0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 giu da usb aux girişi olmaması, müzik dinleme açısından büyük sorun, dolayısıyla bu aralar bu eksikliğe çözüm arayışındayım..ürünün marka ve model uzantısını yazar mısınız? Detaylı incelemek istiyorum.@Alfadanadam paylaştığınız resim sizin giu mu? sizde ki uygulanmış hali çok hoş ve orjinal gibi duruyor. eşya gözü kapağının üstünemi uyguladınız? yoksa söktünüz mü? eşya gözü aktif mi?SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet benim Giu. Eşya gözü kapağını ekran kalınlığı kadar kestim, alt bölümü gizledim bu sayede. Dışarıda sadece ekranı görünüyor. Ancak dahili hafızası çok değil ve takacağınız sd kartı normalde kamera kayıt için kullanıyor. Gerçi siz içini doldurduktan sonra kamera kaydedecek yer bulamaz. Ben harici kamera taktım zaten bunun görüntü kalitesini beğenmeyip.Bu arada asıl amacım geri görüş kamerası takabilmek için ekrandı.
öncelikle nazar değmesin.harika kombinasyon..nasıl yerleştirdiğinizi çok iyi anladım..elektrik bağlantısını nasıl yaptınız? ve usb girişi var mı? ayrıca teyp bağlantıso yapılıyor ise direksiyon tuşları çalışıyor mu? kusıra bakmayın çok sordum.SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teyple hiçbir bağlantısı yok. Teybinizde bluetooth varsa anca haberleşir. Bağımsız bir cihaz bu.USB girişi yok. Android tablet gibi düşünün. Enerji girişi var, micro sd kart girişi var. geri kamera girişi var ve gps modül için giriş var.İlan fotosunda gösteriyor zaten girişleri.
teşekkürler dostum açıklayıcı bilgiler içinSM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim ne demek.Enerjiyi çakmaktan aldım. Sağ yolcu koltuğu altından geçirdim. Kapı alt fitilleri boyunca geçirdim. Orta konsola ulaşabilmek için torpidoyu söktüm. Kapıya denk gelen yan kaplamayı söktüm. Torpidoyu söktükten sonra yukarıya ulaşması kolay. Ben çıkma havalandırma ve kapağı ile çalıştım. Kapağa aleti monte ettikten sonra istediğin gibi oturabilmesi için içeride bazı traşlamalar gerekiyor. Ben o işi matkaba dremel ucu takarak yaptım, daha kolay oldu.
Ben bir değişik versiyonunu bu şekilde monte ettim. Herkes orjinal sanıyor. Müsait bir zaman bulursam konuma ekleyeceğim.
Başlatan mahoretti « 1 2 » Gündemden Farklı Konular
Başlatan alfacan Gündemden Farklı Konular
Başlatan KAKIRMAN « 1 2 ... 8 9 » Gündemden Farklı Konular
Başlatan octinum « 1 2 » Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan Ormanci İkinci El