Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

Kaput değişmiş.önden kaza yapıp hava yastığı açmıştır.göbekteki arma da yeni model zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

alfizml

You are not allowed to view links. Register or Login

Aracı tanıyan ya da hakkında tavsiyesi olan varsa fikirlerinizi önemle beklerim.

Spider916

Merhaba ;

Aracı forumdan tanıyan varmı ?

You are not allowed to view links. Register or Login sen de olan selespeed diye hatırlıyorum fakat bu aracın eski sahibi belki senden alışveriş etmiştir diye sormak istedim.

Herkese teşekkürler
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

agucba

Aşağıdaki MiTo'ları tanıyan var ise bilgi verebilir mi?

Veya İstanbul içinde (Anadolu yakası tercih sebebidir), otomatik, 100 bin TL'yi aşmayan, büyük kazası olmayan (sürtme kaynaklı makul boyalar kabul edilebilir) satılık MiTo gören, bilen varsa, bilgi verebilir mi?

///////////////

murat

Kaçıncı baskı olacak bilmiyorum ama söylemeden edemiyorum ki benle aynı durumdasınızdır: Bunlar geçen sene 45 Liraydı, yani buralar hep dutluktu  :D :D :D :duvar: :duvar: :duvar: Fiyatlar nerdeyse 3 e katlandı ama enflasyon yok ülkede  :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

balesanist

Yaklaşık bir ay önce kırmızı bir 159 tbi ilandaydı. Akibetini bilen var mı acaba?

"Mantığınla sev, duygularınla seç"

EmKa

Yaklaşık bir ay önce kırmızı bir 159 tbi ilandaydı. Akibetini bilen var mı acaba?

Çok düşük bir km ve 180-190 gibi bir fiyatı vardı sanırım, 2 gün ya kaldı ya kalmadı ilanda.

balesanist

Çok düşük bir km ve 180-190 gibi bir fiyatı vardı sanırım, 2 gün ya kaldı ya kalmadı ilanda.
İlan fiyatı 195 bin TL, 45 bin kmdeydi. Çok kısa kaldı ilanda. Zaten bunun gibi araçlar çok kısa sürede el değiştirip bir daha da görünmüyor. Foruma da uğramıyor. Biz acaba mı falan mı filan mı derken el oğlu çoktan satışı almış oluyor. Biz de kendi adıma belirtiyorum, kendimizi alfisti sanıyoruz. Arkasından bakıyoruz.

EmKa

İlan fiyatı 195 bin TL, 45 bin kmdeydi. Çok kısa kaldı ilanda. Zaten bunun gibi araçlar çok kısa sürede el değiştirip bir daha da görünmüyor. Foruma da uğramıyor. Biz acaba mı falan mı filan mı derken el oğlu çoktan satışı almış oluyor. Biz de kendi adıma belirtiyorum, kendimizi alfisti sanıyoruz. Arkasından bakıyoruz.

Katılmıyorum, bence kendinize de haksızlık ediyorsunuz. Tabii ki sizin veya başkalarının ekonomik durumunu bilmiyorum ama, 195 bin TL'yi hiç düşünmeden bir hobiye veya tutkuya harcayacak kadar durumumuz iyi olsaydı keşke, o zaman ben de o kadar hızlı hareket edebilirdim. Sınır kapısını geçtiğimizde birkaç aylık maaş edecek arabalardan bahsediyoruz, biz birkaç yıl bağlamak zorundayız böyle olunca mecburen düşünme süresine ihtiyacımız oluyor.

