Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahim

Arkadaşlar şu araç için niyetlendim , araç hakkında bilgisi olan var mı ;?

You are not allowed to view links. Register or Login

OğuzCanAlantor

tanıyorum düzgün bir araç

NOVA

Hoşbulduk , aranızda olmak gerçekten ayrıcalık , forum u okudukça çok doğru bir yerde olduğumu anlıyorum. ALLAH nasip ederse pazartesi aracı almak üzere gideceğim. 42.000 tl ye anlaştık , fiyatı normal geldi , ama tecrübeli biri değilim . Şimdi en büyük duam aracın söylendiği gibi temiz ve sorunsuz çıkması. Araç hakkında görüşünü bildirecek herkese minnettar olurum. Saygılarımla

nazamarya

Hoşbulduk , aranızda olmak gerçekten ayrıcalık , forum u okudukça çok doğru bir yerde olduğumu anlıyorum. ALLAH nasip ederse pazartesi aracı almak üzere gideceğim. 42.000 tl ye anlaştık , fiyatı normal geldi , ama tecrübeli biri değilim . Şimdi en büyük duam aracın söylendiği gibi temiz ve sorunsuz çıkması. Araç hakkında görüşünü bildirecek herkese minnettar olurum. Saygılarımla

Gitmeden görmeden 4bin TL iyi pazarlık doğrusu  :) Umarım beklediğiniz gibi hayırlısı olur inşallah.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

nazamarya

You are not allowed to view links. Register or Login sanırım 159'ları biliyorsunuz. İlanda 450.000kmde bir araç var yeni motor yapılmış. İlanlara bakarsak geneli 100.000km üzeri. Bakımlı 159'un sanırım 400.000km ' ye kadar kullanımı söz konusu.

NOVA

Umarım dediğiniz gibi olur,  istanbulda aracı gösterebileceğim tavsiye edeceğiniz bir servis var mı,  araç maltepe de,  oraya yakın bir servis var mı

krm1983

Umarım dediğiniz gibi olur,  istanbulda aracı gösterebileceğim tavsiye edeceğiniz bir servis var mı,  araç maltepe de,  oraya yakın bir servis var mı

Bostancı sanayi de Sportivo veya Carium'a götürebilirsiniz.
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

NOVA

Teşekkür ederim,  159 da dikkat etmem gereken , şurayı mutlaka kontrol ettir diyeceğiniz bir parça var mıdır

nazamarya

Teşekkür ederim,  159 da dikkat etmem gereken , şurayı mutlaka kontrol ettir diyeceğiniz bir parça var mıdır
Ben 159a yabanciyim ama ilan aciklamasini okudugumda otomatik vites beyninin degismesi gerekir, 6bin TL vererek degistirdim demis arkadas. Bence bu sorulabilir.

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login sanırım 159'ları biliyorsunuz. İlanda 450.000kmde bir araç var yeni motor yapılmış. İlanlara bakarsak geneli 100.000km üzeri. Bakımlı 159'un sanırım 400.000km ' ye kadar kullanımı söz konusu.
Kendisi içimizde bu konunun en büyük otoritesi olabilir :))

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

OğuzCanAlantor

Kendisi içimizde bu konunun en büyük otoritesi olabilir :))

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Hahahahaha estağfurullah abi , 159 motoru sağlamdır ama yan ürünleri o kadar değil . Egr vs gibi ufak tefek hatalar çıkar çokta can sıkıcak şeyler değil .

Düzgün bakım yapılmış 159 500 bin km ve üstü görür.

İlana baktım 6 bin TL ye şanzuman beyni değiştirdiğini söylüyor ama o parçanın fiyatı 2-3 bin TL Türk insanı olarak abartmayı seviyoruz .

Hayırlısı olsun expertizi yapın alın gidin güle güle kullanın .

İstanbul'da sportivo yılmaz ustayı tercih edebilirsiniz

NOVA

Hepinize çok teşekkür ediyorum,  inşallah pazartesi günü bakmaya gideceğim, tavsiyeleriniz doğrultusunda kontrolleri yaptırıp,  hayırlısı ile aranıza tam olarak katılacağım

nazamarya

Hahahahaha estağfurullah abi , 159 motoru sağlamdır ama yan ürünleri o kadar değil . Egr vs gibi ufak tefek hatalar çıkar çokta can sıkıcak şeyler değil .

