Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese Merhaba, aşağıdaki araç hakkında sizlerin fikirlerini öğrenmek isterim. Hasar kaydı ve değişen çok kafama takılmadı da o sağ arka kapıdaki derin çizik canımı sıktı biraz. O olmasaydı hiç düşünmezdim. :)

You are not allowed to view links. Register or Login in eski aracı. akıbeti nedir bilmiyorum ama fena durmuyor. hala temiz görünüyor.

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

martini_lancia

Herkese Merhaba, aşağıdaki araç hakkında sizlerin fikirlerini öğrenmek isterim. Hasar kaydı ve değişen çok kafama takılmadı da o sağ arka kapıdaki derin çizik canımı sıktı biraz. O olmasaydı hiç düşünmezdim. :)

Sitedeki şu anki mevcut alternatifleri baz aldığımızda fiyat-performans olarak sanırım daha iyisini bulamazsınız gibime geliyor.Sercan üstadın geçmişte ampulünden,ses kompenentlerine kadar büyük emek verdiği bir araçtı,çiziğe takılıp da bu aracı pas geçmek hata olur kanımca;koltukları ve trim aksamı gördüğüm kadarı ile  muazzam derecede temiz duruyor,ayrıca araçlar takdir edersiniz koleksiyon için özel ısıtmalı garajlarda saklananları bir kenara koyarsak,süs eşyası ya da biblo değil,trafik gibi etkileşimli bir ortamda kozmetik anlamda her an herşey araçlarımızın başına gündelik hayatta gelebilir.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

alplevent

Sitedeki şu anki mevcut alternatifleri baz aldığımızda fiyat-performans olarak sanırım daha iyisini bulamazsınız gibime geliyor.Sercan üstadın geçmişte ampulünden,ses kompenentlerine kadar büyük emek verdiği bir araçtı,çiziğe takılıp da bu aracı pas geçmek hata olur kanımca;koltukları ve trim aksamı gördüğüm kadarı ile  muazzam derecede temiz duruyor,ayrıca araçlar takdir edersiniz koleksiyon için özel ısıtmalı garajlarda saklananları bir kenara koyarsak,süs eşyası ya da biblo değil,trafik gibi etkileşimli bir ortamda kozmetik anlamda her an herşey araçlarımızın başına gündelik hayatta gelebilir.

Haklısınız tabii. O çizik için tahminim kapı sacının değişmesi gerekir, korkum bu aslında fazladan bir değişen  :) Çekiçlenecek düzeltilse tabi çok daha iyi olur. Fakat arabanın geçmişinin forumda bilinmesi ve iyi anılması fikrimi değiştirdi. Kapıya çok takılmayabilirim.

devirsever

156 guzelmis gercekten, hoparlorler ne durumda bilmiyorum ama sadece o tip bir yerlesim yapabilmek bile buyuk emek istiyor. En kotu 2-3 bin harcayip guzel bir 3 yollu hoparlor takilir oraya tabi ustundekileri kotu durumdaysa. Tek eksik bence hoparlor izgarasi birde guzel bir jant yay ikilisi birde 0.9-1.6lt arasi motor hacmi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

devirsever

Bu hafta sonu bir 166 3.0 bakmaya gittim 98 bin km de diye kontağı açtık 192 bin km.. tüv kagıdı 188 bin km. Km saati değişmiş falan mış filanmış.. Kurnaz olun :) dikkat edin.

166 larda bu sikinti var evet, gostergedeki lcd zaman icinde okunamaz duruma geliyor. Kutay sagolsun emanet gosterge ile girmis sonuncuya, haliyle senin karsilastigin durum aynen bendede var, lcd tamir ettirecegim ama beyin 73bin gosterge 94bin son muayene 188bin hadi gelde cik isin icinden

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

alplevent

Haklısınız tabii. O çizik için tahminim kapı sacının değişmesi gerekir, korkum bu aslında fazladan bir değişen  :) Çekiçlenecek düzeltilse tabi çok daha iyi olur. Fakat arabanın geçmişinin forumda bilinmesi ve iyi anılması fikrimi değiştirdi. Kapıya çok takılmayabilirim.

Araç satılmış bile. Beklemeye devam edelim  :duvar:

devirsever

Evet satilmis olabilir, benim buraya sorupta kacirdigim bir kac arac oldu, en guzeli risk alip fazla duyurmadan kapatmak isi Alfisti affetmez

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

Aşmış

Sırf ses sistemi için alırdım o aracı. Hatta gerçekten alırdım muhtemelen satılmasaydı.  :duvar:
Dinlemiştim de ilk yapıldığında.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

alplevent

Yok mu koca forumda 156'sını satmak isteyen yahu ? Nerede bu tutulmayan satılmayan Alfa sahipleri ?  :D Araç bulamıyoruz memlekette.  :'(

Aşmış

Siz büyük uğraşlar sonunda aracınızı alır almaz ortaya çıkacaklar. Alfa'da öyle yürüyor. Satarken de kimse almayacak satılır satılmaz biri gelip soracak. Maalesef böyle oluyor hep. :)
Umarım sizin maceranız böyle olmaz.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

Erkay KAHYA

Yok mu koca forumda 156'sını satmak isteyen yahu ? Nerede bu tutulmayan satılmayan Alfa sahipleri ?  :D Araç bulamıyoruz memlekette.  :'(

Acele edip sizi hayal kırıklığına uğratacak bir araç almamanızı tavsiye ederim.  ;)

coyote

İyi kondisyondaki bir 156'yı, mantıksız fiyatlar istemediğiniz sürece satmak zor değil. Ancak yerine başka bir otomobil alınacaksa, benzer fiyat/performans kademesinde bir otomobil neredeyse olmadığı için, ben dahil tüm temiz 156 sahipleri, satmadan önce iki sefer düşünüyoruz.

