Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

since1910

You are not allowed to view links. Register or Login

cok tesekkurler ilginize... görüşleriniz benım için cok onemli

Bu fiyata daha donanımlı bir 159 sahibi olabilirsiniz fiyat bana yüksek geldi.

159'un dolusuna binmek güzeldir, en azından deri döşeme ve xenon far olmalı ;)

İnsomnia

arkadaslar bu arabayı bilen varmı?

max-ime

Plaka gorunmedigi icin emin olamadim ama bu eski sirket araci olmasi lazim. 2011'de piyasaya dusmuslerdi.

Bu rakamlara bu kmlerde dist. plus da bulunabilir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarknessHero

Plaka gorunmedigi icin emin olamadim ama bu eski sirket araci olmasi lazim. 2011'de piyasaya dusmuslerdi.

Bu rakamlara bu kmlerde dist. plus da bulunabilir.

Plaka son resimdeki tramer sorgulamasında gözüküyor 34 DT 8413 gözünüzden kaçtı sanırım küçük bir yazı

derda

merhaba arkadaşlar öncelikle bu aracı bileniniz tanıyanınız var mı ?

ben bu aracı almak istiyorum dh haberden vet147 ustam çok yardımcı oldu buraya üye olup aracı bilenin olup olmadıgını sor dedi. araba çok ucuz ankarada pert kaydı çıkmış bi araba olabilir dedi. adamı aramıştım zaten oda sol çamurluk la sol kapı değişti demişti. Benim ilk aracım olucak ve resmen alfalara şuan bağlanmış durumdayım gözüm başka araç görmüyor. araç istanbul avcılarda götürebileceğim tanıdığınız ustalar var mı? önerileriniz nelerdir ?

Turismo Internazionale

istenilen fiyat çok az bu araç için , çok iyi bir ustaya göstermek gerekir almadan

TRUPHASE

merhaba arkadaşlar öncelikle bu aracı bileniniz tanıyanınız var mı ?

ben bu aracı almak istiyorum dh haberden vet147 ustam çok yardımcı oldu buraya üye olup aracı bilenin olup olmadıgını sor dedi. araba çok ucuz ankarada pert kaydı çıkmış bi araba olabilir dedi. adamı aramıştım zaten oda sol çamurluk la sol kapı değişti demişti. Benim ilk aracım olucak ve resmen alfalara şuan bağlanmış durumdayım gözüm başka araç görmüyor. araç istanbul avcılarda götürebileceğim tanıdığınız ustalar var mı? önerileriniz nelerdir ?
Özellikle; ''kırmızı şeytan'', ''yer uçağı'',''İtalyan aygırı'', ''otoban faresi'',''şehir efsanesi'',''gönlümün bir tanesi'', ''Milano şahanesi'' gibi ilanlardan uzak durun. Bir Alfa'nın sahibi eğer Alfa sahibi olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsa kesin bakımsız ve ilgisiz kalmıştır.  Ayrıca baktığınız aracın fiyatı düşük olduğunu belirtmek isterim. Kimse yıpranmamış,sorunsız aracına da düşük fiyat istemez.  Başkasının sorunlu aracı da sizin ilk Alfa nız olmamalıdır. Aynı özelliklerde araç bakıyorsanız lütfen daha bakımlı ve kazasız araçları tercih edin. Yoksa arada vermekten üşendiğiniz farkın 3 katını sanayide zamanla birlikte harcasanız bile temiz bir araç meydana getiremezsiniz.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

derda

yorumlarınız için teşekkürler

Gouki

Cam açma tuşlarının oradaki kırmızı bantımsı şey nedir ya :D Sakın bu arabaya bulaşmayın. Scudetto bile tam ortada değil. Sunroof motoru yokmuş. Torpido açma kolu kırık. Son susturucusu orjinal değil. Araba anormal yüksek. Ön tampondaki ızgaralarda olması gereken krom çıtaların yerinde rüzgar esiyor. Arka sileceği, kırık kedi gözünü ve çeki demir kapağını saymıyorum bile. Kapı döşemeleri bile farklı görünüyor!

ismet

Özgün'e tamamen katılmakla birlikte bir ayrıntıya daha dikkat çekeyim: ilanda progression yazmış ama araç distinctive. Elindekinin ne olduğunun bile fakında değil satıcı..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

derda

anladım:) sanırım biraz daha fiyatı arttırıp temiz bi 147 bakmak gerekiyor

ismet

Bu arada distinctive, progression'dan daha iyi (daha dolu: dijital klima, kol dayama, cruise control vb.) modeldir.. Yanlış yönlendirme olmasın..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egemensnt

Bu araç neyin nesi bilen var mı arkadaşlar?

