Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

SATILIK 2011 Beyaz Giulietta 1.4 MA 170 - Spor Paket

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Yine ilan açıyorum, kusuruma bakmayın, bir türlü şu satış işini ayarlayamadım, tam ilanı verdim babam "acele etme" dedi falan filan, devamlı birşey girdi araya, arabayı satmaktan vazgeçtim her seferinde.

Bu sefer biraz daha kararlı durumdayız, eşimin de kullanacağı otomatik bir araç düşünüyoruz.

Henüz Sahibinden'e ilan vermedim. Belki yakında oraya da veririm, herhangi bir aciliyet vs. durumu söz konusu değil, satılırsa başka bir araç bakacağız, satılmazsa da binmeye devam ederim artık.

2011 model 61 bin km civarında, kazasızdır. Boya anlamında sol arka kapıda yumruk büyüklüğünde bir göçük düzeltme ve hafif rötuş var. Bunun haricinde bir de sağ kapılarda bir araca hafif sürtmeden dolayı boyaya çok inmemiş, yakından bakılmadan belli olmayan çizik var.

Hasar kaydı olarak yalnızca sol arka salıncak değişimi mevcut, park halinde birisi nasıl becerdiyse kaportaya kesinlikle değmeden arka lastiğe çarpıp takılmış ve salıncağı yamultmuş.

Siyah kırmızı dikişli deri koltuklu, spor paket.

Son birkaç bakımı düzenli olarak Sportivo'da yapıldı, 50.000km'de debriyaj ve volant değişti. Balatalar yeni sayılır. Yağ değişimi vs işlemleri de 60.000km'de yapıldı.

Başka istediğiniz detay varsa yardımcı olmaya çalışırım. Fotoğrafları mail atabilirim.

Fiyat 55.000 TL düşünüyorum.

10-15.000 km'ye kadar kazasız boyasız DSG 1.2 TSI Polo ile takas olabilir.