Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

martini_lancia

You are not allowed to view links. Register or Login

Kafası allak bullak olmak isteyen baksın ve ilanı okumaya çalışsın derim.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

alisto

Kafası allak bullak olmak isteyen baksın ve ilanı okumaya çalışsın derim.

Gözlerim kanıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

tabteam

Bu aracın önceki sahibini tanıyorum ve işlemlerin bir kısmına (döşemeler iç aksam koltuklar, seramik kaplama) şahitlik ettim. Yanlız belirtilen işlemlerin çoğunluğ şu anki satıcı tarafından değil de bir önceki sahibi tarafından yaptırılmıştır. Ayrıca araçta belirtilenden fazla boya var. Ama araba gerçekten (pavyon ışıklandırması hariç) güzel araba :)

Reha

JTS motorda lpg de ne kadar verim alınırki acaba?  tam bir fiyat /performans aracı renk çok güzel , 159 arıyor olsam kesinlikle alıcı olurdum
Tsi motorlarda kullanılan sistemin aynısı. Lpg'yi sıvılaştırıp orijinal enjektörleriyle motora gönderiyor. Deneyen olsa da görsek  :)

erdem1904

Tsi motorlarda kullanılan sistemin aynısı. Lpg'yi sıvılaştırıp orijinal enjektörleriyle motora gönderiyor. Deneyen olsa da görsek  :)

İzmir'de bir dönem satılık olan 35 S plakalı bej GT'ye LPG bağlamışlardı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OğuzCanAlantor

4Cye yakışmayan açıklama , Şeytan dürtüyorr You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login Alsakmı :D

h.t

4Cye yakışmayan açıklama , Şeytan dürtüyorr You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login Alsakmı :D

Mal tam bizlik kardeş , bizim uğurlu bahçede satarız :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

milano 75

bu gtv yi biliyomuyuz,nedir ne değildir,bi arkadaşım soruyor,ben hatırlayamadım net bişey diyemedim
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ahmetali

bu gtv yi biliyomuyuz,nedir ne değildir,bi arkadaşım soruyor,ben hatırlayamadım net bişey diyemedim

Araç daha önce forumdaymış ama el değiştirdikten sonra bir çok kez satılığa çıkmış detayları aşağıdaki konudan öğrenebilirsiniz.

Bir de eğer yanlış hatırlamıyorsam başka bir forumda birisi bu arabayı bizzat pert ettim sonra topladılar ama düzgün toplanmadı demişti. Google'da aradım ama aynı biligiye tekrar ulaşamadım.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

martini_lancia

Araç daha önce forumdaymış ama el değiştirdikten sonra bir çok kez satılığa çıkmış detayları aşağıdaki konudan öğrenebilirsiniz.

Bir de eğer yanlış hatırlamıyorsam başka bir forumda birisi bu arabayı bizzat pert ettim sonra topladılar ama düzgün toplanmadı demişti. Google'da aradım ama aynı biligiye tekrar ulaşamadım.

Anımsadığım kadarı ile  toparlanan Gtv sarı kaliperli 34 plaka Mavi bir Gtv idi,plakayı tam çıkaramadım;ona da motor ve kozmetik anlamda çok para harcandı;bu tip araçlar gerek Gtv gerek Spider,gerek 2,5 Arese bilinçli sahiplerinden çıkınca bir daha zor dikiş tutturuyorlar maalesef.Linki verilen 06 Kua plakalaı aracın evveliyatı çok düzgün ancak,değinildiği gibi birkaç el değiştirse de lpg olmaması hatırına düzgün bir check up yapılabilir.İçe sinilirse pekala alınabilir ve keyifle  uğraşılabilir.Hele Dna'sı bozulmamış Gtv bulmak bu kadar zorken,bir denemekte fayda var. 

Aklıma ilk gelen;ara ara 16 plaka Bursa'dan gri renk bir Gtv düşüyor istisna olarak,o araç da çok iyi;İstanbul'dan gitti Bursa'ya ve bilinçli bir elde.O da değerlendirilebilir.

