Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo 'mu satıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkanlale

Merhabalar,

Hiç aklımda olamasına ve daha yeni bakım yaptırıp bir çok parça almış çok da memnun mesut kullanıyor rağmen mito qv mi satmaya karar verdim. Kısmetse bir çılgınlık yapıp daha spesifik bir Alfa almayı düşünüyorum. İlgilenen varsa bana ulaşabilir.

You are not allowed to view links. Register or Login

Drive Tastefully..

octinum

Bak bu sürpriz oldu. Hayırlı satışlar, böyle özel Alfistaların özel Alfalarına hep dediğimiz gibi, iyi bakacak birine gider umarım.

MUU

Hadi hayırlısı :) sattığına üzüldüm ama yeni sahibi için hayırlısı olur ve aramızda kalır inşallah!

ealprsln

Hadi bakalım kardeşim, en güzel haberlerini bekliyorum  :yukari-ok: Diğer konular anlaştığımız gibi...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Gkt94

Hayırlı olsun abi başka güzel haberlerini bekliyoruz  :yukari-ok:
La Meccanica Delle Emozioni

OğuzCanAlantor

cem meric

Hayırlısı olsun değerini bilecek birisine nasip olur inşallah

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

h.t

Hayırlısı olsun, iyi satışlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ertena

ozroztrk

Hayırlı satışlar Gürkan

gurkanlale

Bak bu sürpriz oldu. Hayırlı satışlar, böyle özel Alfistaların özel Alfalarına hep dediğimiz gibi, iyi bakacak birine gider umarım.

Çok naziksiniz.

Hadi hayırlısı :) sattığına üzüldüm ama yeni sahibi için hayırlısı olur ve aramızda kalır inşallah!

Ben de karışık duygular içindeyim. Yeni sahibi şanslı biri olacak çünkü çok diri bir kondüsyonda.

Hadi bakalım kardeşim, en güzel haberlerini bekliyorum  :yukari-ok: Diğer konular anlaştığımız gibi...

:serefe:

Hayırlı olsun abi başka güzel haberlerini bekliyoruz  :yukari-ok:

Sana satsam hiç aklım kalmaz Göktuğ :)

hayırlı olsun

Teşekkür ederim Oğuz'cuğum.

Hayırlısı olsun değerini bilecek birisine nasip olur inşallah

Teşekkür ederim inşallah öyle olur Cem Bey.

Hayırlısı olsun, iyi satışlar

Hayırlı satışlar

Hayırlı satışlar Gürkan

Teşekkür ederim.

Drive Tastefully..

gurkanlale

Ben kendimi aheste oyalarken, hadi bayram geçsin gider bakarım derken, almayı düşündüğüm Alfa satılmış.  :duvar: Bir yandan Mito'yu satmayayım artık istediğim kıvamda zaten tadını çıkarayım satsam ne alıcam boşver diyorum.. Bir yandan da satayım yoksa bu fırsatlar hep kaçacak diye düşünüyorum.. Çok karışık duygular içindeyim.  :-X
Drive Tastefully..

gurkanlale

MiTo'yu satıyorum tekrardan. Tamamiyle stock haline getirdim. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir. :alfisti:
Drive Tastefully..

gurkanlale

İlanı ve fiyatı güncelledim. Bilginize..

Drive Tastefully..

lowLevel

Merhaba. Allah nasip ederse alfa romeo mito qv almayi dusunuyorum. Ancak internette gordugum yorumlardan sonra 1.4 tb 155 hplik modelini dusunmeye basladim. Multiair unitesi ariza veriyormus ve baya masraf cikiyormus . Siz hic yasadiniz mi ? Boyle bir sey var mi ? Bir de qv lerin fren sistemi bremboymus . Fiyatlari ne durumda . Cok pahali mi diskleri ve balatalari degistermeye kalksak ?
Sizin arabaya gelirsek daha once ekstra olarak ne vardi aracta ?

