Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Orjinal 16" 5*98 156-147-GT çok kollu jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

Merhabalar,
Babamın 156 sında da da 17" janta geçtiğimiz için boşa çıkan 16" orjinal jantlarımız satılıktır. Jantlarda herhangi bir işlem kırık kaynak yoktur. Genel itibariyle resimlerde görüldüğü gibi temiz ve çiziksiz. Orjinal jant göbekleri üzerindedir. Düşündüğüm fiyat 850 TL ancak forum içinde tabii ki fiyat biraz daha düşecek.  :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login
1 hayal
5 duyu
6.his

Theillest

Hayırlı satışlar kardeşim mal boncuk valla kışlık lastiklerim olmasa 17 düşünürdüm .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

radar54

Rastgele başkan araç üzerinde fotosu var mı? Görsek nasıl duruyor karaoğlanda...
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Kaan

Rastgele başkan araç üzerinde fotosu var mı? Görsek nasıl duruyor karaoğlanda...
hocam bende resmi hic yok ama benim konumdan ayni jantin 17 si nasil duruyor gorebilirsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Merhabalar,
Babamın 156 sında da da 17" janta geçtiğimiz için boşa çıkan 16" orjinal jantlarımız satılıktır. Jantlarda herhangi bir işlem kırık kaynak yoktur. Genel itibariyle resimlerde görüldüğü gibi temiz ve çiziksiz. Orjinal jant göbekleri üzerindedir. Düşündüğüm fiyat 850 TL ancak forum içinde tabii ki fiyat biraz daha düşecek.  :alfisti:

saol kardesim tesekkurler. 2 takim 16 jant oldu elimizde. birini satip digerinide kislik yapicaz bakalim bizde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

halil

ben foto ilave edeyim.hem 147 nin,hem 156 nın.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Kaan

ben foto ilave edeyim.hem 147 nin,hem 156 nın.

Teşekkür ederim. İlgilenenlere ve daha sonrasında da insanlara fikir vermesi açısından çok yerinde oldu.
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Jantlar forum dışından rosso mk1 147 ye satılmıştır.
You are not allowed to view links. Register or Login  Eklediğiniz 147 resminin satışta fikir vermesi için çok yardımı oldu alıcıya. Teşekkür ederim.
Konu kilitlenebilir.
1 hayal
5 duyu
6.his