir satış biçimi bende şaştım  :asagi-ok:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Araç sanki bir ara forum içerisinde gözüme çarpmıştı, fiyat biraz yüksek gibi geldi bana arka tampon ve sağ kapıda bariz bir boya farkı var. Full+Full nasıl oluyor sadece Full olunca ne fark oluyor anlamadım  :lol:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Aracın eski sahibini tanıyorum araç sağdan direk kısmından ağaca girdi virajı alamayıp, ilan da boya yok değişen sağ kapı denmiş. Saplayacak adam arıyorlar aman dikkat ağalar beyler  :o

Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Araç bir arkadaşımıza aittir, Spider vs binmiş maddi sorunları olmayan her daim arabasına yatırım yapan sanatçı bir arkadaşımızın aracıdır. Düşünenler varsa tavsiye ederim  :yukari-ok:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Araç komple boyalı, değişik zamanlarda farklı kişiler tarafından alınıp satılan bir araba 2 yıldır takip ettiğim her gün girip ilanlara baktığım için biliyorum. Çok sık el değiştiren bir araba jantlarından dolayı aklımda ayrı bir yer etmiştir kendileri  :duvar:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

E.Ç.M. (MiTongin)

Araç bir arkadaşımıza aittir, Spider vs binmiş maddi sorunları olmayan her daim arabasına yatırım yapan sanatçı bir arkadaşımızın aracıdır. Düşünenler varsa tavsiye ederim  :yukari-ok:
eski kasa spider verip üstüne 5 bin + mito alan efsane arkadas bu degil mi  :lol: helal olsun guzel ticaret olmus. Takdir ettim duyunca  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

e.ateskaya

eski kasa spider verip üstüne 5 bin + mito alan efsane arkadas bu degil mi  :lol: helal olsun guzel ticaret olmus. Takdir ettim duyunca  :yukari-ok:

Evet o Spider'e 45 bin istiyordu öyle bir takas gerçekleştirdi.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

cany

Merhabalar linkteki araçla ilgileniyorum.
Araç hakkında bilgisi olan bir arkadaşım var mıdır?

Teşekkürler..

OğuzCanAlantor

Merhabalar linkteki araçla ilgileniyorum.
Araç hakkında bilgisi olan bir arkadaşım var mıdır?

Teşekkürler..

Aracı biliyorum gerçekten temiz mükemmel durumda ama bir 156 için 38 bin TL verirmisiniz?