G.akmam

Merhaba Mito almak istiyorum ama sizin ilan yayinda gorunmuyor

gurkanlale

Merhaba. Allah nasip ederse alfa romeo mito qv almayi dusunuyorum. Ancak internette gordugum yorumlardan sonra 1.4 tb 155 hplik modelini dusunmeye basladim. Multiair unitesi ariza veriyormus ve baya masraf cikiyormus . Siz hic yasadiniz mi ? Boyle bir sey var mi ? Bir de qv lerin fren sistemi bremboymus . Fiyatlari ne durumda . Cok pahali mi diskleri ve balatalari degistermeye kalksak ?
Sizin arabaya gelirsek daha once ekstra olarak ne vardi aracta ?

Merhaba. Doğru yağ kullanımı ve Multiair filtresi'nin değişimi atlanmadığı sürece bir sorun olmamaktadır. Mair sistemi yağın içerisinde çalışmaktadır ve yağ seviyesi, doğru spesifikasyon ve periyodik değişimler atlanmadığı sürece sorunsuz ve ödüllü bir motordur.....

Frenler için de, 1.4 Tjet üniteli paketlerde de Brembo olabilmektedir. QVlerde ise standattır. Fren kitli ile kitsiz balata disk arasında çok ciddi bakım parçası maliyeti yoktur. Bilhassa fren performansını bildiğim için açıkça söyleyebilirim ki, fren kitli araç direk tercih sebebim olurdu.

Araç üzerindeki parçalar ayrı ayrı olarak satılıktır. İkinci El sekmesinde ayrıca başlık açtım. Linki: You are not allowed to view links. Register or Login
Drive Tastefully..

gurkanlale

Merhaba Mito almak istiyorum ama sizin ilan yayinda gorunmuyor

İlan değişikliği oldu. Araç hala satılık. İlanlarda görebilirsiniz. (Zaten çok da Mito QV ilanı yok.) Kişisel ilanım olmadığı için link paylaşmayı uygun bulmuyorum artık. İlanı açan firma satışı ile yetkili. Onlarla görüşebilirsiniz.
Drive Tastefully..

lowLevel

Merhaba. Doğru yağ kullanımı ve Multiair filtresi'nin değişimi atlanmadığı sürece bir sorun olmamaktadır. Mair sistemi yağın içerisinde çalışmaktadır ve yağ seviyesi, doğru spesifikasyon ve periyodik değişimler atlanmadığı sürece sorunsuz ve ödüllü bir motordur.....

Frenler için de, 1.4 Tjet üniteli paketlerde de Brembo olabilmektedir. QVlerde ise standattır. Fren kitli ile kitsiz balata disk arasında çok ciddi bakım parçası maliyeti yoktur. Bilhassa fren performansını bildiğim için açıkça söyleyebilirim ki, fren kitli araç direk tercih sebebim olurdu.

Araç üzerindeki parçalar ayrı ayrı olarak satılıktır. İkinci El sekmesinde ayrıca başlık açtım. Linki: You are not allowed to view links. Register or Login

Tesekkurler cevabiniz icin. Giuletta ilanlarina baktim. 1.4 mair 170 hp 2011 modelleri 55-65 bin arasinda degisiyor. Acikcasi mito qv'ye verecegim paranin ustune biraz daha eklerim giuletta alirim diye dusunuyorum. Birazcik daha yavas ve qv degil ancak mitoya gore daha kaliteli olacagini dusunuyorum sinif farkindan dolayi ve piyasasi mitoya gore daha iyi.

gurkanlale

Tesekkurler cevabiniz icin. Giuletta ilanlarina baktim. 1.4 mair 170 hp 2011 modelleri 55-65 bin arasinda degisiyor. Acikcasi mito qv'ye verecegim paranin ustune biraz daha eklerim giuletta alirim diye dusunuyorum. Birazcik daha yavas ve qv degil ancak mitoya gore daha kaliteli olacagini dusunuyorum sinif farkindan dolayi ve piyasasi mitoya gore daha iyi.

Kullanışlılık taşıma alanı vs gibi düşünüyorsanız bilemem tabi ama daha kaliteli olacağı fikrine kapıldığınıza göre MiTo kullanmamış olmalısınız. Bir şekilde deneyip almanızda fayda var.
Drive Tastefully..

gurkanlale

Drive Tastefully..