Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazamarya

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet arkadaşlar Kısmetse cuma günü ist. Alfa modena daki mk1 1999 2.0 alfa 156 yı almaya gidecegim. Araç Ataşehir de oraya en yakın Bostancı sanayi varmış.  Bistanci da aracı gosterebilecegim hangi servis var. Servis önerilerinizi ogrenebilrmiyim. Hem alfa ya hemde istanbula yabancıyım  Teşekkürler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sportivo ya gösterin bence de. Carium ve Modena birbirini tanıyor demiş arkadaşlar. Sportivo için de hiç olumsuz yorum görmedim ben.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

judge_85

Sportivo ya gösterin bence de. Carium ve Modena birbirini tanıyor demiş arkadaşlar. Sportivo için de hiç olumsuz yorum görmedim ben.

Zeki abi(Carium) araç ne ise onu söyler, söylemekten çekinmez, ben bir araç gösterdiğimde ne ise onu söylemişti. bilginize,
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

agucba

Alfist Servis Modena'ya kuş uçuşu yaklaşık 150 metre mesafede. Oraya da gösterebilirsiniz.

Agucba by Tapatalk

///////////////

35oz41

Evet arkadaşlar Kısmetse cuma günü ist. Alfa modena daki mk1 1999 2.0 alfa 156 yı almaya gidecegim. Araç Ataşehir de oraya en yakın Bostancı sanayi varmış.  Bistanci da aracı gosterebilecegim hangi servis var. Servis önerilerinizi ogrenebilrmiyim. Hem alfa ya hemde istanbula yabancıyım  Teşekkürler

Bence de Zeki Usta arac hakkında bildiğini söyler ama iciniz rahat etmezse sportivoya gidin derim hatta titizseniz ikisine de gidin :)

dtmbk78

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.  İnşallah cuma günü bir terslik olmaz da alfa mı alırım ve bende alfisti olma yolunda ilerlerim. Alacağım araç 156 2.0 executive  1999 model. Bunlar full versiyon mu oluyor.  Yani araçta tam olarak neler vardır. İnternette çok sağlıklı donanımsal bilgiler bulamadım. Herhalde bunlarda hız sabitleme yok.

ihsany

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.  İnşallah cuma günü bir terslik olmaz da alfa mı alırım ve bende alfisti olma yolunda ilerlerim. Alacağım araç 156 2.0 executive  1999 model. Bunlar full versiyon mu oluyor.  Yani araçta tam olarak neler vardır. İnternette çok sağlıklı donanımsal bilgiler bulamadım. Herhalde bunlarda hız sabitleme yok.

Evet hız sabitleme ve yol bilgisayarı gibi teknolojik fonksiyonlar yoktur.
ABS, 4 hava yastığı, klima, ısıtmalı aynalar gibi özelliklerinin yanı sıra lezzetli sayılabilcek bir motor sesi ve Alfa ruhu vardır.
8)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

alfacos

34 DZ 8228 Bu aracı tanıyan bilen var mıdır?
2004 147 distinctive 1.6 ts
2009 159 distinctive plus 1.9jtdm
2009 147 collezione 1.6 ts
2008 159 distinctive plus 1.9jtdm Rosso

Bachelor

Merhaba arkadaşlar,foruma bugün az önce üye oldum. Üye olma sebebim 2 yılı aşkın süredir 1 alfa romeo gt istiyorum. Ben kısıtlı bilgim ile bulamadım... 2008 ve üstü temiz bir gt satan veya bilen varsa bana ulaşmanızı isterim.şimdiden teşekkür ederim.
2008 GT SS

ALP

Merhaba arkadaşlar,foruma bugün az önce üye oldum. Üye olma sebebim 2 yılı aşkın süredir 1 alfa romeo gt istiyorum. Ben kısıtlı bilgim ile bulamadım... 2008 ve üstü temiz bir gt satan veya bilen varsa bana ulaşmanızı isterim.şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz hayırlısı olsun arkadaşlardan yardımcı olan çıkar.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

Erkay KAHYA

Hoşgeldiniz.
Temizden kastınız nedir?
You are not allowed to view links. Register or Login  ın aracı satılık. (20.000 km civarında.)
2. el bölümünden GT ilanlarına bakabilirsiniz.

Bachelor

Hoşgeldiniz.
Temizden kastınız nedir?
You are not allowed to view links. Register or Login  ın aracı satılık. (20.000 km civarında.)
2. el bölümünden GT ilanlarına bakabilirsiniz.

Evet aracın konusunu okudum, sanırım 2006 model ama çok temiz görünüyor. büyük ihtimal benim bütçemi aşıcak bir rakam isteniyordur. yoksa bu zamana kadar satılmaması imkansız.
2008 GT SS

Sitsabaiesan

selamlar malum sitede ki bu 159 u tanıyan yada araştıran bir dostumuz var mı ?

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Bachelor

Merhabalar, linkteki aracı almayı düşünüyorum. tanıyan bilen var mıdır?

teşekkür ederim
2008 GT SS

coyote

Merhabalar, linkteki aracı almayı düşünüyorum. tanıyan bilen var mıdır?

teşekkür ederim

Aracın sağ yanındaki tüm parçalar aynı kaza sonrasında hasar gördüyse, bunun büyük bir kaza olma ihtimali de olabilir.

