Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Grand Cherooke 5.2cc 1993 Model

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

1993 Model Grand Cherooke yeşil renk, 155 bin km de orjinal boyasız kazasız.

İçi temizdir, çalışmayan bir kaç elektronik parçası vardır, belki sigortadan belki başka bir şeyden bilmiyorum.
Aracın eksikleri;
Tavan döşemesi sarkmış yeniden kaplanacak, kapıların otomatik kapı mekanizmasında bir problem var, Klima ve havalandırma çalışmıyor (butonla alakalı sanırım), antenini çocuklar kopartmış, sol arka stopa ufak bi taş gelmiş su alma yapmıyor. Bunun haricinde araç antalyada kullanıldıgı için yaşından ötürü boya yanıkları oluşmuş. Zımparalanıp kaplanması için burda 1.000 TL para istediler. (Sedefli beyaz)

Aracın eksikleri oldugu için kız arkadaşımın annesine ait, uygun rakamlara vermeyi düşünüyor. You are not allowed to view links. Register or Login üzerinde en dandikleri 13.000 TL gibi rakamlara satılırken 12.000 TL düşünülüyor, pazarlıkta sünettir.

Araç kesinlikle hiç araziye girmemiştir. söyleninenlerin dışında eksigi veya kusuru yoktur.

Motor hiç yapılmamış, zorlanmamış, şanz 1 ay önce kitlendigi için elden geçirilmiştir.

Antalyada şehir içinde ve antalya - istanbul arası kullanılmıştır. Resimlerde araç pistir. Ben 15 gündür kullanıyorum burda malesef yıkatmaya vakit bulamadım. Temiz resimlerini yıkatıp eklerim yine.

Resimler:
Register or Login" border=0>

533 471 77 22
Sercan Keklik