Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnurCangir

Olay öyle bir hal aldı ki, galeri 3-5bin lira daha pahalıya koysa aracı şimdiye satılmıştı sanırım:)

ozoozo

Pert e çıkmış arabaya çok zor kasko yapılıyor hatta yapmıyorlar. Yakın bir arkadaşımın babasında porsche 911 turbo vardı geçen sene öveçler kavşağında kaza yaptı , aracın motor vs sağlam ancak baya yüklü bir masraf çıktı. Perte çıkabilirdi çıkartmadılar. Babası kaskodan para alıp dışarıda yaptırdı.Daha geçen aylarda aldılar arabayı ancak hiç bir kasko firması kasko yapmıyor. Hatta bu yüzden babası arkadaşa arabayı vermiyor bir şey vs olur diye :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ar.159

Yok arkadaşlar zaten sadece sordum Utkunun dediği gibi yılda 2 bin km olmaz yılda bir muayenede olmaz anlaşılan araç sağlam dağılmış ve bir senede anca toplamışlar kısaca işim olmaz ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

h.t

Bugün benim bi tandığım o araca bakmaya gitti. Aracın orjinal park sensörü çalışmıyor, orjinal xenonları yok, ön tampon daha düşük bir modelinmiş(öyle demiş Zeki usta sanırım prog tamponu takmışlar) , airbag açmış araç ve tamir edip kapatmışlar.ön sol aks ın değişmesi gerekiyormuş birde. Onun dışında gidişi , vites geçişleri fena değilmiş.
Ben alma dedim yakınıma çünkü ilk Alfası olacaktı bu. Oda zaten düzgün toplasalardı alırdım diyede ufak tefekte eksikleri var. Tramerinde bişey çıkmadı ama 1 yıl arayla muayeneye girmesi kaza yapıp çekme belgesi aldığını düşündürdü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bandırmalı

Merhaba arkadaşlar,
156 2004 model aracımı satıp temiz bir 159 almayı düşünüyorum.
Bildiğiniz düşük km ve temiz bir 159 varmıdır. Renk olarak siyah önceliğimdir.  :yukari-ok:
İlandaki araç hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmıdır.

You are not allowed to view links. Register or Login
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

max-ime

Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz düşük km ve temiz bir 159 varmıdır. Renk olarak siyah önceliğimdir.  :yukari-ok:

Eski şirket aracı bu. 2011'de toplu satıldılar, aralarında temizleri de vardı.

Aklınızda olsun, düşük paket bunlar. Xenon filan yok.

Bandırmalı

Yok o bana yaramaz.

Benim acelem yok, zaten  Alfam var, uygun ve dolu bir araca ihtiyacım var.
Nasip bekliyecez.
Bilgi için teşekkür ederim.  :yukari-ok:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

zeibel

aracı bilen var mı arkadaşlar?

redromeo156

Merhaba arkadaşlar,

bu arac pert
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

TRUPHASE

Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Fiyat uygun, hasar kaydında 2007 ve 2008 biri 350 biri de 320 lira olmak üzere iki kaza çıkıyor.

Alfistten alfa servisinden satılıktır yazmış, forumdan bir arkadaşın olabilir mi dicem ama mutlaka rastlardım şimdiye.

Ugur beyin arabasi varken neden macera ariyorsunuz ki ?
Rakam yuksek gelebilir ama km, donanim, temizlik ve eski bir forum uyesi olmanin avantajlari, aradaki fiyat farkini fazlasiyla karsiliyor bence.
+1

Arkadaşın bütçesi uymadı maalesef. Bende piyasadaki sıradan ,yorulmuş, özensiz kullanılmış araçların fiyatına versem el bebek-gül bebek baktığım yıllara, araba km yapmasın diye yürüdüğüm yollara,koltuklardaki kremlere yazık olur.Yoksa derdim 2-3 lira fazlasına satmak değil...
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

alfadent

Uğur beyin ilanı mevcut mu?

TRUPHASE

Uğur beyin ilanı mevcut mu?
Hayır ilan yok hatta satma düşüncesi de tam oturmuş değil henüz. Arkadaş özellikle mk2 çok düzgün bir ss arıyorum deyince söyledim.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Deniz

Ben bu arabaya vuruldum resmen

erhankocabas

İlandaki araç ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

tayfun

Ben bu arabaya vuruldum resmen

diyer forumdan bi arkadaş yaptı bunu yakın zamanda. gerçekten çok iyi ve bence en iyi mk1.

alfist_3548

merhaba alfadaslar ızmırdekı bır alfa 159 hakkında bılgınız varmıdır
35 ay 1943 sıyah 2006 model 159
ilan linki
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

mega

Herkeze merhabalar konuya bakındım ama göremedim ilandaki aracı tanıyan bilen varmıdır. Fiyat emsallerine göre nasıldır? Aracı tanıyan yardımcı olacak kimse varmı acaba?

mega

Herkeze merhabalar konuya bakındım ama göremedim ilandaki aracı tanıyan bilen varmıdır. Fiyat emsallerine göre nasıldır? Aracı tanıyan yardımcı olacak kimse varmı acaba?

Yokmu bilen gören tanıyan  :-[

sabrican

Merhaba arkadaşlar,

Eski şirket aracı bu. 2011'de toplu satıldılar, aralarında temizleri de vardı.

Aklınızda olsun, düşük paket bunlar. Xenon filan yok.

Ben bu araca baktım. İç mekanda yıpranma çok fazla. Mesela ayna ayarı yapılan yerde sağ sol ayna seçmek için hilal gibi bir parça var ya o yok, kırılmış. Kayak tünelinin kapağı kırık. Yürüyenin de bakıma ihtiyacı var. Ne kadar masrafı çıkar bilmiyorum. Ben içi yıpranmış olduğu için vazgeçtim bu araçtan.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

İnsomnia

Selamlar herkese 159 modelı alıyorum ınsallah salı gunü  bazı şamımı cevaplara ıhtıyacım var.yardımcı olabılecek bılgılı kullanıcalar varmı acaba...

ozoozo

Hoşgeldiniz , forumda bu aralar 159 cok canlı :) biraz araştırma yaparsanız 159 hakkında ayrıntılı bilgiye ve forum içerisinde satılık ilanlarada ulaşırsınız :)

İnsomnia

Yanlış bır adım atmak ıstemıyorumda kapora verdım bır arabaya sahibinden sıtesınde satılıyor 2009 model  Emin  olmak ıstedım ((

ozoozo

Yanlış bır adım atmak ıstemıyorumda kapora verdım bır arabaya sahibinden sıtesınde satılıyor 2009 model  Emin  olmak ıstedım ((

Aracın linkini paylaşırsanız forumdan arkadaşlar aracı biliyorsa yardımcı olur ancak forum içerisinde geçmişi bilinen,sahibi tanınan birisinden almak %100 mantıklıdır. Zira şu sıralar çok güzel 159 lar satılık forum içerisinde :)

İnsomnia

cok tesekkurler ilginize... görüşleriniz benım için cok onemli

OğuzCanAlantor

cok tesekkurler ilginize... görüşleriniz benım için cok onemli

Bu fiyata daha donanımlı bir 159 sahibi olabilirsiniz fiyat bana yüksek geldi.