Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık bakımlı selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ooztuncer

Merhaba arkadaşlar,

İsmim Onur - Ankara'dayım. Forumdaki ilk ilanım. 17 aydır bende olan aracımı satmayı düşünüyorum. 2002 model, 166binde, gümüş gri, siyah deri döşeme. Zamanı gelmiş tüm bakımlarını itinayla yaptırdım. Araç bendeyken yapılanlar:

1. 17bin km önce teleflex lpg takıldı (eylül 2011).

2. Antifriz tankı değişti (eylül 2011)

3. Ağır bakım: ön fren diskleri, ön fren balatalar, sol arka iç denge kolu, varyatör, triger seti kayışı, buji seti, periyodik bakım paketi (yağ, polen, have filtreleri, vs), v kayışı, v kayışı gergi bilyası, balans kayışı,devir daim,antifriz, kartel tapa torna, enjektör o-ring, termostat, rot balans (nisan 2012)

4. Birmot'tan selespeed basınç tüpü (vites N'ye atıyordu, basınç yetmiyordu, röleler sağlamdı, ilk iş olarak basınç tüpü aldım ve sorun çözüldü) (nisan 2012)

5. İngiltere'den selespeed basınç pompası (basınç tüpüyle beraber aynı anda ısmarladım, tüpü değiştirip sorun çözülünce pompayı ancak Aralık 2012'de yeni debriyaj balatasıyla birlikte taktırdım) - (Nisan'da alındı, yeni takıldı)

6. 4 lastik (ekim 2012 - 2bin km önce alındı - continental premium contact 5)

7. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, arka fren balatası, far ampülü, fren ampülü (ekim 2012)

8. Ağır bakım: debriyaj baskı-balata-bilya, sağ alt salıncak, sağ üst salıncak burçları, sol üst salıncak, ön sağ-sol viraj z-rotları, ön sağ-sol rotbaşları, ön sağ-sol rot milleri, ön viraj demiri burçları, arka krank keçesi, tapalar, rot ayarı, antifriz, selespeed yağı.

Yukarıda yazdığım tüm bakımların ve parçaların hem servis kayıtları hem de faturaları mevcuttur ve yeni sahibine verilecektir. Arabanınn sağ arka köşesinde 700 tl'lik kaporta hasarı vardır (kapalı garajıda kolona çarpmadan kaynaklı). Fiyat bu haliyle 20,300 TL'dir, yaptırmamı isterseniz fiyat 21,000 tl'dir.

Şu sıralar bayağı yoğun bir şekilde çalıştığımdan foruma pek giremeyebilirim, eposta atarsanız çok memnun olurum (onuroztuncer(at)hotmail(dot)com).

Saygılarımla,
Onur
2002 156 SS

ooztuncer

Satmaktan vazgectim. Konu kilitlenebilir. Tesekkurler.
2002 156 SS