Giulia QV kampanyalı fiyat son ürün 800 bin TL deseler ne yapabilirim ki sonuçta, isterse 200 bin TL desin yine MTV, kasko derken oturduğu yerde aylık bir asgari ücretten fazla yiyecek araba, nasıl halledeceğiz diye düşünmek zorunda kalacağım. :)

Aranimas

Arac forumdan bir arkadas tarafindan alindi arkadaslar..bende de TBI oldugundan iletisimde oldugum bir arkadasti..bana da forumdan ulasmisti..ben yine de daha bilgi vermeyeyim kendisinin tercihi olsun foruma bilgi vermek..

balesanist

Katılmıyorum, bence kendinize de haksızlık ediyorsunuz. Tabii ki sizin veya başkalarının ekonomik durumunu bilmiyorum ama, 195 bin TL'yi hiç düşünmeden bir hobiye veya tutkuya harcayacak kadar durumumuz iyi olsaydı keşke, o zaman ben de o kadar hızlı hareket edebilirdim. Sınır kapısını geçtiğimizde birkaç aylık maaş edecek arabalardan bahsediyoruz, biz birkaç yıl bağlamak zorundayız böyle olunca mecburen düşünme süresine ihtiyacımız oluyor.

Giulia QV kampanyalı fiyat son ürün 800 bin TL deseler ne yapabilirim ki sonuçta, isterse 200 bin TL desin yine MTV, kasko derken oturduğu yerde aylık bir asgari ücretten fazla yiyecek araba, nasıl halledeceğiz diye düşünmek zorunda kalacağım. :)
Haklısınız. İnşallah çocuklarımız daha güzel günler görür.

balesanist

Arac forumdan bir arkadas tarafindan alindi arkadaslar..bende de TBI oldugundan iletisimde oldugum bir arkadasti..bana da forumdan ulasmisti..ben yine de daha bilgi vermeyeyim kendisinin tercihi olsun foruma bilgi vermek..
Forumdan birinin alması sevindirici. Konu açmasını bekleyeceğiz artık.

fluhayat

Herkese merhaba. Alfa istegi tekrardan icimde kiprasti ve bu yuzden 156 almaya karar You are not allowed to view links. Register or Login ilandaki arac icin sahibiyle iletisime gectim. Pek uzarltmayayim. Yaptirdigim ekspertizde pek hos olmayan seylerle karsilastim. Sase uclarinda islem varmis, bir kac parca macunlu boyali diger yerler temizlik boyali, on panel duzeltilmis, motor 69 beygir cikti. Motorun yapildigini soyledi fakat motor yikik. Conta suya yag karistiriyor. Yag kacaklari var. Ayna motorlari calismiyor, sanzimanin kontrol edilmesi lazim, sis farindan birsi yanmiyor, ic dosemelerde fazla deformasyon var. Bunun gibi bir kac sey daha vardi. Umarim bu araci alacak arkadas burayi okur da alir. Soyledigine gore araci yakinindan almis vs vs. Her neyse saglik olsun. Araba alinacak donem degil ama gidikladi biseyler.
alfa romeo 2004 156 distinctive

radar54

Herkese merhaba. Alfa istegi tekrardan icimde kiprasti ve bu yuzden 156 almaya karar You are not allowed to view links. Register or Login ilandaki arac icin sahibiyle iletisime gectim. Pek uzarltmayayim. Yaptirdigim ekspertizde pek hos olmayan seylerle karsilastim. Sase uclarinda islem varmis, bir kac parca macunlu boyali diger yerler temizlik boyali, on panel duzeltilmis, motor 69 beygir cikti. Motorun yapildigini soyledi fakat motor yikik. Conta suya yag karistiriyor. Yag kacaklari var. Ayna motorlari calismiyor, sanzimanin kontrol edilmesi lazim, sis farindan birsi yanmiyor, ic dosemelerde fazla deformasyon var. Bunun gibi bir kac sey daha vardi. Umarim bu araci alacak arkadas burayi okur da alir. Soyledigine gore araci yakinindan almis vs vs. Her neyse saglik olsun. Araba alinacak donem degil ama gidikladi biseyler.