Erkay Bey'in mesajına katılıyorum, örneğin ben 156'yı satın almadan önce 10 ay kadar bir süre hergün ilanları takip edip, bu süreçte oldukça fazla 156'yı görmeye gitmiştim. Sadece 156 için değil, temiz Alfa Romeo bulmak şans işi, hemen de karşınıza çıkabilir, 10 ay sonra da.  :clover:

alplevent

İyi kondisyondaki bir 156'yı, mantıksız fiyatlar istemediğiniz sürece satmak zor değil. Ancak yerine başka bir otomobil alınacaksa, benzer fiyat/performans kademesinde bir otomobil neredeyse olmadığı için, ben dahil tüm temiz 156 sahipleri, satmadan önce iki sefer düşünüyoruz.

Erkay Bey'in mesajına katılıyorum, örneğin ben 156'yı satın almadan önce 10 ay kadar bir süre hergün ilanları takip edip, bu süreçte oldukça fazla 156'yı görmeye gitmiştim. Sadece 156 için değil, temiz Alfa Romeo bulmak şans işi, hemen de karşınıza çıkabilir, 10 ay sonra da.  :clover:

Haklısınız, zaten hemen hemen her araba için geçerli söyledikleriniz. Ama 10 ay da çok be Hocam  :'( Bir ay oldu arabamı satalı bir aydır her gün farklı sebepten kahrediyorum  :D

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login, aracınızı sattıysanız işiniz zor. Biz zamanında 156'yı evin ikinci aracı olarak aldığımız için, zaman konusunda bir sıkıntımız yoktu. Bu nedenle istediğim kadar ince eleyip sık dokuyabilmiştim. Umarım aradığınız 156'yı biran önce bulursunuz.

alplevent

You are not allowed to view links. Register or Login, aracınızı sattıysanız işiniz zor. Biz zamanında 156'yı evin ikinci aracı olarak aldığımız için, zaman konusunda bir sıkıntımız yoktu. Bu nedenle istediğim kadar ince eleyip sık dokuyabilmiştim. Umarım aradığınız 156'yı biran önce bulursunuz.

Bu araca ne dersiniz peki ? Km'si biraz fazla gibi ama, bose ses sistemi güzel bir ekstra. Bir de koltuklar deri olsaydı tadından yenmezdi  :D

coyote

Bu araca ne dersiniz peki ? Km'si biraz fazla gibi ama, bose ses sistemi güzel bir ekstra. Bir de koltuklar deri olsaydı tadından yenmezdi  :D

Şahsi görüşüm, tek artısı sunroof. Eğer 1.6 bir 156'ya 40 bin tl'nin üzerinde bir para ödenecekse, bence kilometresi daha düşük ve kondisyonu daha yüksek olmalı. Sonradan kaplanan, kangal sucuk stili direksiyon konusuna girmiyorum bile  ;)

alplevent

Şahsi görüşüm, tek artısı sunroof. Eğer 1.6 bir 156'ya 40 bin tl'nin üzerinde bir para ödenecekse, bence kilometresi daha düşük ve kondisyonu daha yüksek olmalı. Sonradan kaplanan, kangal sucuk stili direksiyon konusuna girmiyorum bile  ;)

Kangal sucuk güzel tabirmiş  :D Teşekkür ederim.

murat

Kangal sucuk güzel tabirmiş  :D Teşekkür ederim.

Bence direksiyon hallolur çünkü araç ilk kez gördüğüm T. SPRAK modeli  :duvar: Yani belki de bir kısrak demek istemiş olabilir şair burda..  :p
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

alplevent

Bence direksiyon hallolur çünkü araç ilk kez gördüğüm T. SPRAK modeli  :duvar: Yani belki de bir kısrak demek istemiş olabilir şair burda..  :p

Onu gözden kaçırmışım ben  :D Özel siparişle üretilmiştir belki de bu seriden ?  :lol:

devirsever

Valla o paralara en az 2lt binmek lazim

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

Sercan Keklik

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

coyote

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu akşamki iftarlık belli oldu  :)

Testarossa

Coyote bey güzel yere değinmiş "kangal sucuk"  :D :D :D
this is all about passion

Kibitzer

Temiz araç için 1000küsür km gitmeyi göze alın. Ben ikinci 156'mı İstanbul'dan Trabzon'a gidip almıştım. Böyle nadide araçlar hemen kapımızın dibinde ortaya çıkmıyor çoğu zaman.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

alplevent

Temiz araç için 1000küsür km gitmeyi göze alın. Ben ikinci 156'mı İstanbul'dan Trabzon'a gidip almıştım. Böyle nadide araçlar hemen kapımızın dibinde ortaya çıkmıyor çoğu zaman.

Yeter ki içime sinen bir araç olsun da 1000 de gidilir 2000 de  :)