Düzgün bakım yapılmış 159 500 bin km ve üstü görür.

İlana baktım 6 bin TL ye şanzuman beyni değiştirdiğini söylüyor ama o parçanın fiyatı 2-3 bin TL Türk insanı olarak abartmayı seviyoruz .

Hayırlısı olsun expertizi yapın alın gidin güle güle kullanın .

İstanbul'da sportivo yılmaz ustayı tercih edebilirsiniz

Belirli periyotlarda temizligi yapilarak devam edilebilir mi yoksa direk degisim mi gerektiriyor. Sanirim degisim 1000tl civari. Diyelim temizligi yapildiginda devam ediliyor, kullanima bagli olarak tahmini temizlik periyodu ne olabilir? Ya da bir 159 egr degisimini omrunde ne kadar sure gorebilir? Bilmiyorum kotu sorular mi sordum ama is yerinden arkadasa bu ara verdim virusu bakalim kismet :) km takintisini ortadan kaldiririz ama sonradan sikinti yaratacak kronik masrafli vs durumla karsi karsiya kalirsa mahcup olmayayim dedim :)

OğuzCanAlantor

Belirli periyotlarda temizligi yapilarak devam edilebilir mi yoksa direk degisim mi gerektiriyor. Sanirim degisim 1000tl civari. Diyelim temizligi yapildiginda devam ediliyor, kullanima bagli olarak tahmini temizlik periyodu ne olabilir? Ya da bir 159 egr degisimini omrunde ne kadar sure gorebilir? Bilmiyorum kotu sorular mi sordum ama is yerinden arkadasa bu ara verdim virusu bakalim kismet :) km takintisini ortadan kaldiririz ama sonradan sikinti yaratacak kronik masrafli vs durumla karsi karsiya kalirsa mahcup olmayayim dedim :)

Temizliği yapılıyor ama sonuçta parça ömrü bir yere kadar

Parça fiyatı servisten fiyata değişiyor . 800-1000Tl arası servislerde değişiyor .

İptal edip kurtulabilirsiniz ;) çünkü uzun süre kullanacak bir kullanıcı 2. Egr vakası ile karşılabilir.

35oz41

Arkadaşlar merhaba, bilenler vardır 147mi satıyorum istedigim fiyattan biraz daha az verenler var beni biraz zarar ettirmesine karşın giu icin bindigime sayarak satmayı dusunuyorum. Ancak alacagim araca mantik cercevesinde bir bedel odemek istiyorum benden tecrubeli arkadaslarima sormak istiyorum sizce bu aracın ederi bu mudur? You are not allowed to view links. Register or Login Yine Veloce Volkan Abi ile Qv olanı icin takasta anlasmistik ancak beklemedigim sekilde kredim onaylanmadı ve butcemi azaltmak durumunda kaldim. Bana birileri fikir verebilir mi cok kafam karışık boyle giderse satmaktan vazgecip binmeye devam edecegim. Alacagim kararin mantikli olmasini istiyorum. Tesekkurler simdiden.

devirsever

Arkadaşlar merhaba, bilenler vardır 147mi satıyorum istedigim fiyattan biraz daha az verenler var beni biraz zarar ettirmesine karşın giu icin bindigime sayarak satmayı dusunuyorum. Ancak alacagim araca mantik cercevesinde bir bedel odemek istiyorum benden tecrubeli arkadaslarima sormak istiyorum sizce bu aracın ederi bu mudur? You are not allowed to view links. Register or Login Yine Veloce Volkan Abi ile Qv olanı icin takasta anlasmistik ancak beklemedigim sekilde kredim onaylanmadı ve butcemi azaltmak durumunda kaldim. Bana birileri fikir verebilir mi cok kafam karışık boyle giderse satmaktan vazgecip binmeye devam edecegim. Alacagim kararin mantikli olmasini istiyorum. Tesekkurler simdiden.
Ilandaki giu guzel ama koltuklar deri olmayinca albenisini yitiriyor bence, tabi butce ve zevk meselesi, aracin geri kalani cok hos, jantlar ve sunroof ozellikle . Birde arac hosunuza gittiyse eskisini 2-3 asagi vermek yerinde olacaktir, olurda yakin zamanda beklenmedik bir masraf cikararirsa ayni hesaba gelir.

