Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkadaşlar. Bu araca 1 yil önce yine sahibinden bakmistim. Cok keyifli duruyor.  Cok cabuk satılmıştı. Simdi tekrar ilana girdi arkadasima almayi düşünüyoruz. Fikri olan var mi?

You are not allowed to view links. Register or Login
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Bachelor

Merhaba arkadaşlar; şu iki aracı bilen tanıyan var mıdır?

teşekkürler.

2008 GT SS

ku2

Atılım'da öğrenci..

Güzel araç..canlı görmüştüm.
Fiyatı düştü. Bence donanımı gayet güzel.
Benim favorilerimde olan bir araç.
Buradan paylaşayım dedim ilgilenen olursa diye.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

Bu da favorilerimde olan bir araç..
Donanımı gayet iyi..
Adaptif bi-xenon ve far yıkama da var.

--

OğuzCanAlantor

Bu da favorilerimde olan bir araç..
Donanımı gayet iyi..
Adaptif bi-xenon ve far yıkama da var.

Güzel araç abi ama arka şaseye kadar değişmiş

ku2

Güzel araç abi ama arka şaseye kadar değişmiş

Hadi be..!! Oha :)
--

ali kaynak

Görüş ve önerilerinizi alabilirmiyim ?
Lancia delta III

osmangirisen

Hoşbulduk , aranızda olmak gerçekten ayrıcalık , forum u okudukça çok doğru bir yerde olduğumu anlıyorum. ALLAH nasip ederse pazartesi aracı almak üzere gideceğim. 42.000 tl ye anlaştık , fiyatı normal geldi , ama tecrübeli biri değilim . Şimdi en büyük duam aracın söylendiği gibi temiz ve sorunsuz çıkması. Araç hakkında görüşünü bildirecek herkese minnettar olurum. Saygılarımla

iyi günler, bu aracı satın aldınız mı?
159 jtdm q-tr 2008

Ozan Tunca

İyi günler.Yakın zamanda bir alfa 147 almayı kafama koydum.İnternet üzerinde bulabildiğim en düzgünü bu geldi bana.Yalnız ilk arabam olacak o yüzden pek tecrübeli değilim.

Bu arabayı gören bilen var mı ? Ayrıca bu arabanın gerçek ederi nedir pazarlıkla kaça kadar düşürebiliri ?
Teşekkür ederim

g0dsp3LL

Arkadaşlar. Bu araca 1 yil önce yine sahibinden bakmistim. Cok keyifli duruyor.  Cok cabuk satılmıştı. Simdi tekrar ilana girdi arkadasima almayi düşünüyoruz. Fikri olan var mi?

Aracın fiyatı bana biraz düşük gibi geldi? piyasası mı böyle acaba? bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim 6-7 ay sonra ben de mito düşünüyorum.

E.Ç.M. (MiTongin)

Aracın fiyatı bana biraz düşük gibi geldi? piyasası mı böyle acaba? bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim 6-7 ay sonra ben de mito düşünüyorum.
155 lik ler için fiyatlar ortalama buralarda
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

35oz41

Bu spider ı bilen var mı arkadaşım düşünüyor? Yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

35oz41

Bu spider ı bilen var mı arkadaşım düşünüyor? Yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar

ihsany

Fiyat olarak uygun ama biraz yorgun görünüyor. Yani biraz bakımsız duruyor. Vakit ve nakitle gayet güzel bir cabrio olur.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

35oz41

Fiyat olarak uygun ama biraz yorgun görünüyor. Yani biraz bakımsız duruyor. Vakit ve nakitle gayet güzel bir cabrio olur.
Teşekkür ederim, ancak sahipleri arkadaşıma aracın servise gösterilemeyeceğini ustamızla gelmemiz gerektiğini kaba bir dille iletti. Araçla ilgili net bilgi vermekten kaçındılar açıkçası. Sonuç olarak İzmit'ten kalkıp gitmeye değmez diye düşündük.

