Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2014 Giulietta ma distinctive cam tavan F1 vites spor paket

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Semih izgi

You are not allowed to view links. Register or Login
Yorum yapılmasını istediğim için yapıyorum lütfen yanlış anlamayın. Satmak istiyorsunuz yönlendirmek adına;

1) Fiyat Çok yüksek. Kime Göre neye göre der iseniz piyasaya göre.
2) Gerçek bi Alfisti Bu renk jantlarla ve Piano Black yerlerle bu aracı almaz. (Boyayan bir çok arkadaş var biliyorum o yüzden alfisti dedim)
3) Koltuk kılıfı ile bu aracı satmanız oldukça zor olacaktır.
4) Yazdıklarınız çok isyankar ve göz alıyor renkleri ben bile çoğunu okumaktan yıldım.

zira Boyalı moyalı kaplamalı maplamalı lipli mipli, yılardır Alfa Romeo binicisi almıyor, bakmıyor, eliyor bunuda burda sabaha kadar tartışsak ta bir anket açıp oylasakta forum üyesinin bile %90 ının tercih etmeyeceğini görüceksiniz.

Sercan hocam tam yazacaklarımı yazmış.

Biliyorsunuzdur belki bende yeni bir araç aldım hemen hemen sizin paket ve ayarlarda bir otomobil. 

Bu aracı bulmadan önce 2 3 ay kadar ilanlarda dolaştım ve belkide alayını ezberledim :).   Sizin aracıda gördüm tabi ve bende bıraktığı etkileri Sercan hocamız çoktan özetlemiş.

Ben çok titiz adamımdır mesela, ve gerçek biniciyimdir. O yüzden alacağım araç %100 saf ve temiz olmalı. Genç delikanlıların elinde harcanmamış olmalı. isterse KM 15bin olsun, yıpranmışlık, oynanmışlık varsa almam.

Sizin aracın, sizi tanımadan bende bıraktığı etkiler,

Piano black boyalar:   araç oynanmış hissi. Tahminen genç bir arkadaş bol bol gazlamıştır hissi.

Koltuk döşemeleri: Fotoğraflarda kılıf duruyorsa, kesin döşemeler kötü durumdadır, yanık felan vardır belki hissi.

Yazım tarzı, fontlar ve mizaç:  Çok nazik biri olmayabilir. Pazarlık için aransa tersler gibi. hiç muhattap olmayayım hissi.

Fiyat:  Araç stoğa çevrilse güzel bi ilanla belki tutturulabilir ama şu anki hali ile zor.

Zaten aynı şeylerin tamamı yukarda başka üyelerimizce belirtilmiş.  Aracı bi elden geçirip nazik ve güzel bir ilanla hayırlısıyla satabilrisiniz bence. Aracınız çok güzel çünkü.

Yeni ilanı açın, eşe dosta dağıtırız satılmasına aracı olmaya çalışırız.

Saygilarimla :alfisti:

denozor

Sercan hocam tam yazacaklarımı yazmış.

Biliyorsunuzdur belki bende yeni bir araç aldım hemen hemen sizin paket ve ayarlarda bir otomobil. 

Bu aracı bulmadan önce 2 3 ay kadar ilanlarda dolaştım ve belkide alayını ezberledim :).   Sizin aracıda gördüm tabi ve bende bıraktığı etkileri Sercan hocamız çoktan özetlemiş.

Ben çok titiz adamımdır mesela, ve gerçek biniciyimdir. O yüzden alacağım araç %100 saf ve temiz olmalı. Genç delikanlıların elinde harcanmamış olmalı. isterse KM 15bin olsun, yıpranmışlık, oynanmışlık varsa almam.

Sizin aracın, sizi tanımadan bende bıraktığı etkiler,

Piano black boyalar:   araç oynanmış hissi. Tahminen genç bir arkadaş bol bol gazlamıştır hissi.

Koltuk döşemeleri: Fotoğraflarda kılıf duruyorsa, kesin döşemeler kötü durumdadır, yanık felan vardır belki hissi.

Yazım tarzı, fontlar ve mizaç:  Çok nazik biri olmayabilir. Pazarlık için aransa tersler gibi. hiç muhattap olmayayım hissi.

Fiyat:  Araç stoğa çevrilse güzel bi ilanla belki tutturulabilir ama şu anki hali ile zor.

Zaten aynı şeylerin tamamı yukarda başka üyelerimizce belirtilmiş.  Aracı bi elden geçirip nazik ve güzel bir ilanla hayırlısıyla satabilrisiniz bence. Aracınız çok güzel çünkü.

Yeni ilanı açın, eşe dosta dağıtırız satılmasına aracı olmaya çalışırız.