Aydın da Alfa sayısı artıyor ama maalesef usta için İzmire gitmeye üşeniliyor. Buradaki sanayide alt takım ve yağ bakımı hariç iş yaptırmıyorum. Özellikle motor nerede yapılmış çok önemli yeni yapılmışsa yağ kaçakları neden var. Umarım uzun yol gelip bu süprizlerle karşılaşmadınız geçmiş olsun...
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

fluhayat

Aydın da Alfa sayısı artıyor ama maalesef usta için İzmire gitmeye üşeniliyor. Buradaki sanayide alt takım ve yağ bakımı hariç iş yaptırmıyorum. Özellikle motor nerede yapılmış çok önemli yeni yapılmışsa yağ kaçakları neden var. Umarım uzun yol gelip bu süprizlerle karşılaşmadınız geçmiş olsun...
maalesef ben kendimce uyaniklik yaptim diyeyim. 53e birakirim dedi ben de hemen bi ekspertiz yapalim alayim dedim. Hic dusunmedim neden bukadar dustu diye. Motor yapilmamistir bence. Yapilmis olsaydi yag karistirma olayi olmazdi ve 69 beygir cikmazdi. Neyseki gezenadam ile isimo yaptim ve gelmedim.
alfa romeo 2004 156 distinctive

ademirtas

Selamlar Arkadaşlar,

Bu araçlar ile ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba ?

1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

Burock27

Aytuğ Acardan satilik 156 sw. Araçla ve Aytuğ ustayla bir ilgim yok. Facebook ta gördüm arayan varsa değerlendirsin istedim[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suqunet

merhaba,

bir arkadasım arac bakıyor da kendisinde giu var 2014 dizel onu satıp 159 istiyor. alttaki aracı tanıyan bilen var mıdır?

pierrecardin

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonları keyif ve hobi için binmelik bir 145 arıyorum.
Bu ilanla ilgili bilgisi olan veya başka bir önerisi olan var mı acaba?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

Ogzhan

merhaba,

bir arkadasım arac bakıyor da kendisinde giu var 2014 dizel onu satıp 159 istiyor. alttaki aracı tanıyan bilen var mıdır?

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonları keyif ve hobi için binmelik bir 145 arıyorum.
Bu ilanla ilgili bilgisi olan veya başka bir önerisi olan var mı acaba?

Farklı planlardan ötürü ikisi ile de ilgilenmiştim zaten aynı yerde satılıyorlar. 159 kendi kullandıkları araçları, aynı zamanda satıcı firma ile Milano servis aynı kişiye ait denebilir. 145 ile ilgili bana söylenen bu araç özelinde değil ama boxer motorun parça vs. sıkıntıları olduğuydu.

Ben SW ile devam kararı aldığım için daha fazla detayına girmedim ama ilanlardaki satıcılara bakıldığında bence Alfa alınabilecek birileri.  :alfisti:

pierrecardin

Farklı planlardan ötürü ikisi ile de ilgilenmiştim zaten aynı yerde satılıyorlar. 159 kendi kullandıkları araçları, aynı zamanda satıcı firma ile Milano servis aynı kişiye ait denebilir. 145 ile ilgili bana söylenen bu araç özelinde değil ama boxer motorun parça vs. sıkıntıları olduğuydu.

Ben SW ile devam kararı aldığım için daha fazla detayına girmedim ama ilanlardaki satıcılara bakıldığında bence Alfa alınabilecek birileri.  :alfisti:

Çok teşekkürler
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

pierrecardin

Bir de son olarak şu aracı sorayım. Bilen var mı acaba?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

Tolga033

Bu 156 hakkında bilgisi olan var mıdır?

Tolga033

Bu 156 hakkında bilgisi olan var mıdır?

Ve bu 156

e.ateskaya

Merhaba değerli dostlarım, şu aralar aracımı satıp bir Alfa ile tekrar yollarımı buluşturmak adına araştırma içerisindeyim.

Sizlere zahmet olmaz ise aşağıdaki 147'ler ile ilgili bilgisi olan varsa (tramer, geçmiş kullanıcı, kaza, km bilgisi) paylaşabilir mi  :haydi:

Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.