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

35oz41

Ilandaki giu guzel ama koltuklar deri olmayinca albenisini yitiriyor bence, tabi butce ve zevk meselesi, aracin geri kalani cok hos, jantlar ve sunroof ozellikle . Birde arac hosunuza gittiyse eskisini 2-3 asagi vermek yerinde olacaktir, olurda yakin zamanda beklenmedik bir masraf cikararirsa ayni hesaba gelir.

GT 3.2 V6
Deri koltuk konusunda katılıyorum ancak dediğiniz gibi bütce meselesi 60 lara cikinca sanırım yine beni aşacak :)

devirsever

Hem deri hem kumas koltuklu giuya bindim, sizde binin  deneyin gorun isterim

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

35oz41

Hem deri hem kumas koltuklu giuya bindim, sizde binin  deneyin gorun isterim

GT 3.2 V6
Ben ikisine de binmedim; yeni teknolojileri, tasarımı, verimli motoru hoşuma gidiyor. Kullanıcı yorumları ve uzman incelemeleri tam istedigim gibi diye istiyorum açıkçası. Madem öyle tavsiyenize uyacağım :)

ibrahim

aracı bugün aldım , aracı satan derviş kardeşim burayı okuyorsa ona çok teşekkür ederim. araba epey düzgün çıktı , 2 parça boya dedi 1.5 parça boya çıktı. motoru şanzımanı yürüyeni on numara. allah hepinize daha iyilerini nasip etsin. oldum olası km takıntım olmadı , yine yanılmadım , km'sine göre çok düzgün bir araç aldım. umarım bu şekilde devam ederiz 159 ile olan birlikteliğimize.

159 bambaşka bir hissiyatmış gerçekten....

TRSemih

aracı bugün aldım , aracı satan derviş kardeşim burayı okuyorsa ona çok teşekkür ederim. araba epey düzgün çıktı , 2 parça boya dedi 1.5 parça boya çıktı. motoru şanzımanı yürüyeni on numara. allah hepinize daha iyilerini nasip etsin. oldum olası km takıntım olmadı , yine yanılmadım , km'sine göre çok düzgün bir araç aldım. umarım bu şekilde devam ederiz 159 ile olan birlikteliğimize.

159 bambaşka bir hissiyatmış gerçekten....
Hayırlı olsun. Aracınızın konusunu bekliyoruz.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

roycolt

Değerli forum sakinleri merhabalar. Uzun zamandır içimdeki aşkı platonik olarak yaşadığım 159'u sonunda satın alma arefesindeyim. Söz konusu aracı daha iyi tanımak , aklımdaki soru işaretlerini gidermek üzere aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür İstanbul'dan uzakta olmam sebebiyle sadece ilanı takip edebildiğim bir 159 ilanı buldum. Bu araç hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız varsa beni bilgilendirmesini rica ediyorum ;

İyi forumlar...

osmangirisen

Aracın görüntüsü çok güzel fiyatta anlaştınız mı
159 jtdm q-tr 2008

iceberg156

Değerli forum sakinleri merhabalar. Uzun zamandır içimdeki aşkı platonik olarak yaşadığım 159'u sonunda satın alma arefesindeyim. Söz konusu aracı daha iyi tanımak , aklımdaki soru işaretlerini gidermek üzere aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür İstanbul'dan uzakta olmam sebebiyle sadece ilanı takip edebildiğim bir 159 ilanı buldum. Bu araç hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız varsa beni bilgilendirmesini rica ediyorum ;

İyi forumlar...

Araç 6-7 ay önce gibi yine ilandaydı. O zaman el değiştirdi de şu an yeni sahibi mi satıyor yoksa halen eski sahibinde mi onu bilmiyorum.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

O.Ozgur

Merhaba;
Ben Ozan. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Yakın bir arkadaşım okula gidip gelmek için 145 satın almak istiyor. İzmir'de şu ilana denk geldik. Araca baktık, genel olarak beğendik ancak sahibi su eksilttiğini, haftada bir eklenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de bir servise gösterip masraflarını düşüp satın almak istiyoruz. Önerebileceğiniz bir servis var mı ? Ya da 10 bin TL civarında olmak şartıyla satılık TS 145 varsa değerlendirebiliriz. Teşekkürler...

145 1.4 TS