Saygilarimla :alfisti:
Tşk ederim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2014 giulietta 1.4 multiair distinctive tct 170bg

ArinFırat

Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login daki fiyatları cok baz almayın. Herkes birşeyler istiyor. Satış olup olmadığı önemli. 10 yılda aracınıza bu rakamı bu şekilde isteyebilirsiniz. Tamamiyle size bağlı, Fakat gerçek satış fiyatı denilen bir fiyat var. Tahminimce arabanızın rakamını 6-7 bin TL gibi bir rakam düşürseniz satarsınız.

*Not: tekrar hiddetlenmemeniz için iletiyorum, Tamamiyle ön görülü konuşuyoruz. Galerici veya fiyat belirleyici gibi bir özelliğim yok. Piyasayı takip ettiğim için satılan - satıştaki araçları gördüğüm için iletiyorum.

"2. gerçek alfisti derken anlamadığım şey şu : bir arabanın orjinal optik görüntüsünü/donanımını değiştirmek, o araca bağlılığın niteliğini mi değiştiriyor ? ya da hangi değişimler bir alfistiyi gerçek yapıyor ? hangi değişimler azıcık alfisti yapıyor ? yani jantın ve plastik aksamı piano black kaplatmak alfistiliği bozuyor ama çift çıkış difüzor veya karbon kaplama, yay değişimi bozmuyor :) bu bana biraz absürd geliyor."

Şuna da cevap veriyim; Bir değişimle alfisti olunup olunmaz diye bir kavram yok zira böyle boyalı moyalı stickerlı araçları Alfacılar almıyor. Bu bir gerçek. Yeni mezun olmuş veya üni ye girmiş genç bir kardeşimiz mutlaka alıyor. zira Boyalı moyalı kaplamalı maplamalı lipli mipli, yılardır Alfa Romeo binicisi almıyor, bakmıyor, eliyor bunuda burda sabaha kadar tartışsak ta bir anket açıp oylasakta forum üyesinin bile %90 ının tercih etmeyeceğini görüceksiniz.

*Not: tekrar hiddetlenmemeniz için iletiyorum, Burdaki boyalı moyalı arabanın boyası degil, sonradan yapılan siyaha boyanan yerler kast edilmiştir.
son paragrafa özellikle katılıyorum..şahsım adına sonradan eklenen uzun şerit stickerler, ucube çıkartmalar veya apaçivari dokunuşlu alfa gördüm mü kafadan eliyorum..leon ve şahincilerin davranış şekilleri olduğu için gözüm korkuyor o araçtan, o alfanın da nasıl kullandığına dair iyi kötü fikir veriyor..
bu yazdıklarım sonradan eklemelere tamamen karşı olduğum anlamına gelmiyor.herşey tadında güzel..

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denozor

araç satılmıştır. konu kilit.
araç trabzona gidiyor. trabzon asfaltları mavi boncuk görsün :) alan arkadaşa hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
.

ssg

Hayırlı olsun abi umarım içine sinecek şekilde gitmiştir :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

denozor

Pek gönlüm el vermedi açıkçası. Çok severek aldım çok severek kullandım. Hiç üzmedi araç. Alanda severek kullanacaktır. Allahtan hala üretimde olan araç :) 3-4 sene sonra evlatlar büyüsün bi üst model giulietta  nasip diyelim . Haa mavisi olurmu bilmem :)

Theillest

Pek gönlüm el vermedi açıkçası. Çok severek aldım çok severek kullandım. Hiç üzmedi araç. Alanda severek kullanacaktır. Allahtan hala üretimde olan araç :) 3-4 sene sonra evlatlar büyüsün bi üst model giulietta  nasip diyelim . Haa mavisi olurmu bilmem :)

Abi hayırlı olsun inşallah değerini bilir arkadaş rengi çok güzeldi yeni aracın konusunu açarsın artık :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yigittt

Hayırlı olsun takipteydim ama benim aracı söz verdiğim için satışı gecikince kaçırdık. Trabzonda çok güzel bir giulietta daha var uzak olmasa atlayıp gideceğim orta ekranı çok sevdim

denozor

Abi hayırlı olsun inşallah değerini bilir arkadaş rengi çok güzeldi yeni aracın konusunu açarsın artık :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tşk ederim
maalesef buraya konu açabileceğim bir araç olmayacak
opel insignia 1.6 170bg bir araç düşünüyorum. malum arkası daha geniş.
.

denozor

Hayırlı olsun takipteydim ama benim aracı söz verdiğim için satışı gecikince kaçırdık. Trabzonda çok güzel bir giulietta daha var uzak olmasa atlayıp gideceğim orta ekranı çok sevdim

nasip kısmet
umarım kendinize güzel bir araç bulursunuz.