Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aranimas

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur bey yanlış anlaşılma olmasın, Araç masraf açtı diye iletmedim.

Kendisine göre çok masraf çıkarttığını düşündüğünü iletti dedim.

Tesekkurler ben dogru anladim da cumleyi tam kuramadim sanirim  :))
Gerci satici eski sahibinin varlikli oldugunu soyledi. Ona gore fazla olan masraf beni batirmaz umarim :lol:

balesanist

selamlar eğer bir sıkıntı olmazsa Pazartesi aracı ben alıyorum. Bugün anlaştık. Sizden de bahsetti arkadaş.
Sercan Bey'in söylediği eski kullanıcısı için ne çok masraf açmış bilemiyorum ancak ben de gidip gördüğümde temizliğine hayret ettim ve kullanınca da karar verdim. Ekspertiz de sorunsuz çıktı. Lokal boya bile yok araçta. Özellikle iç mekan 8 yaşında 170binde bir araç için anormal temiz. Mat siyah kaplama düşünüyorum ama bunları araç için başlık açınca sizinle tartışırız hele bir alayım da :)
Merak eden varsa dynoda 213 hp 365 nm çıktı.

Hayırlı olsun şimdiden. Allah kaza bela vermesin. Kesinlikle pişman olunmayacak bir alışveriş olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma da ümidi kestim artık. 4. kez bir 159'un kıyısından döndüm. 159 nasip olmayacak herhalde bana. Tekrar GT mi kovalasam
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Testarossa

Güzel araç ama o jantları görseli daha güzel olan hafif bir jantla değiştirseniz daha güzel olur bence
this is all about passion

Aranimas

Jantlar orjinal yeni ti paketin jantlari ve benim hosuma gitti acikcasi. Durumlari da iyi gayet degistirmem herhalde. Beyaz 159 mu olur diyordum o bile gozum alisinca guzel gelmeye basladi :))

devirsever

Jantlar orjinal yeni ti paketin jantlari ve benim hosuma gitti acikcasi. Durumlari da iyi gayet degistirmem herhalde. Beyaz 159 mu olur diyordum o bile gozum alisinca guzel gelmeye basladi :))

Eger 159 ti paketinin oem jantlariysa bence degisilmemeli, gorseli zaten cok cuk oturmus. Ama giu dan alinip takildiysa bilemiyorum, yani yuk dayanimi ve ET olcusu falan bakimindan.

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Aranimas

Sanirim yeni TI pakette 18 ve 19 opsiyonu varmis ve 18 orjinal janti bu.
Mesela su ilandaki aracta da aynisi var

Genelde 19 tercih edilmis ama 18 olmasina sevindim acikcasi biraz daha konforlu olmasi acisindan

balesanist

Kesinlikle yakından fotoğraftakinden daha hoş duruyor. Siyah janttan nefret etmeme rağmen beğenmiştim. Ti janta tercih eder miydim? Birkaç hafta belki
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

karekulak

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir 156 bakıyorum. Uzun süre binilecek kondisyon ve bakımda olsun istiyorum. İlandaki iki araç hakkında ne düşünürsünüz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Theillest

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir 156 bakıyorum. Uzun süre binilecek kondisyon ve bakımda olsun istiyorum. İlandaki iki araç hakkında ne düşünürsünüz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

En dip fiyattan en yüksek fiyata çıkmışsınız.ilk önce Mk1 mi mk2 mi alcağınıza karar verin bence .SS şanzıman 156 da çok iyi kontrol etrirmeniz lazım ilerde başınıza masraflar açabilir .İlk araç yaşına ve fiyatına göre uygun .Ama ilerde iki araç da LPG dönüşümü isteyebilir onuda düşünmeniz lazım .İlla 2.0 tercihiniz ise manuel almanızı tavsiye edebilirim mk2 az var ama 1.5 veya Mk1 bulmanız daha iyi olur .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MBGR

TBi'in tek eksigi arka tampondaki TBi logosu. O da en sonra 85 ira filandi. Geri kalani icin diyecek birsey yok zaten

Jant mevzusunda da, asagida linkini verdigim 159'un kendi katalogunda da gorebileceginiz uzere TBi'in jantlari orjinal, fabrikadan oyle cikmis. Bir donem Ti paket bu jantlarla piyasaya surulmus.

Bu janttan daha az nadide olsa da, 159'a giden tek jant bence 19 Ti janti. Guilia janti bile Ti kadar yakismiyor.