Bachelor

Merhaba;
ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? bayadır ilanda duruyor.. 41000 den de aşşağı inilmiyor.. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
2008 GT SS

emreyilik

Arkadaslar bu araci bilen var mi temiz midir?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

stan

Bu aracı bilen var mıdır arkadaşlar?

Kibitzer

Bu aracı bilen var mı arkadaşlar?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

gemre07

Bu aracı bileniniz var mi arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

octinum

Bu 35 KIV 99 plakalı 166'nın nesi vardı ya, hatırlayan var mı? Geçen seneden beri kaçıncı kez satılığa çıktı. Ağır hasarı kaydı var gibi hatırlıyorum ama tamir edilemez boyutta bir şey olduğundan mı böyle bilemedim.

Bachelor

ALFA ROMEO GT 2.0 JTS DİS.SELESPEED İLK EL GARAJ ARABASI
İlan No: 351238573

Arkadaşlar, adana da ikamet eden, bu aracı bilen kimse var mı? Temiz görünüyor... Veya adanada sordurabiliceğimiz kimse var mı?

Teşekkür ederim.
2008 GT SS

ozroztrk

Bu 35 KIV 99 plakalı 166'nın nesi vardı ya, hatırlayan var mı? Geçen seneden beri kaçıncı kez satılığa çıktı. Ağır hasarı kaydı var gibi hatırlıyorum ama tamir edilemez boyutta bir şey olduğundan mı böyle bilemedim.
Sahibinin söylediği araç alt taraftan darbe almış. Bu darbede otm.vites elemanları hasar görmüş. Bu sebebten ağır hasarı varmış. Güncel olarak hiçbir problemi bulunmadığını söylemişti.

S.Asil

ALFA ROMEO GT 2.0 JTS DİS.SELESPEED İLK EL GARAJ ARABASI
İlan No: 351238573

Arkadaşlar, adana da ikamet eden, bu aracı bilen kimse var mı? Temiz görünüyor... Veya adanada sordurabiliceğimiz kimse var mı?

Teşekkür ederim.

Adana'da Bulunuyorum Bu Araç İlk İlanda Sahibi Satarken 40-41 İstiyordu Diye Hatırlıyorum 156SW'mi Almadan Önce Bunu Düşünmüştüm Aslına Bakarsanız , Ama Ben Adana'dan Araç Alınmayacağı Fikrindeyim Çünkü Galericiler İşin İçine Ediyorlar Ve Normalde İzmir-İstanbul'dan Alacağın Aracı Adana'da 5-10 Bin Fazlasına Alırsınız Ve Yollar İğrençtir Adana'da Ben 156ma Kıyamıyorum O Yüzden Araç Kapıda Yatıyor Bir Yere Gitmem Gerekiyorsa Mümkün Olan En Temiz Yolu Tercih Ediyorum , Fikir Yine Sizlerin.
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

Bachelor

Adana'da Bulunuyorum Bu Araç İlk İlanda Sahibi Satarken 40-41 İstiyordu Diye Hatırlıyorum 156SW'mi Almadan Önce Bunu Düşünmüştüm Aslına Bakarsanız , Ama Ben Adana'dan Araç Alınmayacağı Fikrindeyim Çünkü Galericiler İşin İçine Ediyorlar Ve Normalde İzmir-İstanbul'dan Alacağın Aracı Adana'da 5-10 Bin Fazlasına Alırsınız Ve Yollar İğrençtir Adana'da Ben 156ma Kıyamıyorum O Yüzden Araç Kapıda Yatıyor Bir Yere Gitmem Gerekiyorsa Mümkün Olan En Temiz Yolu Tercih Ediyorum , Fikir Yine Sizlerin.

Çok teşekkür ederim, galerici ile konuştum en son 45 olur diyor. Çok temiz olduğunu söylüyor. Resimlerden de öyle görünüyor ama işte insan gidip görmeden bilemez. Adana sıcağında o arabanın öyle simsiyah kalması da beni düşündürmüyor değil... Aslında aracı çok beğendim ama araca 45 istanbuldan gitmesi gelmesi plaka değişimi derken baya masraflı olucak.. Tabi bakım durumuda muamma... Biraz beklemek gerek belkide
2008 GT SS