Erkay KAHYA

Bu fiyata pert, toplama değilse gayet iyi.

Belirtilen işlemler yapıldıysa (Triger , debriaj , fren balata , fren disk , buji , ön iki performans lastik , motor kulakları alt üst salıncak ve yazmadığım ufak seyler , orijinal parçalarla yapılmıştır.) toplam 5000 civarı tutar.
Bu kadar işlem yaptıran kişi neden sadece 2 ön lastik taktırır? bence o kısmı saçma geldi.

OzgurMR

Hiç mantıklı bir ilan değil...
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

ahmet_hulusi

Geçen hafta yazlık bakım yaptırırken aynı bu tarz bir araba ve tamiratını üstlenen ustasını gördüm; araç 270.000 de 30.000 tl ye alınmıştı (sıkıntıları; yokuşta bayılma, ağır kalkış, klimanın kafayı yemesi, sensörlerin kafayı sıyırması, ivmelenmenin geç gerçekleşmesi vs. de vs.) araç bakımda günlerdir yatıyormuş. Ciddi masraflar çıkartmış. Gelgelelim konunun devamına bu aracın 6 adet kazası mevcut 3626 tl, 4002 tl, 2166 tl, 245 tl, 1250 tl , son hasar yazmıyor.  (****5864 şasi nolu araç) bu kadar kaza ve 300.000 km için 35.000 tl 'de kimse isteyemez. Ben şahsen kendim böyle bir araç almam heleki 159 gibi gösterişli ve piyasada ender bulunan bir aracı bu kilometrede tercih etmem.   
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Erkay KAHYA

Geçen hafta yazlık bakım yaptırırken aynı bu tarz bir araba ve tamiratını üstlenen ustasını gördüm; araç 270.000 de 30.000 tl ye alınmıştı (sıkıntıları; yokuşta bayılma, ağır kalkış, klimanın kafayı yemesi, sensörlerin kafayı sıyırması, ivmelenmenin geç gerçekleşmesi vs. de vs.) araç bakımda günlerdir yatıyormuş. Ciddi masraflar çıkartmış. Gelgelelim konunun devamına bu aracın 6 adet kazası mevcut 3626 tl, 4002 tl, 2166 tl, 245 tl, 1250 tl , son hasar yazmıyor.  (****5864 şasi nolu araç) bu kadar kaza ve 300.000 km için 35.000 tl 'de kimse isteyemez. Ben şahsen kendim böyle bir araç almam heleki 159 gibi gösterişli ve piyasada ender bulunan bir aracı bu kilometrede tercih etmem.

Km ye takılmayın.
Düzgün kullanım ve uzun yol sonucu bu rakamlara gelmiş olabilir.
Ankara'daki 410.000km deki 159 benim araçtan iyi duruyor.  ;)

Sanırım geçen sene İzmir'de mühendisten satılık bir araç vardı.. 250.000 km lerdeydi. Bu o araç olabilir.
O zaman ki fiyatı da 30.000 dolaylarındaydı.

159 parça fiyatları yüksek bir araç.
Alınıp motor işine girilse zaten 8000 civarı para+vakit gider.
40.000 civarı rakamlara güzel bir 159 almak da var.
Kişinin tercih meselesi.

egemensnt

Dediği bakımları yaptıysa zaten yapılacak masraf yok görünüyor. Bu yüzden değerlendirilebilir gibi. Ön iki lastik olayına bende takıldım. Açıklama da bir diğer gariplik;
''Araç Pert ya da hasar kayıtlı degildir
Değişen yoktur2 parça boya var'' demiş ama sorgulama yapınca hasarlı görünüyor.

Utku

30-35 bin tl aralığında 159 ilanları görenler, aa bu aracın piyasası buralarda heralde diyip, 40 milyara en temiz en bomba en masrafsız arabayı alırım düşüncesine giriyor.