Kurzuk

Aracın sağ yanındaki tüm parçalar aynı kaza sonrasında hasar gördüyse, bunun büyük bir kaza olma ihtimali de olabilir.
+1 bu arada daha önce ilana girdi çıktı ve 39k gördüğüm hatırlıyorum. Bilginize...
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Bachelor

peki üstadım, en sağlıklı expertizi nerde yaptırabilirim? boya takıntım yok açıkçası. ama uyarın ne olur bu araç için? bütçeme uygun gt aramaktan helak oldum.
2008 GT SS

Bachelor

+1 bu arada daha önce ilana girdi çıktı ve 39k gördüğüm hatırlıyorum. Bilginize...

oo çok teşekkür ederim üstadım. buda aracın durumunu açıklıyor açıkçası..yine bulamadım gönlüme göre bir gt.
2008 GT SS

erkan

oo çok teşekkür ederim üstadım. buda aracın durumunu açıklıyor açıkçası..yine bulamadım gönlüme göre bir gt.

İlanlarda bu kadar gt varken araç bulamamanız enteresan....Bizzat foruma ait  3 üye aracı şu anda satılık ikisinin temizliğine bizzat şahidim You are not allowed to view links. Register or Login in aracını görmedim , ama araca nasıl bakıldığını forumdaki başlığından az çok anlayabilirsiniz... bende gt varken aşağıdaki aracı yakından incelemiştim , bakımlarıda yapılmış daha ne olsun  :) ;) selespeed arıyorsanız tabi.

Bachelor

İlanlarda bu kadar gt varken araç bulamamanız enteresan....Bizzat foruma ait  3 üye aracı şu anda satılık ikisinin temizliğine bizzat şahidim You are not allowed to view links. Register or Login in aracını görmedim , ama araca nasıl bakıldığını forumdaki başlığından az çok anlayabilirsiniz... bende gt varken aşağıdaki aracı yakından incelemiştim , bakımlarıda yapılmış daha ne olsun  :) ;) selespeed arıyorsanız tabi.

İstanbulda şuan satılık olan 4 aracı yakından baktım. hatta 2009 olanı aldım sayılır lakin sahibinin ödeme önceliği inadı yüzünden anlaşamadık.. 23binde olan araç sahibine mesaj attım fiyat için bekliyorum.. 16 plaka olan araç için henüz kontak kurmadım manuel olması zevki ss kadar vermediğini okudum.. sizin linkini verdiğiniz araç ta daha önce ilanda görmüştüm açıkçası çekindim.. aslında hiç ince eleyen biri değilim ama konu alfa gt olunca bende şalter atıyor...  şehir dışında olunca kalan araçlar gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
2008 GT SS

erkan

İlandan bakarak neyinden çekindiniz aracın anlamadım? mesela cemal ve zeki abinin eski aracı olan 34 tu xx plakalı araç benim bildiğim masrafsız alınacak gt lerden biri, bu arada buji değişimi yapılıp ,kurum temizliği yapılmış mı , konvektörler sağlam mı ? baskı balata, triger vs.... Boyadan çok bu konulara dikkat ederseniz ss gt konusunda üzülmezsiniz  :yukari-ok: alttaki resimde bonus olsun geçen yıldan

Kurzuk

Bir yıl GT aramış, şu anda ilanda olan araçların yarısını araştırmış, üç dört ayrı GT için İstanbul'a Ankara'ya hiç üşenmeden gitmiş biri olarak tek sözüm. GT arıyorsanız lütfen bütçe lafını kullanmayın. Tabii ki her arabanın bir değeri, piyasası var. Ama kasko bedeli 60k'larda olan bir arabadan bahsediyoruz. Eğer alacak, binecek ve mecbur kalmazsanız satmayacaksanız forum üyelerinden satılık olan 3 GT'ye de bakın. Gidin konuşun bence pişman olmazsınız. GT tüm geçmişi ve sahibi tanınmadan alınmamalı.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Bachelor

İlandan bakarak neyinden çekindiniz aracın anlamadım? mesela cemal ve zeki abinin eski aracı olan 34 tu xx plakalı araç benim bildiğim masrafsız alınacak gt lerden biri, bu arada buji değişimi yapılıp ,kurum temizliği yapılmış mı , konvektörler sağlam mı ? baskı balata, triger vs.... Boyadan çok bu konulara dikkat ederseniz ss gt konusunda üzülmezsiniz  :yukari-ok: alttaki resimde bonus olsun geçen yıldan

Ahhh ahhhh... şu resme 1 büyük açarım...
2008 GT SS

Bachelor

Bir yıl GT aramış, şu anda ilanda olan araçların yarısını araştırmış, üç dört ayrı GT için İstanbul'a Ankara'ya hiç üşenmeden gitmiş biri olarak tek sözüm. GT arıyorsanız lütfen bütçe lafını kullanmayın. Tabii ki her arabanın bir değeri, piyasası var. Ama kasko bedeli 60k'larda olan bir arabadan bahsediyoruz. Eğer alacak, binecek ve mecbur kalmazsanız satmayacaksanız forum üyelerinden satılık olan 3 GT'ye de bakın. Gidin konuşun bence pişman olmazsınız. GT tüm geçmişi ve sahibi tanınmadan alınmamalı.

Haklısın üstadım.. benim bir arabaya ihtiyacım yok, bir gt alabilirsem bir ömür benimle kalıcak.. önerdiğiniz araçlara bu hafta içi bakıcağım.. inşallah hayırlısını alırım.
2008 GT SS

Bachelor

bu arada kırmızı gt yi kışın sanırım ilanda görmüş ama yetişememiştim..
2008 GT SS

Kurzuk

bu arada kırmızı gt yi kışın sanırım ilanda görmüş ama yetişememiştim..
Güzel bir GT o @erkan ile ben de görüşmüştüm 2015'te ama o zaman bütçe derdindeydim :))
2008 MY GT Q2