0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bak bu sürpriz oldu. Hayırlı satışlar, böyle özel Alfistaların özel Alfalarına hep dediğimiz gibi, iyi bakacak birine gider umarım.
Hadi hayırlısı sattığına üzüldüm ama yeni sahibi için hayırlısı olur ve aramızda kalır inşallah!
Hadi bakalım kardeşim, en güzel haberlerini bekliyorum Diğer konular anlaştığımız gibi...
Hayırlı olsun abi başka güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun
Hayırlısı olsun değerini bilecek birisine nasip olur inşallah
Hayırlısı olsun, iyi satışlar
Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar Gürkan
Merhaba. Allah nasip ederse alfa romeo mito qv almayi dusunuyorum. Ancak internette gordugum yorumlardan sonra 1.4 tb 155 hplik modelini dusunmeye basladim. Multiair unitesi ariza veriyormus ve baya masraf cikiyormus . Siz hic yasadiniz mi ? Boyle bir sey var mi ? Bir de qv lerin fren sistemi bremboymus . Fiyatlari ne durumda . Cok pahali mi diskleri ve balatalari degistermeye kalksak ?Sizin arabaya gelirsek daha once ekstra olarak ne vardi aracta ?
Merhaba Mito almak istiyorum ama sizin ilan yayinda gorunmuyor
@lowLevel Merhaba. Doğru yağ kullanımı ve Multiair filtresi'nin değişimi atlanmadığı sürece bir sorun olmamaktadır. Mair sistemi yağın içerisinde çalışmaktadır ve yağ seviyesi, doğru spesifikasyon ve periyodik değişimler atlanmadığı sürece sorunsuz ve ödüllü bir motordur..... Frenler için de, 1.4 Tjet üniteli paketlerde de Brembo olabilmektedir. QVlerde ise standattır. Fren kitli ile kitsiz balata disk arasında çok ciddi bakım parçası maliyeti yoktur. Bilhassa fren performansını bildiğim için açıkça söyleyebilirim ki, fren kitli araç direk tercih sebebim olurdu.Araç üzerindeki parçalar ayrı ayrı olarak satılıktır. İkinci El sekmesinde ayrıca başlık açtım. Linki: http://www.alfistiturkey.com/forum/ikinci-el/cesitli-mito-performans-parcalari/
Tesekkurler cevabiniz icin. Giuletta ilanlarina baktim. 1.4 mair 170 hp 2011 modelleri 55-65 bin arasinda degisiyor. Acikcasi mito qv'ye verecegim paranin ustune biraz daha eklerim giuletta alirim diye dusunuyorum. Birazcik daha yavas ve qv degil ancak mitoya gore daha kaliteli olacagini dusunuyorum sinif farkindan dolayi ve piyasasi mitoya gore daha iyi.
Başlatan bsertbas İkinci El
Başlatan Burak1985 İkinci El
Başlatan naxos İkinci El
Başlatan ssaika76 Alınıklar
Başlatan yalcin.gunyol@gmail.com İkinci El