Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hatasız Boyasız 145

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marauderjingo

- sene başlarında forumumuzun üyesi olan buğra'dan almıştım. hala hatasız kazasız ve boyasız duruyor.

- 1000km önce ön fren diskleri ve balataları, triger, varyatör, yağ değişti, orjinal yaylarına geri dönüldü. aracı aldığımda rölanti problemi vardı, yeni bosch marka potansiyometre takıldı. onun dışında hiçbir elektrik veya mekanik aksaklığı olmadı, şu an da yok. bujilerin değişimini de kapsayan 100bin bakımları buğra tarafından yapılmıştı. üzerinde monroe reflex amortisörler var.

- iç döşeme mükemmele yakın. 6000k xenon, sportivo gösterge paneli ve kapı kolları da ekstrası. sony marka mp3 player girişi de olan teyp vardır üzerinde.

- borcu harcı yok, muayenesi yapılmış, vergisi ödenmiş. alındığı günden itibaren araçla ilgili tüm evraklar ve servis kayıtları mevcuttur. en önemlisi araç fabrikada nasıl çıktıysa bugün hala o halde aynı boyayla duruyor.

- araç tamamiyle kusursuz. 35mm'lik spor yayları yanında veriyorum. orjinal 16" hafif alaşım jantları vardır. kumho marka lastikleri de alalı 3000km oldu. serinin en dolu aracıdır, klimasının bakımları da yaz başında yapılmıştır, gazı yenilenmiştir. ABS'si sorunsuzdur.

- satmamın sebebine gelirsek, geçenlerde kullanma fırsatı bulduğum 147'ye aşık olmam  hazır durumum da müsaitken kısmetse temiz bir 147 almak istiyorum. aracına güvenen varsa takas da olabilir, dediğim gibi amaç 147 almak. varsa talibi arayın görüşelim. 0533 813 83 43. avrupa yakasında her yerde görüşebilirz.

aracın fotoğrafları:

Register or Login" border=0>

Edited by - marauderjingo on 29/10/2009  18:53:55

marauderjingo

ayrıca yeni aracımı almamda yardımcı olursanız sevinirim. şimdilik adaylar şunlar.

You are not allowed to view links. Register or Login

alfa147black

bence galerilerden uzak dur. özellikle de songurlardan. 147 ararken hepsiyle muhatap oldum. şahsi fikrim ama sadece alfa bayrak konuşmalarıyla ve tutarlılığıyla bana güven vermişti. ben sahibinden bakmanı ve yeni kasa tavsiye ederim. çok fiyat farkı yok.

marauderjingo

yeni kasa distinctive'ler epey pahalı ve şahsen eski kasayı çok daha güzel buluyorum arka kısım hariç:). dün alfa bayrak'tan alınmış bir aracı inceledik, araçta tavan ve bagaj kapağı hariç her yer boyalıydı ve aracın sahibi de bizimle beraber öğrendi bunu, tabi ne kadar doğru bu bilemiyorum direk galeriyi de suçlamamak lazım.

murat

aracı takasa verecek olursanız bu jantları lastikleriyle orjinal jantlarıyla takas edebiliriz mümkün olursa ..bu arada galeriler konusunda şüpheci olun ama asla ön yargılı olmayın ...adam eline gelmiş temiz arabayıda duvara bi vurup boyatıp koymuyor vitrine spor olsun diye üç kağıtlar olsa da çok süper arabalar da oluyor hakkaten
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

marauderjingo

quote:

aracı takasa verecek olursanız bu jantları lastikleriyle orjinal jantlarıyla takas edebiliriz mümkün olursa

tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi. sizdeki orjinal jantlarla benimkileri takas mı etmek istiyorsunuz?

TRUPHASE

Bence de galerilerden uzak durun.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozi156

hayırlı satışlar...

alfa147black

fiyat  yazmamışsınız.

marauderjingo

teşekkürler..

açıkçası bu işten rahat çıkmam için 13 bin tl gibi bir paraya ihtiyacım var. ama farkındayım ki bu da her alfa gibi hakettiğinin çok altında bir piyasa değerine sahip ama umuyorum ki aracın gerçek değerini, masrafsızlığını geçtim üzerindeki titizliğin değerini bilen birileri çıkacak.

marauderjingo

bu da aracın spor yaylar üzerindeki hali.

marauderjingo

alüminyum kapaklı ve boxer'lı arkadaşlar alınmasın lütfen

murat

quote:

tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi. sizdeki orjinal jantlarla benimkileri takas mı etmek istiyorsunuz?

Öyle de denebilir..
Bu arada koyduğunuz linklerden ilkindeki 147 benim de dikkatimi çekti güzel bir araca benziyor ,bir bakın derim

Edited by - murat on 30/10/2009  08:58:36
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

XETRaM

Hayırlı Müşteriler & Satışlar

alfistahakan

145'in iç dizaynı ,gösterge tablosu bence 147 den daha güzelmiş....Hayırlı satışlar olsun.
Hakan
Forever Alfa

Dentist

Tam olarak ne kadar istediğini bilirsek eğer;belki bir diş teknisyeni arkadaşıma alabiliriz.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

agucba

145'lerde EBD yok ki!

///////////////

marauderjingo

opsiyonel olarak var bildiğim kadarıyla. sert frenlerde de hissettiriyor sanki kendini. tabi büyük konuşmıyım ben de tam emin değilim ama şurda da

görüldüğü gibi opsiyonel olarak mevcut. aracın bir de ithalat belgeleri var orda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

marauderjingo

quote:

Tam olarak ne kadar istediğini bilirsek eğer;belki bir diş teknisyeni arkadaşıma alabiliriz.

ilanda ve önceki mesajlarda da belirttiğim gibi temiz bir 147 alabilmem için 13 bin tl'ye ihtiyacım var. piyasasının biraz üstünde olduğunun farkındayım ama bir şekilde kendini amorti edeceğini detaylı incelerseniz görürsünüz. arayın görüşelim mutlaka.

marauderjingo

quote:

quote:

Öyle de denebilir..
Bu arada koyduğunuz linklerden ilkindeki 147 benim de dikkatimi çekti güzel bir araca benziyor ,bir bakın derim

Edited by - murat on 30/10/2009  08:58:36

gerçekten çok hoş bir araç. dedikleri gibi kazasız boyasızsa zaten en büyük favorim şu an. benim aracın akıbeti henüz ne olacak bilmediğimden henüz gidip görmedim. jantların takasına gelirsek, bu biraz da aracı alacak kişiye bağlı, üzerinde jantları tercih edebilir, ama her türlü iki jantı da aynı değerde varsayıp takas yapmamız mümkün değil.

marauderjingo

quote:

Hayırlı Müşteriler & Satışlar

çok sağolun, asıl amacım sizinki gibi varyatörsüz bir model bulmak aslında ama epey nadir oluyor onlar.

XETRaM

105 beygirlerde varyatör olmuyor bildiğim kadarıyla

marauderjingo

sizinkini ben 105 biliyordum.

XETRaM

Evet işte benmkide 105
varyatör yok

marauderjingo

benim aractan cok jantları dikkat cekti jantlara teklif geliyor surekli