Geçen bir arkadaşla tanıştım,tam bir Amerikancı;Chrysler 300c Hemi 6,1srt alış hikayesini anlattı ve araç sanal ortamda ya da galeride satışta olmamasına rağmen sahibini direkt trafik şubeden polis referansları ile adresinde bulup ikna edip satın almış,böylesi uç örnekler de var.

halil

amma açıklamış adam.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

cario

Anımsadığım kadarı ile  toparlanan Gtv sarı kaliperli 34 plaka Mavi bir Gtv idi,plakayı tam çıkaramadım;ona da motor ve kozmetik anlamda çok para harcandı;bu tip araçlar gerek Gtv gerek Spider,gerek 2,5 Arese bilinçli sahiplerinden çıkınca bir daha zor dikiş tutturuyorlar maalesef.Linki verilen 06 Kua plakalaı aracın evveliyatı çok düzgün ancak,değinildiği gibi birkaç el değiştirse de lpg olmaması hatırına düzgün bir check up yapılabilir.İçe sinilirse pekala alınabilir ve keyifle  uğraşılabilir.Hele Dna'sı bozulmamış Gtv bulmak bu kadar zorken,bir denemekte fayda var. 

Aklıma ilk gelen;ara ara 16 plaka Bursa'dan gri renk bir Gtv düşüyor istisna olarak,o araç da çok iyi;İstanbul'dan gitti Bursa'ya ve bilinçli bir elde.O da değerlendirilebilir.

Geçen bir arkadaşla tanıştım,tam bir Amerikancı;Chrysler 300c Hemi 6,1srt alış hikayesini anlattı ve araç sanal ortamda ya da galeride satışta olmamasına rağmen sahibini direkt trafik şubeden polis referansları ile adresinde bulup ikna edip satın almış,böylesi uç örnekler de var.

2,5 sene önce bu GTV Ankara'da satıştayken Antalya'dan Ankara'ya aracı görmek için gittim. Eğer orjinallik adına elle tutulabilir bir yanı olsa alıp temizleme düşünesindeydim. Dışardan temiz ve düzgünmüş gibi görünsede aracın durumu gerçekten içler acısıydı. Bir çok yerinde macun olduğu çok belliydi. Kapıları bile düzgün kapanmıyordu, mekanik sorunları vardı. Servise de görüp göstermeye niyetlendim ama servis sahibi de benimle aynı düşündüğü için expertiz yapmaya bile gerek görmeden geri döndüm.

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

milano 75

sağolun arkadaşlar,pek iç açıcı değil anlattıklarınıza göre,içi zaten banada pek hoş gelmedi.sanırım bulaşılmamalı

ykilinc

Kua plakali araci murat beyin (bildiğim alfisti olan son sahibi) sattigi arkadastan yaklaşık 2 sene önce almak istemiştim. Toyota servisinde yönetici imiş  (ankara'da)...Satıcı ile görüştüm, GTV nin  ar servise expertize götürüldüğünu öğrendim. Sonrasinda satıcının izni ile AR servisi aradim, 7-8000 tllik masrafi var kaportada cok macun isciligi var masraf yapilmali dedi. Neyse göze almıştım; otobüs bileti dahi almıştım ki Bursa' dan akşam yola cikmadan evvel bir telefon geldi. Arayan arac sahibinin arkadaşı,  bana araci kötülemeye basladi. Yok dedim ben bileti aldim kendim araci incelerim ona göre anlaşırız . Ama adam yok abi ben sana böyle satamam falanlar sonunda bana sen gelme dedi... 1 ay sonra baktim allanip pullanip 2 kati fiyatla ilanda. Sonra bildigim kadariyla sırasıyla bir izmir, bir istanbul, bir bursa gördü bu araç. Fiyati 35 te oldu 20 de... iyidir kötüdür bilmem ama alacak olan iyice araştırsın. Murat' tan sonraki sahipleri hangi eksiğini nerede giderdi öğrenmek lazim. Eğer ehil yerde yapılmışsa bu gtv degerlendirilir. Yok hala eksigi var ise masrafi bilinerek alınır. Bu arada pert vesair denilen gtv bu değildi.