159 gibi premium bir aracı 35 bin tl ye maledemezsiniz arkadaşlar, unutun o düşünceyi.40 a da edemezsiniz.Edenler de spesifik, sayılı örneklerdir.

30 lu ilan rakamlarını görenler, 45 binlere yaklaşan ilanları görünce aa çok pahalıymış diyorlar.Bilmiyorlar ki 35 e alacakları araç onlara zaten 40 binin üzerine malolacak, artı yüksek You are not allowed to view links. Register or Login araca binmiş olacaklar.Geçmişlerini bilmeyecekler ve içlerine sinecek mi oda ayrı mesele.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

max-ime

30-35 bin tl aralığında 159 ilanları görenler, aa bu aracın piyasası buralarda heralde diyip, 40 milyara en temiz en bomba en masrafsız arabayı alırım düşüncesine giriyor.

159 gibi premium bir aracı 35 bin tl ye maledemezsiniz arkadaşlar, unutun o düşünceyi.40 a da edemezsiniz.Edenler de spesifik, sayılı örneklerdir.

30 lu ilan rakamlarını görenler, 45 binlere yaklaşan ilanları görünce aa çok pahalıymış diyorlar.Bilmiyorlar ki 35 e alacakları araç onlara zaten 40 binin üzerine malolacak, artı yüksek You are not allowed to view links. Register or Login araca binmiş olacaklar.Geçmişlerini bilmeyecekler ve içlerine sinecek mi oda ayrı mesele.
Sen cozdun Utku'cum 159 isini :)

Utku

Sen cozdun Utku'cum 159 isini :)

3 ay aradım 3 aydırda kullanıyorum, bişeyler kapmışızdır :P
6 aydır ilanlarına bakarım, 40 bin tl altı fiyatlılarda mutlaka bir falso oluyor.

Bana göre insanın içine sinecek, temiz, donanımlı, manuel bir 159 için minimum 42-44 bin tl, otomatikler için 45-47 bin dolayında olmalı rakamlar.Tabi km,temizlik ve donanıma göre az çok değişir

Ama işte 30 35 i gören diyorki 156 mın, 147 min üstüne 10 bin koysam da 159 alsam.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

alfacan

Alıntı Yap

Ama işte 30 35 i gören diyorki 156 mın, 147 min üstüne 10 bin koysam da 159 alsam.
Alıntı Yap

Bende bu şekilde düşünüyordum ne yalan söyliyim  :D

redromeo156

duzgun araç duzgun para ılandakı araçların bır cogu resmen satmak ıstemıyor 6 ay ıcınde 4 tane 159 sattım ve bunlardan bır tanesını bıle sayfadan bırıne veremedik :) he gercı reklam yapmadık sureklı bu araçlarımız var dıye fakat gecen hafta sattığım araç sanroof bı zenon mercek koltuk ısıtma bej derı soğutmalı torpıdo ve kolçak gıbı bı cok özellik tam dolu aracı 46500 e verdım sıfır tramer bence cok uygun fıyat ama bızım ınsanımız maalesef bos araca cıddı paralar verıyor ben bugun 159 a sureklı bınıcek olsam kesınlıkle otomatık tercıh ederım gecen hafta satılan 159 ızmırdekı sanroof harıc dolu araçtı ınsallah bızden bırısı almıştır.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

ArinFırat

duzgun araç duzgun para ılandakı araçların bır cogu resmen satmak ıstemıyor 6 ay ıcınde 4 tane 159 sattım ve bunlardan bır tanesını bıle sayfadan bırıne veremedik :) he gercı reklam yapmadık sureklı bu araçlarımız var dıye fakat gecen hafta sattığım araç sanroof bı zenon mercek koltuk ısıtma bej derı soğutmalı torpıdo ve kolçak gıbı bı cok özellik tam dolu aracı 46500 e verdım sıfır tramer bence cok uygun fıyat ama bızım ınsanımız maalesef bos araca cıddı paralar verıyor ben bugun 159 a sureklı bınıcek olsam kesınlıkle otomatık tercıh ederım gecen hafta satılan 159 ızmırdekı sanroof harıc dolu araçtı ınsallah bızden bırısı almıştır.
emin ol o 159 u görür görmez ilan vermeye karar verdim.41.900 yazmıştı.zaten ilan 2 gün durdu hemen satıldı,içi dışı çok düzgün duruyordu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6