Ama on arka 16 mm spacer sart. Yoksa icerde kaliyor :)

Aranimas

TBi'in tek eksigi arka tampondaki TBi logosu. O da en sonra 85 ira filandi. Geri kalani icin diyecek birsey yok zaten

Jant mevzusunda da, asagida linkini verdigim 159'un kendi katalogunda da gorebileceginiz uzere TBi'in jantlari orjinal, fabrikadan oyle cikmis. Bir donem Ti paket bu jantlarla piyasaya surulmus.

Bu janttan daha az nadide olsa da, 159'a giden tek jant bence 19 Ti janti. Guilia janti bile Ti kadar yakismiyor.

Ama on arka 16 mm spacer sart. Yoksa icerde kaliyor :)

Tesekkurler herseyi aciga kavusturmussunuz :)
19 ti janti gorsel olarak bence de daha iyi ancak zaten normalden sert olan TI suspansiyon bi de 19 jant bence biraz fazla olurdu. Kullandigimda konfordan memnun kaldim degistirecegimi sanmiyorum. Arkadasin da dedigi gibi hem arac hem de jantlar gercekte fotograflardakinden cok daha iyi duruyor.
Haftaya başligini kendi cekecegim resimlerle acacagim umarim:))

arallu

Yakın zamanda 156 alan biri olarak selespeed için kenarda bir miktar para bırakmak gerek. Alım sürecinde 10-15 tane 156 bakmısımdır, ilk başta otomatik olsun diyordum ama hiç içime sineni denk gelmemişti. Gerçi o zamanlar bu forumlara bakmıyordum. Malum site bu arabaları almak için ikinci sırada bakılacak bir yer bence. Sabırlı olunur ise alfa romeo forumlarına hikayesi, geçmişi belli çok güzel ilanlar çıkıyor. Şu an çıkan 166 3.0 busso ilanı gibi.

İlanlar arasında ise ilk ilandaki galeri ilanını ben olsam düşünmezdim. 2. ilan ise güzel duruyor.

Semmutlu

Arkadaslar Merhaba grupta yeniyim 159 almak istiyorum. Aşağıdaki araba ile ilgili ne düşünüyorsunuz alınmalı mı. Sabah akşam aklımda  :o :o :o yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

coyote

Arkadaslar Merhaba grupta yeniyim 159 almak istiyorum. Aşağıdaki araba ile ilgili ne düşünüyorsunuz alınmalı mı. Sabah akşam aklımda  :o :o :o yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Ilgili 159'u tanımıyorum. Sadece ilana bakarak şahsi görüşüm; Fiyatına göre, aman kaçmasın denecek pek bir özelliği yok.

selim

İyi günler arkadaşlar, ikinci araç almam gerektiği için lpg sistemli 156 selespeed almaya karar verdim, şu an bulunduğum yere en yakın şu ilandaki aracı buldum aracı bilenler var mı tavsiye edermisiniz? önerebileceğiniz başka temiz mk1 selespeed var mı?herkese selamlar.

İlan No: 700511245
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

canersen

selamlar eğer bir sıkıntı olmazsa Pazartesi aracı ben alıyorum. Bugün anlaştık. Sizden de bahsetti arkadaş.
Sercan Bey'in söylediği eski kullanıcısı için ne çok masraf açmış bilemiyorum ancak ben de gidip gördüğümde temizliğine hayret ettim ve kullanınca da karar verdim. Ekspertiz de sorunsuz çıktı. Lokal boya bile yok araçta. Özellikle iç mekan 8 yaşında 170binde bir araç için anormal temiz. Mat siyah kaplama düşünüyorum ama bunları araç için başlık açınca sizinle tartışırız hele bir alayım da :)
Merak eden varsa dynoda 213 hp 365 nm çıktı.

çok güzel sevindim keyifli bir araç aldınız. Bende 159 TBI kullanıcısıyım. şuan için masrafım çıkmıyor servis geçmişindede garantiden değişen birkaç şey dışında masraf göremedim. ayrıca yurtdışından parçaları gayet güzel alınabiliyor çok üretici var. şuan disk ve balatalarımın bitmesini bekliyorum ön arka disk setini balatalarıyla beraber brembodan 2000tl ye aldım. hemde standartından bir süt versiyon uv diskler. arka diskler serviste ve merkez depolarında bulunmuyor belirteyim. belki bakım yaptırırsanız ihtiyaç durumunda karşılaşacağınız bir durum söylemek istedim. beni yurtdışından almaya sevk eden konu buydu. Sadece TBI ve 2.4 Q4 versiyonlarında kullanılan diğer 159 lara göre hava kanallı çift yanaklı diskler . TBI ile uzun araştırmalarım oldu serviste pahalı değil. 

