Daha önce birkaç defa girişimim oldu ama vazgeçmiştim bir şekilde.
Bu sefer de henüz Sahibinden'de ilan açmadım ama forum içerisinden düşünen olursa ilk önce burayla başlayalım. Olursa kısmet, olmazsa da kullanırım modundayım, DH gibi "mesajım şurada dursun" yapayım. Şu an için de bir aciliyet yok kısaca, hanım otomatik bir araç istediğinden, eğer satmayı başarabilirsek en fazla 75-80bin TL'ye kadar otomatik 500x arayacağım büyük ihtimalle. Etrafında bilen satan varsa onlarla da iletişime geçebiliriz.
- Aracım 2011 model 1.4 MA 170 HP Manuel, Spor Paket (Siyah deri koltuklu),
- Sunroofsuz,
- Beyaz renkli,
- Kazasız, boyasızdır. Yalnızca sol arka kapıda 1 karışlık alanda boyasız göçük düzeltme işlemi mevcut.
- Tramer kaydında yaklaşık 1.000 TL'lik bir hasar kaydı mevcut, sol arka lastiğe ne olduğunu ve nasıl becerdiğini bilmediğim bir şekilde birisi çarpmış ve salıncağı yamultmuştu, yalnızca o değişti.
- 70.000km'de.
En son birkaç hafta önce Paddock'ta boya düzeltme-parlatma ve seramik kaplama yapıldı. Ufak tefek başka ekstraları var, bunlarla da ilgilenen arkadaşlara detay veririm.
Garantisi bitene kadar serviste, daha sonra rutin bakımları Bostancı Bosch Car Service'te, daha sonra keşfetmem sayesinde de son birkaç yılda herşeyi için Sportivo'ya götürdüm.
Farkındayım, tam bir ilan gibi olmadı ama, en azından ilana karar vermeden önce buradan alışveriş imkanı olursa daha iyi olabilir. Sahibinden'e ilan verirsem 65.000 gibi bir fiyat yazmayı düşünüyorum ancak forum içerisinde olursa biraz daha piyasa fiyatları üzerinden gideriz, üzerinde konuşuruz, birlikte değerlendiririz elbet.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar oldu, detay isteyen arkadaşlarla bilahare görüşebiliriz.