milano 75

:yukari-ok:
Kua plakali araci murat beyin (bildiğim alfisti olan son sahibi) sattigi arkadastan yaklaşık 2 sene önce almak istemiştim. Toyota servisinde yönetici imiş  (ankara'da)...Satıcı ile görüştüm, GTV nin  ar servise expertize götürüldüğünu öğrendim. Sonrasinda satıcının izni ile AR servisi aradim, 7-8000 tllik masrafi var kaportada cok macun isciligi var masraf yapilmali dedi. Neyse göze almıştım; otobüs bileti dahi almıştım ki Bursa' dan akşam yola cikmadan evvel bir telefon geldi. Arayan arac sahibinin arkadaşı,  bana araci kötülemeye basladi. Yok dedim ben bileti aldim kendim araci incelerim ona göre anlaşırız . Ama adam yok abi ben sana böyle satamam falanlar sonunda bana sen gelme dedi... 1 ay sonra baktim allanip pullanip 2 kati fiyatla ilanda. Sonra bildigim kadariyla sırasıyla bir izmir, bir istanbul, bir bursa gördü bu araç. Fiyati 35 te oldu 20 de... iyidir kötüdür bilmem ama alacak olan iyice araştırsın. Murat' tan sonraki sahipleri hangi eksiğini nerede giderdi öğrenmek lazim. Eğer ehil yerde yapılmışsa bu gtv degerlendirilir. Yok hala eksigi var ise masrafi bilinerek alınır. Bu arada pert vesair denilen gtv bu değildi.

murat_016

mehmet abi selamlar;

yorumları okudumda tech'teki clio rs sorgulamasına dönmüş burası  :D gidip görmeden şurası şöyle burası böyle demek bana gelmez.ben yerinde olsam gider incelerim bakarım sağına soluna ki kötü durmuyor bence tek eksiği jant neleri gördük bi jant takıp x modele y fiyatı isteyenleri.işin içinde olan adamsın alırsın varsa eksiklerini giderirsin bi güzel binersin

ykilinc

@murat_016 bildiğimizi aktarıyoruz, eklemeden ve eksiltmeden, bunun bize direk faydası yok elbet ama forum katilimcilarinin bildiklerini paylaşmasi normal (beklenen olarsk) sayilmali, yanılıyor muyum?
Bana gelmez dediğiniz nedir?Anladığım şekli ile ise;  buradaki her ilana bizzat gidip bakiyorsunz veya ancak gidip bakinca yorum yazıyorsunuz diye anliyorum dogru mu?

martini_lancia

06 Kua plakalı Gtv;şu an motor açısından Ts olarak belirtilip 30 küsür liradan  satışa çıkmış. :yukari-ok: 

Ayrıca,ilanı paylaşılan ve fikir vermesi açısından;yardımcı olması açısından yapılan kişisel araç yorumlarında kimse kesinkes bir teknik ya da kozmetik kondisyon durumundan söz etmiyor,maksat perspektifi genişletip algıları açmak. ;)

Alacak kişi zaten çok kafaya taktıysa nihai kararını araç başında verecektir,hepimizde olduğu gibi.

DcD-Semih

S&S Motors'da bir 156 görmek de ayrı güzel, sevgi görmüş bir Alfa olduğu da kesin  :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

milano 75

ana,herifler arabanın sağda solda konuşulduğunu anladı zağar, fotoları düzeltip fiyat yükseltmişler :)

wolkanku

S&S Motors'da bir 156 görmek de ayrı güzel, sevgi görmüş bir Alfa olduğu da kesin  :)

konsol ve gösterge çerçevelerinde kaplama ya da boyama var sanırım.
güzel olmuş.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

judge_85

güzel olmuş.

Benimde dikkatimi çekti, siyah teyp sırıtmamış gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

Alsift140

bu arabalar hiçbir zaman motordan sıkıntı vermez

Jakomo

güzel olmuş.

Volkanım makine orjinal öyle geldi; Alet babamın eski makinesi, yani BabiHakan'ın... Kendisi bunu satıp 159 SW almıştı ve bilindiği üzere onu da sattı...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

wolkanku

Volkanım makine orjinal öyle geldi; Alet babamın eski makinesi, yani BabiHakan'ın... Kendisi bunu satıp 159 SW almıştı ve bilindiği üzere onu da sattı...

orjinal :o

ne güzelmiş yahu.

156 mk2 sahibi olsam parça no'sunu araştırır bulur sipariş edip takardım valla.  ( ki hala içimde uktedir mk2 156. makbulü mk1,5 hatta :) 
çok yakın çevreme de 156 mk2 hep aldırmak istedim ama cesaret edebilen olmadı )
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+