Semmutlu

Ilgili 159'u tanımıyorum. Sadece ilana bakarak şahsi görüşüm; Fiyatına göre, aman kaçmasın denecek pek bir özelliği yok.

Bu araçla ilgili eksik gördükleriniz yada benim dikkat etmem gerekenler ne olabilir. yarın aracı görmeye gideceğim.
Elimdeki imkanlara göre bulabildiğim araç bu sizin önerebileceğiniz max 80.000 tl lik Alfa 159 var mı peki

halil

Bu araçla ilgili eksik gördükleriniz yada benim dikkat etmem gerekenler ne olabilir. yarın aracı görmeye gideceğim.
Elimdeki imkanlara göre bulabildiğim araç bu sizin önerebileceğiniz max 80.000 tl lik Alfa 159 var mı peki

bu araca bakabilirsiniz.makyajlı kasa.ama iyi bir kontrolden geçirmeniz gerekir.özellikle kaporta aksamını.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Semmutlu

bu araca bakabilirsiniz.makyajlı kasa.ama iyi bir kontrolden geçirmeniz gerekir.özellikle kaporta aksamını.

Bu araca da bakmıştım güzel araç ama sağ direkte işlem olduğu için çekindim. benim gönderdiğimde 4 parça boya var

erim

Bir arkadaşım için qv mito bakıyoruz ilanını paylaştığım araç hakkında bilgi olan varmı ?

Cero

Merhabalar. Bu araci almayi düşünüyorum. tanıyan var mı acaba?

Kılıç Kalkan

Araç Malatya da imiş ama hiç trafikte denk gelmedim ilginç.

HuseyinGunduz

Nasipse ilanlada ki arabayı almak istiyorum . Aracı tanıyan bilen var mıdır ?

147 1.6 Twin Spark Distinctive 2006

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  ve tag liyemediğim diğer arkadaşlar. Danışmanlık ücreti almıyoruz ama çok net bir şekilde şunu yazabilirim ki;

Paylaşılan bütün araçların %90 ının seceresini ilk sahibini, 2.3.4.5.6.7.8 vs.. sahiplerini tanıyan bir çok arkadaşımız var. Fakat geçenler de de bende bir şey yazdım. Üstüne ara bozan, mal kötüleyen duruma düştüm. Halbuki bahsi geçen araçların şaseleri, yetkili servis kayıtlarına kadar herşeyi mevcut  en azından bende. (Yetkili Yedek Parça İşi yaptığımızdan ötürü tüm secereyi görebiliyoruz)

Diğer tarafta ise yeni gelen üyenin konuya girip sadece burdan bi cevap bekleyip daha sonra facebook vb ortamlarda dünyanın en iyi alfa ustası ve ekspertizi olduğu için çoğu arkadaş konuya artık cevap vermiyor. Lütfen sizden ricam konulara destek olarak, paylaşım yaparak daha sonra bu araba nasıldır yorumuna gelsek bizde burda sağılmış inek olmadığımızı görsek daha mutlu oluruz.

You are not allowed to view links. Register or Login bence burayada 50 msg sınırı getirelim.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Cero

Doğru söylüyorsunuz bende bir süre yanıt alamayınca öyle düşündüm. Sonuçta bende satacak olsam birilerinin forumda çok aktif olmamış yada aktif olsa dahi arabam hakkında doğrudan buraya ifşa eder gibi yazması da hoş olmaz. Konuyla alakalı bir kaç servis ve alfa 159 kullanan birkaç kişiyle görüşerek bilgi edindim. Ona göre niyetlendim almaya ama elimdeki aracı satmam gerekiyor şuan da piyasa baya bir durgun benim bulunduğum yerde çok büyük değil. Haliyle ben alana kadar satılır mı bilmem.

Foruma bir yıldır üyeyim. belirli aralıklarda girip konuları hakikaten kullanıcılardan duymak amacıyla kayıt oldum. Araba konusunda çok bir bilgim olmadığı için aktif olmak mümkün olmuyor. Her araba alana hayırlı olsunla 50 mesaj dolabilir. Belki referans sistemi bu kısım için düşünülebilir.