Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkboys10

Arkadaşlar 2015 diesel distinctive sahibiyim alırken kredi çekmiştim kredim bitti değiştirmek istiyorum
2015 diesel distinctive kırmızı 7.000 km'de 18 jant cam tavan 82bine bırakıyor sahibi siz ne dersiniz tavsiyeleriniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğulcan Yücel

Düşük kmli mk2 dizel cam tavan spor paketli bi giu arıyordum. Alfa bayraktaki benzinli tct dikkatimi çekti. Araç hakkında bilgisi olan var mı? Sakin düzgün kullanımda ne kadar benzin yakıyor çok üzer mi? Teşekkürler
You are not allowed to view links. Register or Login

Sercan Keklik

Düşük kmli mk2 dizel cam tavan spor paketli bi giu arıyordum. Alfa bayraktaki benzinli tct dikkatimi çekti. Araç hakkında bilgisi olan var mı? Sakin düzgün kullanımda ne kadar benzin yakıyor çok üzer mi? Teşekkürler

tanıdık bir abimizin
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

dr_eros

Siz 0 km düşünüyordunuz galiba  :)

Oğulcan Yücel

Siz 0 km düşünüyordunuz galiba  :)
Keşke 0km alcak bütçemiz olsa  :D

Effethr

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? You are not allowed to view links. Register or Login
Benim ilk dikkatimi çeken kapının bariz renk tonu farkı. Zaten açıklamada da açık açık her tarafı boyalı yazmışlar fakat yinede sizlerin bilgi ve düşüncelerini almak isterim.

OğuzCanAlantor

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? You are not allowed to view links. Register or Login
Benim ilk dikkatimi çeken kapının bariz renk tonu farkı. Zaten açıklamada da açık açık her tarafı boyalı yazmışlar fakat yinede sizlerin bilgi ve düşüncelerini almak isterim.

Sol ön kapıyı boyayan kör oldu heralde:D

qrkmtp

Gercekten sol kapiyi sulu boya ile yapmislar sanki ama ona ragmen arac cok diri geldi gozume zaten km de baya iyi sol kapiyi boyatmayi goze alarak muhtemelen ben alirdim tabi ekspert raporu ile.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hkmtctnky

Benim sağ kapı gibi ilk kat boya falan uğraşmayıp son kat boyasını atmışlar bu garibimede..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

kuti147

Nedir bu rossoların boyacılardan çektiği  :S
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

nazamarya

arac hakkinda bilgi sahibi olan var midir? Tesekkurler

2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

emreyilik

Bu araç hakkında bilgisi olan var mi acep? You are not allowed to view links. Register or Login

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

OğuzCanAlantor

Bu araç hakkında bilgisi olan var mi acep? You are not allowed to view links. Register or Login

Özel yılan 😂

octinum

Of, ben o Rosso katillerinin gözünün ayarını... Töbe töbe. :D Benimki de tricolor. Tavandan solmuş Rosso Alfa başlıyor, kaput ve sağ çamurlukta eh benzer, kapıya geçince Clio kırmızısına doğru bir kayma. Bagaja gelince o Clio kırmızısı artık Rosso Alfa gelmeye başlıyor göze, çünkü bagaj kapağı turuncu!   >:( :duvar: :lol:

akıllı

Eğer plakayı yanlış hatırlamıyorsam kocaeli deki  sahibiyle tanışıp, kısa süre sohbet etmiştik Bursa da bir bukuşmada. Sattığına pişman olduğunu söylüyordu. Ayrıca benim aracı görünce iç geçirip "garajın var mı, bunu yağmurda karda çıkarıyor musun?" sorusuyla beni dumur etmişliği ve tabiri caizse mala bağlamışlığım vardır. Kendi çıkarmıyormuş çünkü. Satan kişi ne kadardır sahibi bilmiyorum ama öncesi sanırım hasta birinden.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düşportacı

Hay maşallah.Bir içim su

cem meric

Hay maşallah.Bir içim su

Alıcaksın bunu çoluk çocuğa karışacaksın var ya ne güzel ya 😀 tatiller uzun yollar oh oh

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düşportacı

Alıcaksın bunu çoluk çocuğa karışacaksın var ya ne güzel ya 😀 tatiller uzun yollar oh oh

Aynen abi  ;) Tavan barı takacaksın bavullar üstte ohh aheste aheste gezeceksin.

cem meric

Aynen abi  ;) Tavan barı takacaksın bavullar üstte ohh aheste aheste gezeceksin.
Aynen tam hayal ettiğim gibi 😀

Vindiesel26

varmıdır bilgisi olan bu araçla ilgili?
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

OğuzCanAlantor

geçenlerde konusu geçti , satıcının söyledikleri dışında çıkanlar olmuştu.

fluhayat

ben de hatırladım bu aracı. arkadaşın dediği gibi araç sahibinin araçla ilgili verdiği beyandan farklı durumların olduğu konuşulmuştu. tam olarak hatırlamıyorum ama öyle ahım şahım şeyler de değildi. yanılıyorsam düzeltsinler fakat önceki fiyatı farklıydı şu anki fiyat daha düşük. 
alfa romeo 2004 156 distinctive

Vindiesel26

ben de hatırladım bu aracı. arkadaşın dediği gibi araç sahibinin araçla ilgili verdiği beyandan farklı durumların olduğu konuşulmuştu. tam olarak hatırlamıyorum ama öyle ahım şahım şeyler de değildi. yanılıyorsam düzeltsinler fakat önceki fiyatı farklıydı şu anki fiyat daha düşük.

5.000 tl birden çekti fiyatı aşağıya, söylenenin dışında neler vardı acaba

Serdivan / Sakarya

ylmz.mrtcn

Arkadaşlar bu malüm kişi ve araç sağolsun beni alfadan uzaklaştırmak için büyük bir sebep oldu. İçimdeki tutku bitmedi belki ama şu aralar ağzım yandığı için uzak duruyorum. Aracın detaylıca konusunu konuştuk zaten SAĞOLSUN ADMİNLER ARKADAŞIN AVUKATLIĞINA soyundukları için yazma fırsatı vermediler bana. Kimseyi karalamak amacında değilim lakin başım çokça yandığı için kesinlikle bu araçtan uzak durun ki bu şahıs insanları dolandırmanın ne demek olduğunu anlasın. 32.500 fiyatı vardı bu aracın biz 29.000 a anlaşmıştır ve çıkan masrafları tek tek yazmıştım. çıkan masrafları düşerse alacağımı söyledim kabul etmedim kaçarcasına uzaklaştı oradan. ve bana 29.000 dan bir kuruş aşşağı vermem yakarım binerim yine de vermem demişti. bir anda bu kadar fiyat düşen araçtaki sorunları anlamak çokta zor değil. Yine söylüyorum KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE uzak durun bu şahıstan.

Vindiesel26

Konu gözümden kaçmış olmalı, yeni farkediyorum. Hayırlısı olsun kendisi hakkında o halde ne diyelim, şehir dışına gidip aracı alamadan dönmek ne demek bende iyi bilirim..

Serdivan / Sakarya