Herkese Merhaba,
Yurt dışına taşınmam sebebiyle aracımı satıyorum. Henüz ilana koymadım, dilerim forum içerisinde kalır.
2016 yılında 21.000 km'de iken Veloce - Gökhan'dan almıştım. Tramersiz, şuan 54.000 km'de. Kilometrenin %90'ını İzmit - Ankara otoyolunda yaptım. İstanbul'da şu sıralar sadece hafta sonları kullanabiliyorum, kapalı garajda duruyor.
Aracı alırken Gökhan'ın da söylediği gibi benden önceki sahibinden kaynaklı sağ tarafında sürtme var ve lokal boya yapılmış. Güvendiğim için çok sorgulamadan aldım, aldıktan sonra da boyanın tam olarak nerede olduğunu sorgulamadım, alıcı olan arkadaşlar isterse baktırabilir.
Ek olarak fotoğraflarda da gözüktüğü gibi scudetto'nun alt kısmında beyaz bir kısım var, bu kısım da ben alırken vardı, orayı kapatmaya gerek duymadım. Nazar boncuğu niyetine öylece bıraktım, gözüme de pek çarpmıyor zaten.
Bunların haricinde herhangi bir problemi yoktur.
Aracı görmek isteyenler hafta içi akşam saat 6'dan sonra ya da hafta sonu aracı görebilirler.
Özel mesaj ile iletişime geçenler ile telefonda görüşebiliriz.
Forum içindeki fiyat: 72.000 TL
Aracın forumdaki konusu:
https://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2014-giulietta-1-6-jtdm-au-358/msg406642/#msg406642Fotoğraflar: